VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A Pfizer katonai bázisokat kér a vakcináért cserébe és a mellékhatásokért nem vállal felelősséget
Egy nagyon fontos riportműsort szeretnék közzétenni számotokra, mert erről a főáramú médiában egy szó sem fog elhangzani, másrészt szorosan kapcsolódik a múltkori VilagHelyzete AlternativHírek cikkhez, melyben a Pfizer volt alelnöke beszélt arról, hogy gyakorlatilag az egész gyógyszeripart, oktatást, tudományt a pénzükkel tartják ellenőrzésük és dominanciájuk alatt.


Ez a mostani videó még az előzönél is megdöbbentőbb információkat tár fel arról, amit eddig is tudtunk és sejtettünk, amikor a vakcina-ipar összeesküvéseiről, önjelölt filantrópok terveiről és a gyógyszeripari maffia saját magukat mindenféle jogi felelősség alóli mentesítéséről hallunk. Viszont miközben milliókat akarnak beoltani ezen korporációk termékeivel, a felelősség jogi elhárítása és mellékhatások alóli kibúvása mellett, kiderül, mindenben igaza volt a kétkedőknek: ez mocskosabb, mint bárki gondolta volna!

Íme az indiai World Is One News riportműsora elkészítve magyar felirattal. Mindenképp fontosnak tartottam, hogy magyarul is eljusson hozzátok! (SBG Buddha – VilagHelyzete saját megj.)