top of page

Az emberbe épített gép – a mesterséges intelligencia. Az mRNS-sel változtatják a DNS-programunkatAmit a hazai sajtó sem mond el nekünk


A második világháború végén a nürnbergi törvények értelmében az emberekkel kísérletező német tudósok egy részét elítélték és kivégezték. Más részüket az ún. gemkapocs hadművelet keretében átcsempészték az Egyesült Államokba, ahol a kísérleteiket – immár állami dotációval tovább folytatták.


"Gyakorlatilag bármi megtörténhet: elképzelhető, hogy az ember nem csak elméletileg, hanem gyakorlatilag is teremthet embert. Az ember így lehet zseniális matematikus, ragyogó zenész vagy katona – olyan ember, aki félelem, könyörület, megbánás vagy fájdalom nélkül küzdhet. Ahogy láthatjuk, az emberiség beléphet – és a közeljövőben valószínűleg be is lép – létezésének egy létfontosságú és nagyon felelősségteljes időszakába. Amit épp most leírtam, az rosszabb lehet, mint egy atombomba". (Vlagyimir Putyin, Szocsi, Ifjúsági tudományos találkozó 2017.)


2020 januárjában egy kevéssé ismert, Moderna nevű vállalat hozzáférést kapott a SARS-CoV-2 izolátumok genom szekvenciáihoz. Ezeket a szekvenciákat gyorsan felhasználták az mRNS-1273, egy mRNS vakcina kifejlesztésére, amely az emberi sejtekben a SARS-CoV-2 tüskefehérjéket kódolja. A technológia kísérleti jellegű és viszonylag új, de több éve tanulmányozták, így potenciálisan alkalmazható egy kialakuló fertőző betegség ellen. Egy új, fokozott funkciógyarapodási tulajdonságokkal béta koronavírus (covid-19) megjelenése tökéletes alkalmat kínál a Modernának arra, hogy az mRNS platform segítségével kísérletezzen az emberi DNS-el, megnyitva egy alattomos portált a transzhumanizmus felé, és megteremtve a feltételeket az mRNS technológiától való örökös emberi függőség, az optimális sejtes folyamatok és az immunfunkció érdekében.


A Microsoft 2016-ban megerősítette, hogy összetett viselkedést programozhatnak a DNS segítségével, ami arra késztette Bill Gatest, hogy fektessen be az mRNS technológiába.

Dr. Andrew Phillips, a Microsoft Research biológiai számítástechnikai vezetője elmondta, hogy a DNS nagyon programozható, akárcsak egy számítógép. 2009-ben a Microsoft Research ellentmondásos kutatásokat tett közzé, amelyek részletesen ismertették a DNS-áramkörök programozását. Ezek a programok számos komplex viselkedést kölcsönözhetnek a DNS-molekulák felhasználásával. "Képzeljünk el egy biológiai számítógépet, amely egy élő sejt belsejében működik" – jegyezte meg Dr. Phillips.

Dr. Neil Dalchau, a Microsoft kutatója elmondta, hogy a vállalat azon dolgozik, hogy „a DNS-t programozható anyagként használja”. Azt írta, hogy a legnagyobb kihívásuk kitalálni, hogyan lehet automatikusan diagnosztizálni a sejteken belül. Egy aprólékos sejtmegfigyelési rendszerrel a technológia felhasználható a sejt valós idejű diagnosztizálására, a gép működésének automatikus eltérítésével és új utasítások közlésével. Ez a rendszer hasonló lenne egy vezeték nélküli távirányítóhoz, amely kihasználhatja az emberi sejteket. Dr. Dalchau elmondta, hogy a technológia képes specifikus sejtek „kiváltására is”.


A Microsoft nagy erőfeszítéseket tesz e vitatott kutatásba, és az emberen belüli fiziológiai kontrollrendszer kifejlesztésébe, amely érzékeli, elemzi és ellenőrzi a molekuláris információkat.

2015-ben a Merck 100 millió dollárért partnerségben állt a Modernával, négy új célzott és nem ismert vírus új mRNS vakcinájának kifejlesztésére. A módosított mRNS az emberi DNS-t programozható operációs rendszerré változtatja, utasítva a test sejtmechanizmusát, hogy szinte bármilyen érdekes fehérjét termeljen, beleértve az antitesteket is. 2016-ban a Moderna 20 milliós támogatást kapott a Bill & Melinda Gates Alapítványtól egy új mRNS-alapú antitest terápiájának kifejlesztésére, amelynek célja a HIV-fertőzés megelőzése. 2019 márciusában a Moderna újabb támogatást kapott Bill Gates-től, hogy felmérje az mRNS technológia megvalósíthatóságát antitest-kombinációk szállítására az újszülöttek szepszisének csökkentése érdekében. Most a Bill Gates Alapítvány további 250 millió dollárt szán arra, hogy átlássuk ezeket a kísérleteket.


Az mRNS technológia 2009 óta tartó agresszív finanszírozásával és az mRNS vakcinák hirtelen megindulásával világossá válik, hogy a globalisták, mint Bill Gates és a Microsoft, hogyan fogják programozni az emberi DNS-t és belülről kifelé irányítani az embereket. Az is világos, hogy Dr. Anthony Fauci (Bill Gates szövetségese) miért tesz meg mindent annak érdekében, hogy bezárja az embereket, és arra kényszerítse őket, hogy elfogadják az új oltásokat, és higgyenek az immunrendszerükről szóló hazugságokban.

Fauci és Gates egyaránt az új mRNS vakcina kísérletek vezető fejlesztőjébe, a Modernába fektetnek be. A Moderna nyíltan elismeri, hogy az mRNS „információs molekula”, sőt a technológiát „mRNS operációs rendszerként” védjeggyel is ellátta. Van egy jól finanszírozott, elszámolhatatlan összeesküvés, amely a lakosságot e kísérleti technológiától függővé teszi.


A Moderna az mRNS vakcinákat manipulatív eszközként használja az emberi DNS-el való kísérletezéshez és az emberi sejtek programozásához.

A Moderna nem hagyja abba az emberi DNS-sel való kísérletezést, miután a SARS-Co-V-2-t kontroll alatt állónak tekintik. Az mRNS platform függőségi rendszerként készül, amely a víruscsaládok széles skálájának molekuláris információit ellenőrzi, és a koronavírus tüskefehérjék frissítéseit beoltja.Azoknak az embereknek, akik engednek az mRNS vakcináknak, frissítéseket kell kapniuk sejtjeikről, hogy immunrendszerüket a környezetükhöz igazítsák. Az embereket ez a technológia fogja irányítani, és fiziológiai folyamataik a frissítésektől függenek, hogy immunrendszere működhessen, és életben maradhasson a 21. században. 


Ez a platform bevezető a transzhumanizmusba, ahol az emberek egyesülnek a gépekkel és függnek az AI (mesterséges intelligencia) rendszerektől, amelyek elemzik a sejtek közötti igényeket az élet bármely szakában.

A Moderna nyitott abban, hogy az mRNS-t nem csak ehhez az egy betegséghez, a covid-19-hez használja. Az „Operációs rendszerünkre” hivatkozva Moderna azt írta, hogy „egy olyan mRNS technológiai platform létrehozására vállalkoztak, amely nagyon hasonlít a számítógép operációs rendszeréhez ”, hogy végül átírják a fehérjék széles skáláját az emberi sejtekben.

A Moderna elmondta, hogy mRNS-üket úgy tervezték, hogy felcserélhető módon lehessen lejátszani a különböző programokat. Összehasonlították az mRNS vakcinát, mint „alkalmazást”, amely az emberi DNS-sel kommunikál a sejtekben lévő kiválasztott fehérjék kódolásához.

Nyilvánvaló, hogy a Moderna nem más, mint a globalisták játszótere, az emberi molekuláris funkciók manipulálásának eszköze. Ezek a globalisták Istent játszanak emberi DNS-sel és biológiai folyamatokkal. A Modernát egy új kontrollrendszer felszabadítására használják, amely fiziológiailag bebörtönzi az embereket, és fizikailag és szellemileg függővé teszi őket a globalistáktól és elszámolhatatlan, soha véget nem érő kísérleteiktől. 

Források:

246 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK