top of page

A Vöröskereszt a véradásnál kéri a véradóktól a Covid-19 elleni oltási státuszukat és a gyártó nevét
A Vöröskereszt weboldala kéri az oltottakat, hogy adják meg az oltásuk gyártója nevét, mert ennek ismerete a véradónak a véradásra való alkalmasságának meghatározásához szükséges.Azt írják magyarázatként, hogy az oltás után nem kell várakozási idő, ha az injekció elölt kórokozóval, vagy RNS alapú készítménnyel történt, azaz a gyártó AstraZeneca, Janssen/J&J, Novavax - nem mellékesen ezek nem RNS alapúak, elég problémás az, hogy a Vöröskereszttől így téved, ez inkább tűnik szánalmas terelésnek, amit nem is próbálnak takargatni - illetve a Moderna, illetve Pfizer volt - ez a kettő az, amelyik valóban RNS alapú.

Azt is mondják, ha az oltás legyengített vírussal történt, vagy a véradó nem tudja, hogy milyen készítményt kapott, két hetet várnia kell.

Ez az egész különösen azért érdekes, mert ebben a cikkben például élénken tiltakoznak az ellen, hogy ilyesféle dolgok érdekelhetnék akár az FDA-t, akár bárki mást, hogy nem releváns ilyet kérdezni, mert ez emlékeztet a rasszismusra és szegregációra, és lelkesen győzködik az olvasókat, hogy semmi jelentősége annak, hogy az, akinek a vérét kapja az ember oltott-e vagy sem, és mivel lett beoltva, mert semmi baja nem lesz senkinek amúgy sem, ha oltott az, akitől a vért kapta.

Mindeközben például a Bill és Melinda Gates Alapítvány által támogatott The Cell-ben megjelent tanulmány szerint az oltottak vérében és plazmájában hetekkel az injekciót követően is megtalálható a patogén, az erősen toxikus és betegségeket okozó tüskefehérje. Amit amúgy mind plazmában, mind véradáskor megkaphat az oltatlan is.

Fotó forrása: itt.


A linkelt hírlevelemben pedig arról is olvashattok, miféle érdekes dolgok (magunk közt csillámpóninak nevezzük) vannak még az oltottak vérében: 

744 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK