top of page

„Az emberiség hipnotikusan rabja egy technikai-ipari istennek” – Amíg sokan beveszik, ez lesz...

Eredeti cikk:


Amíg elég sok ember elég sokáig beveszi ezt a rabszolgasági gyakorlatot, addig visszafordíthatatlan lesz.A brüsszeli Gare du Midi pályaudvart övező épületek között dominánsan látható lakóépület oldalán egy rendkívüli műalkotás utolsó simításai zajlanak. Éppen csak érzékelni lehet a ketrecben lévő figurát, amely a jármű hidraulikus karján van kifeszítve, amely a felületet biztosítja, ahonnan a művész a festékeit a hatalmas vászonra felviheti.


A mű, ahogy én felfogom, egy hatalmas betontemplom csúcsából kiálló, ragyogó, techno-ipari mobiltelefon-tornyot ábrázol, amelyet két nagy ívű, ívelt lépcső szegélyez, és amelynek alján egy emelvény van, amelyet hatalmas embertömeg borít. A torony fölött foszlányos chemtrailek alkotnak X-et az égen, míg a műalkotás alsó negyedét egy fekete pöttyökkel tarkított, vörös színű, terjedelmes tenger uralja.


A szimbolika erőteljes. A mű címe lehetne "Szóval itt vagyunk". Mert igen, itt vagyunk – ha a "mi" alatt a jelenlegi, anyagilag bebörtönzött posztindusztriális világot értjük, amelyet a globalizáció könyörtelen ereje hajt.


Brüsszel, amely mai mércével mérve még mindig figyelemre méltóan emberi város, abban a szerencsétlen helyzetben van, hogy itt található az Európai Unió főhadiszállása, amely nem túl emberi konglomerátum. És ami benne zajlik, az ugyanúgy nélkülözi az emberséget. Mert ez a központ arról szól, hogy "nagy, központi és uralkodó".


A nagy, központi és uralkodó a bolygó jövője, ha a techno-ipari elme kétdimenziós determinizmusának hívei vagyunk.


Klaus Schwab és Yuval Noah Harari megnyugtató szavaival élve, ez az információs technológia/mesterséges intelligencia jövője lesz, amelyben Schwab szerint "nem lesz semmink, és boldogok leszünk".


A mobiltelefon-torony és a mobiltelefon-árboc, amely a techno-ipari nagyság templomának tetején áll, egy ronda, szálkás acéldarab, amely a maga nemében a dominancia kifejezője. Az e szaturnuszi acélszerkezetek által alkotott hatalmas globális infrastruktúra átható EMF-felerősített mérgező levest hordoz magában.


Ez a "hálózat" az, amely kapuként szolgál azoknak a virtuális valóság világához, akiknek a "jelei" ettől függnek. Olyan jelek, amelyek egyfajta absztrakt dominanciával és kifejezett hajlammal rendelkeznek a vér hígítására és az agy elhomályosítására.


Az ezen az átjárón keresztül érkező üzenetek többsége arra vonatkozik, hogyan lehet a "rendszerben" boldogulni.


Hogyan juthatunk gyorsabban A-ból B-be; hogyan juthatunk gyorsabban a hírekhez; hogyan juthatunk gyorsabban a pénzügyi jelentésekhez; hogyan juthatunk gyorsabban a családdal és a barátokkal való kapcsolatokhoz; hogyan juthatunk gyorsabban mindenhez.


Állítólag az élet e hiperelektromágneses kereszteződéséhez való állandó csatlakoztatás az egyetlen módja annak, hogy "kapcsolatban maradjunk", hogy a mentális mátrix résztvevői legyünk; hogy a "program" részesei legyünk.

De már húsz évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy megszakítom a kapcsolatomat ezzel a programmal. A mobiltelefonról való lemondás a felszabadulás aktusának bizonyult, amelyet hamarosan a tévé kiszorítása követett.

A Big Brother a hátsó ülésre szorult, és láttam, hogy még mindig létezik egy olyan élet, amely az enyém, mégpedig azzal a feltétellel, hogy az ember a saját értékeit helyezi előtérbe azzal a szilárd elhatározással, hogy hű marad ahhoz, ami az életben "igazi".


Talán ezért látom olyan világosan, hogy azok, akik továbbra is részt vesznek a "programban", vakon futnak egy megalkuvást nem ismerő meredek sziklafal felé, és hogy a természeti környezettel szemben támasztott mohó igényeik egyre inkább aláássák annak természetes ellenálló képességét.


Valami különösen megdöbbentő dolgot látok – azt, hogy ennek a sziklafal felé való frenetikus rohanásnak és a véges erőforrások ezzel járó nagymértékű fogyasztásának nincs más célja, mint a figyelemelterelés egyre kifinomultabb játékszereivel való kvázi démoni rajongás kijátszása. Elvonja a figyelmet az élet valódi lüktetéséről.

Ezt a techno-ipari öngyilkossági gépezetet azonban olyan emberek irányítják, akik a jelek szerint nem ismerik fel, hogy közös küldetésük programozottan összeomlással végződik.

Épp ellenkezőleg, úgy tűnik, azt hiszik, hogy az utazási eszközök hatékonyságának és sebességének növelésével valahogy beteljesíti saját szükségletét, hogy eljusson oda, ahová tart. Hogy az hol van vagy mi az – egyszerűen soha nem kérdezik meg.

Az érzéketlen "haladás" pszichopata istenei azonban, akik a programot tervezték, egy sor "eseményt" építettek bele, amelyek egy bizonyos végkifejletet érnek el, amit ők Transzhumánnak neveznek. A számítógéphez kapcsolt és irányított agyi teljesítmény robotizált állapota azok számára, akik képesek fizetni érte.
Fizetni azért a jogért, hogy dehumanizálják őket, és megfosztják őket a gondolkodás szükségességétől – és valójában képességétől. Megszabadulni az érzelmektől és megszabadulni a lélek alapú kapcsolattól a Teremtővel.

Az emberi megsemmisülés e sötét pontjához vezető út állomásait a WEF "A nagy visszaállítás" néven ismert hitvallása határozza meg. A "visszaállítás" az emberből nem emberré válás.


Íme néhány állomás a Nagy Újraindítás útvonalán a Transzhumán felé vezető úton:


A talajban termesztett élelmiszerek megszüntetése és a laboratóriumokban előállított szintetikus élelmiszerek gyártása (ezek közül legalább hatot már most is gyártanak).


Az általunk ismert földművelés vége, és a felesleges gazdák és vidéki lakosok 5 és 6G által ellenőrzött, teljes felügyelet alatt álló "intelligens városokba" költöztetése.


A vidéki és mezőgazdasági tájak átalakítása, az "újravadítás" projektek és a kijelölt "szabadidős területek" elkerített megközelítése azok számára, akik megengedhetik maguknak a hozzáférést.


A bankjegyek és pénzérmék megszűnése, helyükre egy központilag ellenőrzött digitális valuta lép, amelynek elérhetősége a "társadalmi hitel" függvénye lesz, mint Kínában.


Az egyén vagyonának és magántulajdonának elkobzása, azzal a lehetőséggel, hogy bizonyos részeit visszabérelhesse a vállalati államtól, amely az új tulajdonos lesz.


A nagyvárosok között működő "önműködő" 5G irányítású közlekedési rendszerek.


100%-os műholdas megfigyelés és a "mindenek internete", valamint algoritmusok mértéktelen használata az ellenállás bármilyen jelének felderítésére a kommunikációban.


Az igazi spiritualitás elnyomása az "egy világvallás" javára.


A "férfi/nő" szexuális elhatárolásának szándékos elmosódása és a normális szexuális reprodukció hanyatlása.


A spermiumok száma tovább csökken a vitaminmentesített szintetikus GMO élelmiszerek, a védőoltások, a szennyezett levegő és víz miatt – népességszabályozás.


Kényszerített "15 perces városok" mint a helyi hatóságok központjai.


A DNS-szekvenciák és sejtszövetek laboratóriumi klónozásán keresztül módosított géneket használó csecsemők.


Bizonyos szavak eltávolítása a köznyelvből, különösen a költői és spirituális szavaké.


A valódi művészet az állam akaratát kifejező álművészetté degradálása, beleértve a sötét oldal rituáléit is.


Az "orvosi egészség" a Big Pharma kizárólagos területének tekintendő, a természetes gyógymódok betiltásával.


A média/kormány további ellenőrzése a közvélemény tájékoztatása felett.


Van még több is, sokkal több. De ez elég ahhoz, hogy megmutassuk a "transzhumanizmus" felé vezető út állomásainak alapvető összetételét. Ennek érkezési pontja állítólag 2035 körül lesz.

A nehezen kivívott emberi szabadságjogok szemtől szembe történő lerombolása mögött egy hatalmas, már több mint két évtizede létező globális propaganda/oktatási gyakorlat áll, amely a hírhedt "Nulla szén-dioxid 2045-re" vagy a hírek nyelvén "Net Zero" (Orwell) köré épül.

Amikor azok kérdőre vonják őket, akik még képesek megkérdőjelezni ezeknek a halálos kényszerítéseknek a szükségességét, a válasz mindig ugyanaz: "Hogy megmentsük a világot a globális felmelegedéstől".

Ez az akut agymosás, amelyet eredetileg a Római Klubban találtak ki 1972-ben, az egész "program" kulcsa. Amíg elég sok ember elég sokáig beveszi, a rabszolgasági gyakorlat visszafordíthatatlan lesz.

Az ébredés jelenlegi üteme alapján, a felfedezést, hogy az antropogén globális felmelegedés egy mega hazugság, valószínűleg semlegesíteni fogják a már bevezetett, a felkelés megakadályozását célzó kényszerintézkedések.


A techno-ipari isten ekkor már betöltötte a célját. Mint a rakétahajtómű, amely pályára állítja a kapszulát, az emberiség nagy részét a szakadék szélére, a hipnotikus kényelmi kultúra megalázó rabszolgaságába sodorta, mielőtt magába roskadna, és magával ragadná az emberiség és a természet életfenntartó sokféleségének nagy részét.


DE mindez elkerülhető. Nem kell megtörténnie. Nem fog megtörténni. Az életünk nem attól függ, hogy a holnap intelligens technológiáját már ma elfogadjuk-e. Nem fogunk többé elcsábulni a "kényelem" által, ha egyszer felismerjük, hogy ez az önpusztításunkhoz vezet, ugye?


Elég akaraterőnk marad ahhoz, hogy megszabaduljunk az IT/AI életünket gátló, az Armageddonhoz vezető, agyvezérelt utat alkotó figyelemelterelés függőségétől.

Az egyetlen módja annak, hogy felismerjük, mennyire ördögi az a csapda, amit nekünk állítottak – és amit mi állítottunk magunknak – az, hogy megragadjuk a mélyebb célunk érzékelését ebben az életben. Hogy megtörhetetlenül elkötelezzük magunkat amellett, hogy meghallgatjuk lelkünk hívását, és válaszolunk rá. Az igazi én. És aztán kihúzni ezt az igaz ént a metaversus darálógépezetével való bármilyen kapcsolatból.

Senki, aki a lélek birtokában van, soha ne engedje meg magának, hogy a techno-ipari behemót szubhumán termékévé váljon. Maradjunk annál, ami szilárd, ami valódi – és hagyjuk a hamis virtuális világot, amely csapdába ejti az óvatlanokat, és az egykor egészséges elméket a disztópikus digitális sehova sem vezető vak rohanás áldozataivá teszi.

695 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page