VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A Pfizer kiszivárogtatója a covid oltásokról
Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk.


Egy interjúban Stew Peters és Karen Kingston, a Pfizer korábbi alkalmazottai és a jelenlegi elemzői a gyógyszeripari és orvostechnikai iparágakat egy eszköznek mondták.


Ez egy próbaüzem és állandó emlékeztető oltásokra lesz szükség, hogy megölje vagy irányítsa az alanyokat.

Az mRNS nagyon instabil, ezért "bioszférára" van szüksége, hogy megvédje, amíg be nem jut a sejtbe –

ezt a lipid nano részecskék és a grafén-oxid biztosítja, amely 4000-szer erősebb a titánnál, ellenáll az 1700 F hőmérsékletnek. Kiválóan vezeti az energiát, és mágneses mezőt is képes befogadni.

A grafén-oxid nem szerepel a szabadalmi bejelentésekben, mert

  • mérgező az emberekre és

  • mivel ez a hidrogél fő összetevője, amely agy-számítógép interfész és gyógyszer-bejuttató rendszer létrehozására használható. (Bár Kingston megjegyzi, hogy ez nem lehetséges ezekkel a vakcinákkal, mert "siettették ezt "és" csak azt látják, hogy mennyit tudnak beleadni az emberekbe, mielőtt ... meghalnak.")

A vakcinákban lévő grafén-oxid semleges töltésű (inaktív), de ha/amikor pozitív töltésű lesz, például elektromágneses sugárzástól (rádiófrekvencia, például vezeték nélküli eszközök, vezeték nélküli hálózatok, például 5G stb.), akkor megsemmisül bármi, amellyel érintkezésbe kerül, és ezért nagy károkat és halált okozhat attól függően, hogy mennyi van a szervezetben és hol található.