top of page

A tüskefehérje alighanem az egyik legmérgezőbb fehérje, amelyet az emberi szervezet valaha is látott
Eredeti cikk:

KARIKÓR, 2023. ÁPR. 12.
Dr. Paul Marik által felsorolt tüskefehérje hatások:

  • gyulladást okoz

  • véralvadást okoz

  • amiloid képződést okoz

  • prionbetegséget okoz

  • autoimmun betegséget okoz

Az interjú kivonata:

A vakcina mellékhatások több mint 80%-a neurológiai jellegű. A leggyakoribb a súlyos fáradtság és kimerültség, majd az agyi köd. Tehát zavarja a tiszta gondolkodás képességét, a kognitív feladatok elvégzését, a normális emberi működés képességét.


Tehát ezek a nagyfokú fáradtság, a nagyfokú kimerültség, az agyi köd, és aztán kialakul az úgynevezett perifériás neuropátia.


Amikor is az idegrostok ellen antitestek alakulnak ki náluk.


Szörnyű nyilalló fájdalmak, paresztéziák, zsibbadás a lábban, szörnyű fájdalom, égő fájdalom jelentkezik, ami nagymértékben rokkanttá teheti őket, és úgy tűnik, ez elég gyakori.


Aztán nyilvánvalóan ott van a szívizomgyulladás.


Tudjuk, hogy ez különösen a fiatal férfiakat érinti. Akik valamilyen okból kifolyólag különösen veszélyeztetettek a szívizomgyulladás kialakulására.


És aztán van még egy csomó más betegség is. A betegeknél súlyos fülzúgás jelentkezik, látási problémáik vannak, járás- és mozgásproblémáik vannak.


Szóval ez egy spektrum.


Valójában több mint 2000 publikált, szakértői értékeléssel ellátott tanulmány van, amelyek különböző, a vakcinával összefüggő egészségügyi állapotokat írnak le, de sajnos a legsúlyosabbak a neurológiaiak, amelyek, mint tudják, zavarják az emberek munkaképességét, normális működését, járóképességét. Ezek tehát valóban súlyos szövődmények.


Alapvetően a tüskefehérje terhelésével függ össze a súlyosság.


Minél több tüskefehérje van, annál nagyobb a komplikációk, a szervi elégtelenség és a halál kockázata.Szóval, hogyan lehet még több tüskefehérjéhez jutni?


Minél többet oltottál, annál több lesz a tüske.


De nyilvánvaló, hogy ha COVID-os lettél, és már be voltál oltva, akkor még több tüskefehérjéd lesz!

  • Tehát alapvetően az a lényeg, hogy ne oltassuk be magunkat

  • Illetve kerüljük el a COVID-ot, ha beoltottuk magunkat

  • Ha mégis megkapjuk a COVID-ot, akkor kezeljük korán

  • A korai kezelés egyik oka, (saját megjegyzésem: ahogy az elejétől fogva is ezt kellett volna tenni, pl. klór-dioxiddal, CDS-el, vagy az FLCCC protokoll szerint) hogy ha korán kezeljük, akkor korlátozzuk a tüskefehérje terhelést!


Mit tesz a tüskefehérje a szervezetben?


Számos szörnyű dolgot csinál.

Az egyik dolog az, hogy alapvetően gyulladáskeltő. Felveszik az úgynevezett fagocita sejtek, és ezek az agyban, a szívben is megtalálhatók, de az egész testben megtalálható sejtek, és mélyreható gyulladást okoz.


A vérereket bélelő sejtek is felveszik. Dr. Cole patológus által készített patológiai mintákból is látható: ha megnézzük az endothelsejteket, és ezek a sejtek bélelik az ereket, akkor láthatjuk, hogy teljesen tele vannak tüskefehérjével.


A sejtek tele vannak tüskefehérjével, tehát az az elképzelés, hogy a tüske a karban marad, hamis.


A tüske kering, és az úgynevezett professzionális fagocita sejtekhez kerül. Tehát az agyban lévő mikrogliasejtekhez is, és ez gyulladást okoz. Eljut az endothelsejtekhez is és nagyon ártalmas dolgokat művel az endotheliummal.


Az endothelium béleli az ereket. Mit csinál? összehúzza az ereket, és vérrögképződést okoz.


Tehát megzavarja a véráramlást, és amikor megzavarja a véráramlást, akkor úgynevezett infarktust kapunk, ami elpusztítja a szövetet, amelyet az erek ellátnak.


Nagy érzékenységű MRI vizsgálattal látható, hogy a tüskének kitett emberek agyában mikroinfarktusok vannak.

Tehát ez az egyik mechanizmus.


A másik az, hogy, akár hiszik, akár nem, a tüskefehérjét úgy állították elő, hogy két idegen fehérjét is tartalmazzon. Az egyik egy amiloid fehérje, a másik pedig egy prion fehérje.


A prionok a kergemarha-kórhoz járulnak hozzá.


Amikor megtervezték ezt a vakcinát, hozzáadtak egy priont a tüskefehérje receptor-kötő doménjéhez. Azért tették ezt, mert így jobban kötődik az ACE 2 receptorhoz.


Így azok az emberek, akik megkapják a vakcinát, sokkal nagyobb kockázatnak vannak kitéve a prionbetegség, azaz a kergemarhakór kialakulásának szempontjából, és valóban, sok esetben leírtak már kergemarhakórt.


Mint említettem, amiloid fehérje is van a tüskefehérjében.


Tehát amit tudunk ezekről a kialakuló vérrögökről, hogy ezek nagyon titokzatos vérrögök, mert nagyon fibrinesek. Nagyon ellenállnak a lebomlásnak, és amiloidot tartalmaznak, és ez valószínűleg a tüskefehérjében lévő amiloidból származik.


Tehát ez is egy mechanizmus.


A további, ami nagyon gyakori az oltássérülteknél, az az úgynevezett autoimmunitás.


Tehát a tüskefehérje néhány doménje nagyon hasonlít a gazdaszervezet antigénjéhez. Ezt hívják molekuláris mimikrinek. Tehát az történik, hogy a gazdaszervezet immunválaszt indít a tüske ellen. Ugyanakkor a gazdaszervezet saját szövetei ellen irányuló antitesteket is létrehoz.


Tehát a gazdatest saját magát támadja meg.


Láthatod, hogy ez egy totális invázió.


A tüske gyulladást okoz, a tüske véralvadást okoz, a tüske amiloidot és prionbetegséget okoz, és a tüske okozza az összes autoimmun betegséget.


Tehát ez egy teljes támadás minden oldalról, és ez csak a kezdete annak, amit a tüske okoz, és úgy tűnik, minél több a tüske, annál nagyobb a gyulladás.


Azt is tudjuk – és ez egy ijesztő adat Patterson doktortól, aki a keringő fehérvérsejteket vizsgálta.


Azt találta, hogy 18 hónappal a hosszú COVID vagy vakcinázás után, a keringő fehérvérsejtekben még mindig van tüskefehérje.


 

Köszönöm, hogy elolvastad. Ha esetleg a jövőben is szeretnéd olvasni, amiket megosztok, akkor egyszerűen iratkozz fel!


Zárásként


Többen jeleztétek, hogy anyagilag is támogatnátok a munkámat, ami rendkívül megtisztelő, de én úgy érzem, hogy jelen helyzetben nem lenne helyénvaló elfogadnom mindezért pénzt. Lett sajnos mindannyiunknak rengeteg problémája az elmúlt időszaknak köszönhetően, próbáljunk csak egymásnak segíteni, amiben tudunk.

Azonban egy ötletem támadt végül erre az esetre is. Szóval, ha az alábbi cégek valamelyikétől vásárolnál EGYÉBKÉNT IS egy terméket, akkor az itt megadott linkeken keresztül, én jutalékot fogok kapni. Így ezzel közvetetten engem is támogatsz, miközben olyan termékeket vásárolsz, amelyek minden bizonnyal az egészségedet is támogatni fogják.


Ha így teszel, azt előre is köszönöm!
858 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK