top of page

Áldott ünnepeket, készüljünk a jövőre – 2023 újságáraBevezető

Arról, kiknek nem szól sem ez a hírlevél, sem az eddigi munkásságom.

Mindenekelőtt, kedveseim, köszönöm a türelmeteket, és azt, hogy hűségesen követtek.


Kikhez nem szólok, kikre nem tartozik ez a hírlevél:


Vannak azok az emberek – sajnos a 35 alatti korosztály 90 százaléka is közéjük tartozik –

 • akik egyedül élnek és bérelt lakásban laknak;

 • bérelt eszközökkel közlekednek (LIMO/Shared stb. roller/autó/bicikli stb);

 • mindig bankkártyával fizetnek biometrikus azonosítást használva (ujjlenyomat);

 • home officeban dolgoznak, és max heti 20-30 órát találkoznak élő emberekkel;

 • már nem telefonálnak, mert beszélni sem szeretnek, hanem csetelnek;

 • a munkahelyi meetingjeik a monitor előtt zajlanak, de lekapcsolják a képet, hogy ne látsszanak;

 • Netflixet/egyéb streaming csatornákat néznek;

 • ha főznek, a boltban megvásárolt gmo szemetet eszik (másra nincs pénzük);

 • ha esetleg van családjuk, akkor szellemként vegetálnak a fizikai térben és nem kommunikálnak egymással, hanem valójában máris a virtuális térben "léteznek";

 • ha betegek, kizárólag arra a valójában mára katonai szervezetté vált egészségügynek nevezett dologra számítanak, amely zömében megfélemlített, orvosoknak nevezett, de igazából parancsokat követő zsoldosokból áll:

 • Ha meg akarnak gyógyulni, és valamilyen gyógyszerre van szükségük, a minél betegebb társadalom létrehozásában és fenntartásában érdekelt, gyógyszergyárnak nevezett, drógbárók által tulajdonolt és vezetett droggyártók termékeit vásárolják, ezáltal ezen maffiahálózat termékeire rászokva függővé válnak a termékeiktől, csak egy példa:


Ezek az emberek azt hiszik, függetlenek, szabadok, fenntartják magukat, holott már rá vannak kötve a rendszerre, szó szerint kábelekkel (internet/gáz/víz/távhő/villany/pénz/felhőben elmentett információ és adatok stb.).


Olyanok, mint a Mátrixban az emberek.


Tehát már a rendszer rabszolgái, de észre sem veszik. Na ők azok, akiknek máris nincs semmijük, hanem boldogok.


Nem nekik írok, nem hozzájuk szólok.

Azokhoz szólok, akik nem akarnak így létezni, akik szabadok akarnak lenni.


Miért hallgatok ennyit mostanában?

Egy kicsit olyan lettem, mint Rejtő Jenő egyik szereplője, a Hallgatag Drugits, aki nem szólt, csak a létráját szorongatva nézgelődött.


Azért hallgatok, mert készülök, arra a jövőre, ami nagyon más lesz, mint amit eddig megéltünk.

Rengeteget tanulok, olvasok és nem szeretek félkész, nem ellenőrzött, nem hiteles dolgokat leírni, és az információáradat elképesztő, rettenetesen nehéz kiválasztani azt, mi a hiteles, és mi nem.


SARS-CoV2 - Kovid

Ha figyeltek, látjátok, hogy sorra esnek ki a csontvázak a szekrényekből, egyre több az információ, egyre inkább lehet olvasni, hallani, tapasztalni, ahogy politikai vezetőktől kezdve orvosok, kutatók és még az ismeretségi körötökben is meg-megjelennek azok a nyíltan felvállalt vélemények, hogy talán ez az egész kovid-elmebaj és oltásmizéria minimum egy túlzás.


Ma már nem jár nyilvános, virtuálisan halálos megkövezés és kamarai kizárás, kirúgás azért, ha valaki csendben kifejezi kétségeit, hanem amnesztiát követelnek a bűnösöknek - olyan elkövetőknek, akik el sem ismerik bűneiket, és el sincsenek ítélve.


De aki igazán őszinte, az bevallja, hogy egy óriási összeesküvés történik, és az emberiseg egy jelentős része egészségét végleg tönkretették, illetve sokakat megöltek az oltási kötelezettségekkel, a világ gazdaságát pedig tudatosan padlóra küldték.


Azok, akik nem egy barlangban élnek, már nagyon nehezen tudják elkerülni azokat a híreket, beszámolókat, elemzéseket, amelyek a fenti tényeket elismerik.


Persze a magyar fősodor média erről még hallgat, de mára sok, hiteles és kevésbé hiteles magyar nyelvű forrás van itt a substackon, a szabaddá vált twitteren.


Viszont rengeteg a téves, szenzációhajhász, hazug adatokon alapuló anyag is (egyet említek csak: Died Suddenly, nem állok bele, megtette sok hiteles ember, kielemezve alaposan), és elég sok máris az indokolt és indokolatlan rettegtetés, nem akarok becsatlakozni a kórusba.


Emiatt a koviddal befejeztem.


Még egy anyagom lesz, egyetlen rövidke videó, amiben ahhoz próbálok segítséget nyújtani, hogy mi alapján dönthetjük el laikusként, kinek higgyünk.


Tehát rám itt nincs szükség. A kovid-hajó elment, másra van szükség.


Mi következik, miről fogok írni

Ahogy írtam, a jövőre készülök.


Mindenekelőtt, mielőtt folytatnád: én az Úr Jézus Krisztus követője vagyok, és ez az, ami az anyagaim tartalmát is meghatározza. Azaz igyekszem az igazságot, a tiszta dolgokat leírni, csinálni.


Az a célom, célunk, hogy segítsünk azokon, akik nem akarnak a rendszer rabszolgái lenni, akik le szeretnének szakadni a kábelekről.


Az előző videómban egy alapozás volt arról, mi az a kulcsmotívum, amivel tönkreteszik az emberi szervezet immunvédelmét és a nemzőképességet már újszülött-csecsemőkorban a "hagyományos" - nem génterápiás oltások. Ha érdekel az alap, itt megnézheted, de olvasd is el.Erről még lesz egy-két anyag, aztán azzal fogok, fogunk foglalkozni, hogy mi ebből a kiút, hogyan menthető az, ami még menthető.


Jómagam fitoterápiát tanulok, "hivatalosan". Azaz a gyógynövényeket, hatóanyagokat, hogyan lehet ezekből gyógyhatású készítményeket előállítani, stb. Nemsokára "papírom" is lesz erről.


Emellett a mikrobiommal és annak helyreállításával fogunk foglalkozni - amúgy nem vagyok egyedül, amikor eljön az ideje, tudni fogjátok, hanem ezen a területen jártas kutatókkal, szakemberekkel is együttműködünk.

(Csöndben kérdem: az első ezer napban hány oltást is kap egy gyermek?)


Az a célunk, hogy azoknak segítsünk, akik igénylik, és akiknek lehet.


Lehet, kevesebb anyagot fogtok egy ideig még látni tőlem, de vagyok, vagyunk. És amint haladok, haladunk, jövünk.


Még egy dolog: az igazi megoldás az, ha az Úr Jézus Krisztushoz fordulsz. Mert hiába szakadsz le a rendszerről, egészséges leszel, és lesz egy szép életed, akkor is meg fogsz halni, és az egész szabad életed semmi akkor, ha a lelked kárt vall, és a bűneidben maradva Isten haragja alatt maradsz.


(...)


 


513 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page