top of page

Az amerikai állampolgárok lefegyverzésére irányuló törekvés mindannyiunkat fenyeget
Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeményeG. Newsom


A nyugati politikai színtéren garázdálkodó undorító önimádó teremtmények közül Gavin Newsom, Kalifornia úgynevezett kormányzója a legkirívóbbak közé tartozik. Az, aminek látszik. Hencegő, hazudozó, rosszindulatú.


Így nem meglepő, hogy megpróbál egy Richard Murdoch/Russell Brand számot eljátszani Roger T. Benitez amerikai bírón, és megpróbálja őt "szélsőséges, jobboldali fanatikusnak" bélyegezni, aki "nem tiszteli az [sic] emberi életet".

A bíró ugyanis úgy döntött, hogy a tölténytárak méretét korlátozó intézkedés ellentétes az amerikai alkotmánnyal.

Ezt mérlegelve úgy találtam, hogy tanulságos a Newsomot és zsarnoktársait lekaszaboló rendelet elolvasása, és ide csatolom a másolat linkjét. Mint britek, az amerikai társadalom valóban erőszakos természetét mi még nem tapasztaljuk. És ha azt hiszed, hogy ez abból fakad, hogy az emberek képesek megvédeni magukat, amikor betörnek az otthonukba, akkor álmodsz. Amit itt látunk, az része az élősködők hosszú távú erőfeszítéseinek, akik kiszívják az életet Amerikából, hogy a lakosságot engedelmes és tehetetlen tömeggé alacsonyítsák le.

Hiszem, hogy amikor az igazságos düh általános felkelése elkezdődik, ami napról napra közelebb kerül, az amerikai emberek lesznek azok, akik az élen járnak, és a családjuk és otthonuk védelmére tartott fegyverekkel fognak szembeszállni a Gonosszal. Newsom és társai jól megértik ezt.
Mi itt az Egyesült Királyságban sok tekintetben ugyanolyan mélyen fenyegetve vagyunk a saját kormányunk és áruló intézményeink által, és itt az ideje megérteni, hogy mindannyiunk élete örökre meg fog változni.

A Csendes Ember és vezetője, a Nemezis felkavaró. A legnagyobb fenyegetéssel és a legnagyobb lehetőséggel kell szembenéznünk. Vagy elfogadjuk a jövőt, vagy ki kell irtanunk magunkból, mert ez utóbbi a célja az Ellenségünknek.


296 megtekintés

Kommentare


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page