top of page

A Pfizer 1 millió dollárt és havi 50.000 dolláros fizetést ajánlott nekem – csak nem azért, hogy...?
A Pfizer 1 millió dollárt és havi 50.000 dolláros fizetést ajánlott nekem – csak nem azért hogy abbahagyjam az írást és ne piszkáljam őket és Bourlát?

„Habár megcsappant a jövedelmem amiatt, mert bemocskoltak és töröltek ahonnan csak tudtak, mégis azt mondtam, hogy nem. Önként csatlakoztam McCullough, Malone, Vanden Bossche, Oskoui, Rische, Tenenbaum, Trozzi, Wolf, Urso és a többiek csapatához, azért, hogy harcoljak a társadalomért, a gyermekeinkért. Mert az orvosok, a kutatók, a tudósok és a politikusok mind gonoszok, elbuktak.”


dr. Paul Alexander: az EBM-nél Covid19 tanácsadó és kutató a kutatási módszertan és a klinikai epidemiológia területén, informálisan támogatást nyújt az amerikai kongresszus és szenátus néhány tagjának.

Igen, ez történt Dr. Paul Alexanderrel.

„Viszont én nem akarok ezeknek az embereknek dolgozni, mert amit a vakcinával tettek, az borzalmas. Ha elfogadtam volna az ajánlatot, nyilván nem írnék Bourláról. Persze, hogy nem. Természetesen ezt az elvárást senki sem foglalná írásba, de nyilván ez a munkával kapcsolatos felkérés azért történt, hogy leállítsanak.

És persze, abban a pillanatban elhallgatnék, amint elkezdenék a Pfizernek dolgozni. Így működik ez minden szervezetnél: ha nekik dolgozol, akkor az ő narratívájukat, jövőképüket és küldetésüket mozdítod elő és nem mást. Ezt mindannyian tudjuk. Így lehet elnémítani az olyan embereket, mint én, és ez mindig így történik, rátesznek a fizetési listájukra. A lényeg az, hogy én ellenérdekelt, szkeptikus stb. vagyok, és továbbra is megkérdőjelezem az összes, a világjárvány kezdete óta elkövetett jogtalanságot. A kormányzatoknak és a munkacsoportjaiknak minden egyes lépése kudarc volt. A vakcina kudarcot vallott, hatástalan, negatív hatékonyságú, és nem biztonságos. Nagyon kártékony. A jelenlegi ismereteink alapján elmondható, hogy a vakcinát be kell tiltani. Ez egy óriási háború. Megváltoztatta a világot. 2020. elején az előző amerikai elnököt annyira félre lehetett vezetni, hogy olyan döntések születtek 2020 februárjában és márciusában, amelyek negatív hatással vannak azóta nemcsak az Egyesült Államokra, hanem az egész világra. Természetesen nem lehetek részese ennek, és soha nem is gondolnék rá. Harcban állok a népeimért, a családomért, a gyermekeimért és azért a világért, amelyet egy nap magam mögött hagyok. Eleget vesztettem és már nem tudok visszamenni. Mindent egy lapra tettem fel. És még egyszer mondom, Bourla és Bancel és mindenki az FDA-nál, az NIH-nál, Fauci és társai, mindazok, akik ebben a COVID csalásban részt vettek, meg kell kapniuk a lehetőséget, hogy megvédhessék döntéseiket és politikájukat, mivel jó kormányzásban stb. élünk, és törvények alapján működünk (bár sokan azt állítják, hogy az igazságszolgáltatási rendszer korrupt), de ha megfelelő jogi és nyilvános vizsgálatokkal bizonyítjuk, hogy tetteik életekbe kerültek, hogy döntéseikkel embereket öltek meg, hogy emberek és gyermekek haltak meg ennek következtében, akkor felelősségre kell vonni őket, és börtönbüntetést kell kapniuk! Pénzbüntetést és börtönbüntetést.

Az embereknek mindig meg kell adni a jogot, hogy megmagyarázzák és megvédjék a tetteiket, de ha valaha is bebizonyosodik, hogy ezek a politikák és döntések életekbe kerültek, akkor szigorú büntetést kell kiszabnunk. A törvény által megengedett legszigorúbb büntetéseket. Nekem személy szerint anyagi kárt okoz ez az egész, ahogyan annak a 12-15 főnek is, akik világszerte kiálltak. De ez a háború túlmutat a pénzen. Sokunkat töröltek, megrágalmaztak, megtört a karrierünk stb. De minden ember életében eljön az az idő, amikor dönteni kell: kiáll vagy nem, feláll, vagy meghátrál? A legtöbb kutató, egyetem, orvos, közegészségügyi tisztviselő, technokrata, kormány, COVID munkacsoport stb. úgy döntött, hogy pénzért eladja az embereket. A jövedelmük, karrierjük, a fizetésük fontosabb volt, így megvásárolták a hallgatásukat. Tehát igen, nekünk fáj a dolog. A karrierünk és a jövedelmünk is veszteségeket szenvedett, személy szerint nekem is. Megdöbbentem azon, amit a telefonban kétszer is mondtak nekem a hívás során, arra kértek, hogy utazzam el a… És ha elutazom, ha elfogadom, ez megváltoztatta volna az életemet, de azt mondtam, hogy nem, dugja fel magának. Mert pénzt kereshetek újra, akár, túl fogjuk élni. Nem a pénz a legfontosabb az életben. Van egy olyan dolog, amit úgy hívnak, hogy a tisztesség határvonala. És ez nem mozoghat attól függően, hogy mit ajánlanak cserébe. Csatlakoztam a kanadai kamionosokhoz és most az amerikai kamionosokhoz, hogy segítsek megállítani a tudománytalan kötelező előírásokat maszk, oltás és a vészhelyzeti hatáskörök területén, és továbbra is harcolni fogok. Mert nagyon kritikus a helyzet.

Ezek a Pfizer, Moderna és társai által gyártott vakcinák bűncselekményeket valósítanak meg, nem sterilizáló immunitást nyújtanak, és ezt tudták előre, mint ahogyan a Pfizer azt is tudta, hogy az első három hónapban 1.223 haláleset történt, amit ők és az FDA eltitkoltak a nyilvánosság elől (lásd a nyilvánosságra hozott dokumentumok legutóbbi részletét, és az 1290 különleges mellékhatást stb., mindezt eltitkolták, és azt remélték, hogy ezt további 55 vagy 75 évig sikerül nekik).


És ezek a vakcinának nevezett génterápiák csak arra jók, hogy a vírusnak még fertőzőbb változatainak, a még virulensebb, halálosabb variánsoknak a terjedését elősegítsék. Ez történik most.

Azon a ponton vagyunk, ahol a nem optimális, nem semlegesítő antitestek nem csak a vírus fertőzőképességének növekedését eredményezik az új változatokon keresztül, hanem a vírus virulenciájának növekedését is okozzák.


 

567 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page