top of page

Angelika Mihalik: VALÓSÁGTERÁPIA (Akik azt hiszik, vége a járványnak, nem értik a lényeget...)


Jó reggelt kívánok. Azoknak írok, akik azt hiszik, hogy “vége a járványnak.” Szólok nekik, nem értik a lényeget. Hibás a kiindulópontjuk. Nem azért történt az elmúlt 24 hónap, mert járvány volt. Azért történt, mert vannak emberek, akik sok pénzt és örökké tartó hatalmat akarnak maguknak. Ez az oka a “járványnak”. Mi a cél: be akarják vezetni a szociális kreditrendszert, ennek hatékony működtetése érdekében meg akarják szüntetni a készpénzforgalmat, szét akarják oltani az emberiséget génterápiákkal, és mindenkiből egy QR kódot akarnak csinálni. Mi a cél:

  1. Az emberek ne pattogjanak és engedelmeskedjenek nekik.

  2. Az elit pedig megtarthassa a hatalmát és vagyonát.

Tehát: A járvány az nem az ok, hanem a módszer.

Két golyóálló bizonyíték (sok van, ennyit teszek most ide, ezekkel szemben az, aki még képes logikusan gondolkodni, nem tud érvelni):

  1. Az egyik legfrissebben kiderült bizonyíték az, hogy a Moderna a SARS-Cov2-ben lévő furin kötő szekvenciát az úgynevezett járvány előtt két és fél évvel szabadalmaztatta. (Ergo nem egy valódi járványról van szó, hanem az elitnek az emberek elleni hadviseléséről, amely során biológiai fegyvereket vetnek be, aminek része a mesterséges kórokozókkal történő pandémia(ák) előidézése és ezután az emberek szétoltása géntechnológiával)

Következtetés:

Nem érdekes, van-e járvány vagy nincs. Aki ezt nem érti, az elveszett, annak annyi.

Aki a módszerről azt hiszi, az az ok, azt már elkapták. Annak vége. Bedarálták, megették, beszállt a játékukba. Ahonnan egészségesen eddig még senki nem szállt ki. És ez meg van írva, íme:


(...)

 

800 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page