top of page

AZ OLTÁSOK KÖVETKEZMÉNYEI. Beszélgetés Geerten Vanden Bossche-vel


(...)

Ezeknek az intézkedéseknek 2 hatása lehet. Vagy drámaian javul a helyzet vagy drámaian rosszabbodik. Tanulmányok folytatására nincs idő, a helyzet égető.


A vakcina, amelyet használunk, megelőzés céljára készült. Azonban jelen esetben, a járvány alatt, nem lehet megelőző célból oltani a világot. Ez nem hozhat jó eredményt.

(...)


Járvány közepén nem lehet megelőzni. Semmilyen tudományos bizonyíték nincsen arra, hogy ennek happy end lesz a vége. Itt tömeges szintű oltásokról beszélek. Nem arról, hogy egyes embereknél milyen mellékhatások jelentkeznek, biztonságos-e náluk az oltás vagy nem. Normál körülmények között beoltjuk az időseket és védve lesznek. A második hullám a fiatalokat érinti. Azonban jelen esetben a vírus olyan gyorsan mutálódik, hogy nem vagyok biztos abban, védettek-e az idősek jelenleg. Ha nem, akkor megbetegedhetnek és ez a betegség sokkal súlyosabb is lehet. Ha a vírus rezisztenciát mutat az antitestekre, a korábbi oltás ilyen esetben a számukra értelmetlen volt, hiszen nem tudnak védekezni a mutáció ellen. A vakcinák nem nyújtanak soha teljes védelmet.


(...)


Az új variánsok nem az oltások miatt alakulnak ki. Ha nem tesszük lehetővé a vírusnak, hogy terjedjen, mert pl. bezárjuk az embereket, a vírusnak mutálódni kell a túléléshez, és ez a mutáció egy fertőzőbb változat lesz. Beavatkoztunk a járvány természetes lefolyásába és ennek ez lett az eredménye. A vakcina nem számolja fel a vírust. Most azt látjuk, hogy a beoltott emberek terjesztik a vírust.


Azokban az országokban, ahol rengeteg embert oltottak be, USA, Izrael, Egyesült Királyság, az oltottak ellenanyag titerszintje magas. A betegségek száma lecsökken. De a csökkenés után, higgyék el, hirtelen a betegek száma megint emelkedni fog az oltás ellenére. Ekkor fogja mindenki megérteni, hogy itt valami nagyon nincs rendjén.

A növekvő mutációk miatt nagyon közel járunk az oltóanyag rezisztenciához. Mit teszünk ezután. Növeljük az oltásokat és mégis nő a betegség száma. Elveszítjük az ellenőrzést a járvány fölött.


Hogyan lehet megszabadulni ezektől a fertőzőbb mutánsoktól? A tudósoknak nagyon sürgősen meg kellene ezt a kérdést válaszolni. Mikor lesz vége ennek az ördögi körnek?


Nem zárhatjuk be a fiatalokat, akik jó immunitással rendelkeznek. Nekik karban kell tartaniuk az immunrendszerüket. A bezárások ezt nem segítik elő.

Az időseket pedig meg kellene védenünk.


Lehet, hogy furcsa amit mondok, de a természetes immunitás a legjobb.

Ilyen világkísérlet még soha nem folyt az embereken. Meg kellene értenünk, hogy mi is történik valójában. Egy katasztrófa szélére lehet sodródni. Az emberek a technológiával vannak elfoglalva. A vakcinákkal, az mRNS-sel, vektorvakcinákkal. Még a tudósok sem látják a fától az erdőt. Ismerni kellene a biológia alapjait.


Az Egyesült Királyságban beoltották az idősotthonok lakóinak 89%-át, mégsem lehet kontrollálni a vírust.

A szakértők ezekre a hullámokra pedig úgy néznek, mintha a tőzsdén lennének. Most éppen lefelé megy a hullám, most pedig felfelé!. Mivel nem a járvány természetes módján haladunk, jelen esetben senki meg nem mondja, mi fog történni. Bármerre indulhat a hullám.


A vírus 10 óra alatt replikálódik. Még van ember, aki azt gondolja, hogy 10 óra alatt lehet vakcinát készíteni az új változatra. A vírus nem fogja megvárni azt, hogy elkészüljön az új vakcina!

Persze hallani, hogy a vakcina hatékony a mutánsok esetén is. A hatóságok nem látnak tovább az orruknál. Félnek, hogy összeomlik az egészségügyi ellátási rendszer. Most pedig mit csinálunk.


A fertőzés már a fiatalok között is terjedhet és oltjuk a fiatalokat is. De ez egy életveszélyes játék. Még akkor is ezt mondom, ha a tekintélyemet, a karrieremet, mindent kockáztatok vele. A gépezet pedig csak működik tovább.

Mit kellene tenni? 1. Kizárólag tudományos alapon kellene folytatni a vitákat, a politika vezetők, tanácsadók, WHO nélkül. Utóbbiak nem tudják megállítani az oltásokat. Ennek fő oka az emberek reagálása lenne. Tudósok azonban tudnának magyarázatot adni a világnak az eseményekre. A fiatalok nem kaphatják meg az oltást. Nekik edzeni kell az immunrendszerüket. 2. Mindenkinek erősíteni kell az egészségét! Eleget kell aludni, pihenni. Nem kell alkoholt inni, cigarettázni, egészségesen kell táplálkozni. Ez a kulcs a megoldáshoz. 3. Tudományos alapon kell megoldani a problémát.

Az egész emberiség szintjén csinálunk valamit. Ez egy kísérlet. Ijesztő. Az embereknek tudnia kell, hogy mi történik. Ez egy kísérlet tudományos háttér nélkül. Ha valakit immunizálsz, akkor nem egy gyógyszert adsz neki, amely egy idő után kiürül. Ez olyan, mint amikor egy új software-t teszünk a számítógépbe. E vakcina a program. Nem lehet leállítani. Az embereket pedig kényszerítik az oltásra a zöld útlevéllel és hasonlókkal.


Gondolkozni kellene!


Biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben, nagyon gyorsan történnie kell valaminek. Figyeljük az USA, Izrael és az Egyesült Királyság járványgörbéjét és levonhatjuk a következményeket más országokra is.

Különböző szinten kapcsolatba léptem hatóságokkal, politikai vezetőkkel, a WHO-val. A válasz a néma csend.

 

3 089 megtekintés

header.all-comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page