top of page

Az oltás nem működik és borzalmasan veszélyes! Interjú Sucharit Bhakdi professzorral
„... francba is, hagyjátok a gyerekeket!”


Eredeti forrás:


Bíró Éva fordítása és megosztásaEdith Brötzner: Professzor Bhakdi, köszönöm, hogy időt szakított az interjúra. Egy nagyon érdekes videót csinált professzor Burkhardttal, ahol felvilágosított az oltásokról, melyek igazából nem is oltások. Mik a legfontosabb tudnivalók?


Prof. Bhakdi: Először is az, hogy az "oltásra" egyáltalán nincsen szükség, mert ez a vírus kevésbé veszélyes, mint egy influenzavírus. Másodszor, hogy az "oltás" soha nem fog tudni megvédeni egy fertőzéstől, mert az antitestek, amelyek keletkeznek, a vérbe kerülnek, az immunrendszer által a vérbe, és nem pedig a légutakba, a nyálkahártyákon keresztül, ahol a vírusok érkeznek. Tehát az oltás egyáltalán nem tud működni. Ezt tényleg meg kell emészteni az embernek. És harmadszor és ez volt a legfontosabb üzenet, borzalmasan veszélyes ez az oltás a testünkre, az életünkre. Ez bizonyított.

Mégpedig prof. Arne Burkhardt munkája által bizonyított, aki egyike Németország legtapasztaltabb patológusainak. Több mint 40 év szakmai tapasztalattal, több mint 150 tudományos publikációval. Egy nyugalmazott professzor, mint én is, aki felállt, és azt mondta: "Tudni akarom most ezt!" És az eredmény, amire jutott, az annyira világos..., hogy mi egy nemzetközi tanácskozáson, december 10-én beszámoltunk róla (angolul) és most egy videóban is pótoltuk (németül), amit mindenki megnézhet, prof. Burkhardt képeivel és a magyarázatokkal. Ez a videó a Rumble-n van, nem a Youtube-n, mert ott törlik.

De most egy tudós összegyűjtötte ezeket az adatokat. Nem fizettek neki ezért, ellenkezőleg, saját maga fizetett azért, hogy megcsinálja ezeket a vizsgálatokat. Ezen el kell, hogy gondolkodjatok! És az eredmények annyira nyilvánvalóak, hogy most a világ minden orvosát felszólítjuk, nemcsak az osztrák orvosokat – az egészségügyi miniszteretek is orvos –,

a fenébe is, nézzétek meg a bizonyítékokat, és ne beszéljetek badarságokat, és ne hazudjátok továbbra is az embereknek, hogy az "oltás" biztonságos. Nem szabad, nem tehetitek, emiatt büntethetővé teszitek magatokat! Mert amit most tesztek, azután, hogy ezek az adatok már ismertek...

És mit mondanak nekünk ezek az adatok? Az adatok azt ordítják bele az arcunkba, hogy a beoltottak egy magas százaléka valószínűleg, ill. biztosan károsodni fog, mert a szívizom szövetébe bejutnak a killer-limfociták, és ott meg is találjuk őket, miután az illető meghalt. Ha nem hal meg, ezeket nem találják meg. De ahol ott vannak a killer-limfociták, ott gyanút kell fogni, emberek, orvosok! A killer-limfociták ott vannak, ahol valamit meg kell ölni.

És a killer-limfociták megölik a test saját sejtjeit, melyek a vírusproteint (jelen esetben tüskefehérjét) gyártják. Prof. Burkhardt az esetek több mint 90 százalékában megtalálta őket, 17 esetből 16 esetben.

Az elhunytak 28 és 90 éves kor között voltak és mindannyiukban ugyanazok a elváltozások voltak jelen. Tehát nem lehet, hogy ezek az elváltozások nem az oltástól voltak. Az nem lehetséges.

Mi több, otthon haltak meg, halálukig észre sem vették, hogy betegek.

El tudjátok ezt képzelni? Otthon haltak meg, vagy munkában vagy az autójukban vagy sport közben, némelyik öregotthonban.


Edith Brötzner: Bhakdi professzor úr, sokan azt mondják, hogy már nagyon sok oltott van és relatív kevés dolog történik, ha mégis történik károsodás, akkor azon lehet javítani vagy meg kell tanulni élni vele.


Prof. Bhakdi: Amit mindenkinek meg kéne érteni ebben az országban, sőt, az egész világon, hogy vannak olyan szövetek, amelyek nem képesek regenerálódni. Mindenki tudja, hogy az agyban található sejtek például nem tudnak regenerálódni, ezért ha az agyban károsodás történik és ezek a szegény sejtek tönkremennek, elpusztulnak az átkozott oltás miatt... és elmondom, hogy a sejtek bárhol elpusztulhatnak az oltás miatt, ezek ezernyi tünetet okozhatnak..., és ezekből a károsodásokból soha nem fogtok 100 százalékig felépülni.

És a szív, a szív sem tud regenerálódni. A szívnek egy életen át dobogni kell, 100 évig akár. Ahhoz, hogy ma, holnap holnapután, 10 év múlva vagy 20 év múlva haltok meg szívproblémában vagy lesztek munkaképtelenek, nem akarok semmit mondani. Annyit mondok csak és ezt prof. Arne Burkhardt is megmondta,

sok mindent meg lehet javítani, de a szívet soha. Aki mást mond, az az első éves orvosi anyagból sem ért semmit.

Ha ezt nem érti az egészségügyi miniszteretek, hajítsátok ki! Ha ezt nem tudja, nem szabad, hogy egészségügyi miniszter legyen. Ha tudja és elhallgatja, akkor sem szabad, hogy egészségügyi miniszter legyen. Nem értitek emberek?

Osztrákok, ne állítsátok falhoz a gyerekeiteket és ne mondjátok, hogy lőj, hiszen ez csak egy vízipisztoly. Ez a pisztoly töltve van. Nem veszélyeztethetitek a gyerekeitek szívét. Ez egy bűncselekmény.

És ezért a bűncselekményért a buddhizmusban.. én hiszek a karmában, ... a rosszból rossz jön, a gonoszság "gyümölcsét" fogjátok learatni.. rosszat vetettetek el, rosszat is fogtok aratni. Ez az egyik dolog.

Persze, ha a felnőttek ezt akarják tenni és azt mondják, mindegy néhány év az életemből, most színházba akarok menni bla-bla-bla.. és

ha az embereknek a színházban azt mondják, csak akkor jöhettek, ha oltva vagytok, és ti ezt hagyjátok, akkor annyit mondok, ti magatok vagytok hibásak. Annyira hibásak vagytok! És akkor kérem, hogy menjetek, oltassátok be magatokat, de a francba is, hagyjátok a gyerekeket!

Azt akarom még mondani, hogy a második érintett szerv a tüdő volt. A 17 vizsgált esetből 16 mutatott elváltozásokat különböző szervekben, de mind a 16-nál eltérés volt a szívben, és ehhez jött még hozzá pluszban a tüdőelváltozás, a tüdő önpusztítása, aztán voltak elváltozások a májban is, a hasnyálmirigyban, a pajzsmirigyben, az agyban.

Emberek, eszeteknél vagytok? És ti, osztrák orvosok? Gondoljatok arra, milyen nagy orvosaitok, kutatóitok voltak, de amit most ti tesztek az kimondhatatlan... ezt nem tehetitek, nem tehetitek.

Bíró Éva fordítása és megosztása


 

Eredeti forrás:

 

539 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page