top of page

A nyugat alkonya – avagy van az a pénzOswald Spengler, az 1920-as években megírta életművét, a fenti címmel. Mindazt, ami ma folyik Európában és az Egyesült Államokban, már fel van vázolva.


Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatából:

19. cikk

Minden személynek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához, amely magában foglalja azt a jogot, hogy véleménye miatt ne szenvedjen zaklatást, és hogy határokra való tekintet nélkül kutathasson, átvihessen és terjeszthessen híreket és eszméket bármilyen kifejezési módon.

Az Európai Unió Alapjogi Chartája

11. cikk (1) Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához. Ez a jog magában foglalja a véleményalkotás szabadságát, valamint az információk és eszmék megismerésének és közlésének szabadságát anélkül, hogy ebbe hatósági szerv beavatkozhatna, országhatárokra való tekintet nélkül.

(2) A tömegtájékoztatás szabadságát és sokszínűségét tiszteletben kell tartani.

Magyarország Alaptörvénye

IX. cikk (1) Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához.

(2) Magyarország elismeri és védi a sajtó szabadságát és sokszínűségét, biztosítja a demokratikus közvélemény kialakulásához szükséges szabad tájékoztatás feltételeit.


A második világháború végén a nyugat-európai demokráciák a háborús károk enyhítése és az újjáépítés végett megkapták az un. Marshall segélyeket. A népeknek nem mondták meg, hogy a segélyből felépíthetik saját gazdasági jólétüket, azonban ennek az ára az lesz, hogy le kell mondaniuk önmaguk kulturális, vallási, történelmi gyökereiről. (Természetesen a hasznot mindig a segélyt adók zsebelték be.) A segélyt kapott országok a jövőben nem lehetnek németek, franciák, svédek, stb. Szép lassan, apró lépésekkel, soha korábban nem látott rabszolgaságba taszítják őket. Ezt a nyugat-európai népek hosszú évtizedekig nem vették észre. Európa megkapta a televíziót, amely abban az időben a legfontosabb tudatmódosító eszközzé vált. Ez a folyamat évtizedekig eltartott, majd a társadalmak megkapták a mobiltelefont, amely olyan hatással volt a társadalmakra, mint a gyarmatosítás idején az üveggyöngy az indiánokra. Ezzel nagyjából azonos időben bevezették a hitelkártyát, amely az egyén és a családok eladósodásának a legfőbb eszköze lett, konzum-idiótákká züllesztette a használóit. A mobiltelefonban ott van a GPS (Global Position System) amely pontosan meghatározza a telefon tulajdonosának a tartózkodási helyét. Ma már azt is tudják, hogy mikor kivel és miről beszélnek a felek.

Amikor az időt elérkezettnek tartották, ráküldték Európára a bevándorlóknak álcázott muszlim hadsereget, amely még bevetésre vár. Közben létrehozták az civil szervezeteket, amelyeknek a feladata az, hogy a még létező nemzeti kormányok kezéből kicsavarják a maradék hatalmat is.

Erre jött a mesterségesen megcsinált covid-19 vírus, amely nem más, mint egy biológiai fegyver az áldozatnak kiszemelt népcsoportokkal szemben.

Közben LMBTQ mozgalmak és „gender-tudományok” terjesztése, mert ezzel is csökkenteni lehet a keresztény kultúrájú fehér társadalmak népszaporulatát.

A davosi G8 csúcson már meghirdették a Great Reset programot, amellyel párhuzamosan megszervezték a BLM és az antifa mozgalmakat, amelyek célja az államok teljes lebontása, anarchia gerjesztése, majd egy diktatórikus egyközpontú világhatalom bevezetése.

Következett a deklarált elvekkel és a jogszabályokkal ellentétesen a szólásszabadság betiltása, amely nem más, mint saját korábbi elveiknek a sárba tiprása.

Sokáig sorolhatnám még a stációkat, amelyeknek a célja az emberiség totális és visszafordíthatatlan rabszolgaságba taszítása, de itt abbahagyom, mert a lényeg már így is látszik.

Ami Petry Zsolttal a Német Kalifátusban történt, az nem más, mint nyílt beismerése annak, hogy a nyugat föladta korábbi elveit, letérdelt nem csak a néger bűnöző hordák előtt, hanem a mögöttük álló pszichopata, cezaromániás globalisták egypólusú világdiktatúrája előtt is.

Petry Zsolt, a Hertha BSC futball klub edzője kimondta a lényeget, amellyel senkit sem sértett meg, de rámutatott az igazságra, amely ott már tűrhetetlen.


„A liberálisok felnagyítják az ellenvéleményeket: ha te nem tartod jónak a migrációt, mert rettentő sok bűnöző lepte el Európát, akkor máris rád sütik, hogy rasszista vagy. Ez nem engedhető meg, a másik ember véleményét ritkábban tolerálják, főleg akkor, ha az illető konzervatív álláspontot képvisel.”


Nem mehetünk el szó nélkül a jelenség mellett, amely már elterjedt a nyugati” demokráciák” stadionjaiban. Az amerikai mintát követve sok önmagát haladónak tartó futballcsapat a mérkőzés előtt fél térdre ereszkedve fejezi ki behódolását a leginkább néger bűnözőkből álló, a társadalmakat terrorizáló hordáknak. Ezen keresztül a nemzetállamokat lebontani akaró anarchista szervezeteknek.

Sajnos ezt a megalkuvó magatartást követi Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője is. Megint bebizonyosodott, hogy van az a pénz.

Szentesi Zöldi László Dárdainak üzent:


„Jó térdelést hátra lévő életedben

Két nap után megszólalt.

Gyáván, mentegetőzve, mellébeszélve.

Azt hiszem Pali,, te addig éltél Berlinben, míg nem kicsit német lettél. Nem a régi, az új német.

Jó térdelést hátra lévő életedben, szolgálj, ha füttyentenek, krákogj, ha kérdeznek.

Hatalmas csalódás.”


Ugyanakkor a Petry Zsolt helyére meghívott Király Gábor visszautasította az ajánlatot...

60 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page