top of page

A transz-humanista pokol felszabadítása (Vajda Miklós cikkismertetője)
Az írás forrása: itt.

Ha valakinek bizonyítékra van szüksége arra vonatkozóan, hogy az Ovális Irodában ülő esztelen idióta mögött álló hatalmak teljes mértékben betartják a Világgazdasági Fórum/Egyesült Nemzetek Szervezete az orvos-biológiai zsarnokság és transzhumanizmus napirendjét, az ne keressen tovább, mert ez a Joe Biden által szeptember 12-én, hétfőn aláírt végrehajtási rendelet a legjobb bizonyíték.

Azzal, hogy csendben megszerezték Biden aláírását erre a dokumentumra, kezelői az eddigi legrosszabb jelet adhatták nekünk, hogy egy technokrata egy-világi vadállatrendszer küszöbén állunk. Készüljön fel a kiállásra, mert ez hamarosan sokkal erőszakosabb lesz.

Ennek a dokumentumnak az orwelli címe: Vezetői rendelet a biotechnológia és bio-gyártási innováció fejlesztéséről a fenntartható, biztonságos amerikai bio-gazdaságért. Ennek a jelentősége szavatolni fogja, hogy még a konzervatív média 99 százalékának is a feje fölött repül majd. El fogják olvasni és ásítanak. Arra kérek mindenkit, aki ezt a cikket olvassa, ne kövesse el ezt a hibát.

A dokumentum megírásának rejtélyes tudományos nyelvezetéből adódóan még azok többsége sem fogja teljesen felfogni a Fehér Ház utasításait, akik időt szánnak annak elolvasására és tanulmányozására (biztosíthatom, hogy Biden nem tette).

Ezen igyekszünk segíteni.

Karen Kingston, a Pfizer korábbi alkalmazottja, a gyógyszeripar és az orvosi eszközök iparának jelenlegi elemzője segít megfejteni, mi történik ebben a végrehajtási utasításban.

Kingston egy Twitter-bejegyzésben kijelentette:


„Hadd olvassak a sorok között. Biden 2022. szeptember 12-i végrehajtási rendelete kimondja, hogy az amerikaiaknak fel kell adniuk minden olyan emberi jogot, amely a transzhumanizmus útjában áll. A klinikai vizsgálatok biztonsági előírásait és a tájékozott beleegyezést felszámolják, mivel ezek az emberek és a mesterséges intelligencia egyesítéséhez szükséges génszerkesztő technológiák egyetemes felszabadításának az útjában állnak. Az Új Világrend társadalmi céljainak elérése érdekében az emberiség elleni bűncselekmények nem csak törvényesek, de kötelezőek is.”


Íme, az egyik legaggasztóbb részlet Biden végrehajtási rendeletéből:


„Génsebészeti technológiákat és technikákat kell fejlesztenünk ahhoz, hogy ugyanúgy meg tudjuk írni a sejtek áramköreit, és előre megjósolhatóan programozzuk a biológiát, ahogyan a szoftvereket és a számítógépeket programozzuk… beleértve a számítástechnikai eszközöket és a mesterséges intelligenciát… ”

Patrick Wood közgazdász és számos technokráciáról szóló könyv szerzője négy évtizede követi a transzhumanista és a globális technokrácia mozgalmakat. Azt mondta nekem, hogy Kingston nem becsüli túl a kérdést. Közölte, hogy ez az EO a

bizonyíték arra, hogy a végrehajtó hatalom ma már az orvos-biológiai/gyógyszerészeti ipar tulajdonában van.

„A Big Pharma transzhumanistái teljesen átvették a kormány politikáját és az adófizetők pénzeit, hogy előmozdítsák saját, emberellenes programjukat az élet szoftverének feltörésére” – mondta Wood. „Ez is világosan megmutatja, hogy kié a hatalom, és ki határozza meg a politikát Amerikában.”


Azok az mRNS-injekciók, amelyek az Egyesült Államokban élő felnőttek legalább 70 százalékának (és gyermekeinek) már bekerültek a testébe, jelentik a „transzhumanizmus kapuját”. Ezt mondta nekünk Kingston, valamint a néhai Dr. Zev Zelenko és Dr. Robert Malone, az mRNS platform társfeltalálója.

A LeoHohmann.com volt az egyik első oldal, amely a Moderna egykori főorvosára, Tal Zaksra hivatkozott, aki 2017 decemberében egyenesen azt mondta a világnak, hogy „feltörtük az élet szoftverét”, és hogy ez az mRNS génszerkesztés. A biotechnológiát beépítenék az oltásokba mindenféle betegség kezelésére és megelőzésére. Láttuk, milyen jól működnek, milliók betegednek meg, és tízezrek halnak meg a Moderna és a Pfizer által kínált Covid injekció két vagy több adagja után. Mivel az FDA és a CDC már teljesen a fedélzeten van, ezt az mRNS-technológiát számos más vakcinában, köztük az influenza elleni oltásba is beépítik.

A szeptember 12-i végrehajtási rendeletet kétségtelenül az emberi populáción folytatott folyamatos kísérletezés támogatásaként hozták létre, és azt várom, hogy az oltóanyagipar maximálisan ki fogja használni.

Hamarosan látni fogjuk a vax-engedélyek visszavonását, ezúttal a korábbinál hevesebben ellenőrizve és végrehajtva. Ezt az EO-t legalább részben az új világjárvány-egyezményre való tekintettel időzítették, amelyet a Biden-kormányzat reméli, hogy jövőre az ENSZ Egészségügyi Világszervezetén keresztül fogadja el. Ez a szerződés az „egészségügyi vészhelyzetek” ügyeinek szuverenitását nemzeti szintről a WHO-ra ruházza át.

Wood szerint az EO szándékolt következményei az összes élőlény és különösen az emberek genetikai módosítási határvonalának a kitolása. Úgy véli, hogy ez végül a modern történelem legnagyobb nyilvános visszhangját váltja ki.


„Biden nemcsak finanszírozást ígér, hanem az egész kormányra kiterjedő átalakulást, hogy tetőtől talpig támogassa ezt az emberellenes rendszert” – írja Wood. „Automatikusan blokkolja az ellenvéleményeket kifejező szervezeteket és az egyéneket is.”


Az alábbiakban néhány kiemelés található, amelyeket közvetlenül a dokumentumból idézünk:


A „biotechnológia” kifejezés olyan technológiát jelent, amely az élettudományi innovációra vagy termékfejlesztésre vonatkozik, vagy amelyet azok lehetővé tesznek.


A „biogyártás” kifejezés biológiai rendszerek felhasználását jelenti termékek, eszközök és eljárások kereskedelmi méretű fejlesztésére.


A „biogazdaság” kifejezés az élettudományokból származó gazdasági tevékenységet jelent, különösen a biotechnológia és a biogyártás területén, és magában foglalja az iparágakat, termékeket, szolgáltatásokat és a munkaerőt.


A „biológiai adatok” kifejezés egy biológiai rendszer(ek) szerkezetéből, funkciójából vagy folyamatából származó, elemzés céljából mért, gyűjtött vagy összesített információt jelenti, beleértve a kapcsolódó leírókat is.


A „kulcsfontosságú területek” kifejezés magában foglalja a feltörekvő biotechnológiák alapvető fejlesztését, beleértve a mérnökbiológiát is; komplex biológiai rendszerek előrejelző tervezése, beleértve a teljes élő sejtek, sejtkomponensek vagy sejtrendszerek tervezését, felépítését, tesztelését és modellezését. Kvantitatív és elméletvezérelt multidiszciplináris kutatás az egyéb alaptechnológiákkal való konvergencia maximalizálása érdekében; és szabályozástudomány, beleértve a szabályozási döntéshozatal tájékoztatását és segítését szolgáló új információk, kritériumok, eszközök, modellek és megközelítések kidolgozását. Ezeket a prioritásokat a prediktív modellezés, az adatelemzés, a mesterséges intelligencia, a bio-informatika, a nagy teljesítményű és egyéb fejlett számítástechnikai rendszerek, a meteorológia és az adatvezérelt szabványok, valamint más, nem élettudományt lehetővé tevő technológiák terén elért előrelépésekkel kell párosítani.


Az „élettudományok” kifejezés minden olyan tudományt jelent, amely az élő szervezeteket, vírusokat vagy termékeiket tanulmányozza vagy használja. Beleértve a biológia valamennyi tudományágát és a biológiai tudományok minden alkalmazását (beleértve a biotechnológiát, a genomikát, a proteomikát, a bioinformatikát, valamint a gyógyszerészeti és orvos-biológiai kutatást és technikákat), de nem tartoznak bele a radioaktív anyagokkal vagy a nem biológiai eredetű mérgező vegyi anyagokkal, vagy a toxinok szintetikus analógjaival kapcsolatos tudományos vizsgálatok. Ez azt jelenti, hogy az emberi lényeket a legszemélyesebb tulajdonságaikat, DNS-üket és genomi adottságaikat manipulálhatják majd, és a kormány nem nyújt védelmet.A rendelet valójában ösztönözni fogja, és zöld lámpának tekintik majd az orvos-biológiai szakemberek világszerte. Az Agenda 2030 technokrata tulajdonosainak az a célja, hogy katalogizáljanak, feltérképezzenek és figyelemmel kísérjenek minden élőlényt a Földön.

Ezt a 2000-es évek elején a néhai kutató, Rosa Koire fogalmazta meg, és 2011-ben „Behind the Green Mask: UN Agenda 21” címmel tette közzé könyv formában. Koire demokrata volt, de megértette, hogy Amerika, sőt a korábban szabad világ minden nemzetének lerombolását nem a bal- vagy a jobboldal hajtja végre, hanem nemzetek feletti globalisták, akik nem hűek egyetlen nemzethez sem. Valójában ezek a globalisták utálják a nemzetállami modellt, amely évezredek óta uralja a világot. Céljuk a „globális kormányzás”, és ezt hangosan ki is mondják saját dokumentumaikban.

Ne félj.

Ne ijedj meg.

Az igazságot nem fogják legyőzni.

Az emberiség győzni fog ezekkel az emberellenes eugenista szörnyekkel szemben, mert élő lelkünk van, és Isten képére vagyunk teremtve, egyéni szabad akarattal.

Emiatt mi, emberek képesek vagyunk személyes kapcsolatot kialakítani Jézus Krisztussal és a Bibliával és a szentháromsággal.

Azok, akik ragaszkodnak a globalisták csalijához, és alávetik magukat a világrendszernek, lényegében átadják emberségüket a biztonság és védelem üres ígéreteiért cserébe. Transzhumánok lesznek, így egy bizonyos ponton lemondanak arról, hogy képesek legyenek kapcsolatba lépni Istennel.

Ez egy nagyon nagy lépés, és egy olyan döntés, amellyel előbb-utóbb minden embernek szembe kell néznie, ahogy ez a technológia felfut. A te lelked függ attól, hogy milyen döntést hozol. Istent követed, vagy embert?

Ez mindenekelőtt lelki harc.

Továbbra is le kell lepleznünk a baljós transzhumanista napirendet. Ezek a globalista ragadozók mindent megtettek annak érdekében, hogy szándékaikat elrejtsék egy tudományos köznyelvben, amelyről tudják, hogy elkápráztatja és misztifikálja az átlagembert.

662 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page