top of page

Az X-betegség és a félelemkeltés (Robert W. Malone jegyzete)
Eredeti cikk:

Disease X and Fear Mongering, ROBERT W MALONE MD, MS, 18 JANuary, 2024 Schiller Mária küldeménye

Több mint harminc éve dolgozom a közegészségügyben. Ebbe beletartozik egy ösztöndíj a Harvardon és számos más bioetikai kurzus.

Ennyi idő alatt egyetlen világos üzenet volt. A lakosság érzelmi és fizikai jóléte érdekében a kormány és a közegészségügy nem szíthat ok nélkül félelmet. Ez etikátlan és erkölcstelen. Olyan, mintha egy zsúfolt moziban azt kiabálnánk, hogy "tűz!" vagy "fegyver van nála!". A közbizalom megköveteli az átláthatóságot és az igazmondást a közegészségügyi tisztviselők és a kormányzat részéről.


A CDC ezt az alaptételt kodifikálja a közegészségügyi kockázati kommunikációról szóló nyilatkozatában:


Légy első, legyen igazad, légy hiteles. Ez a válságkommunikáció mantrája. Az egészségügyi kommunikátorok válsághelyzet esetén mindig készüljenek fel arra, hogy olyan információkkal szolgáljanak, amelyek segítenek az embereknek abban, hogy a lehető legjobb döntéseket hozzák meg egészségük és jólétük érdekében.


2018-ban az Egészségügyi Világszervezet előállt az "X betegség" ötletével, amely egy olyan betegség megfelelője, amely egy jövőbeli nagy járvány vagy világjárvány lehetséges okozója lehet. Az eredeti elképzelés szerint az (elképzelt) "X betegségre" való tervezés lehetővé tenné a tudósok, a közegészségügyi tisztviselők és az orvosok számára, hogy a lehető legjobb gyakorlatokat tervezzék meg egy jövőbeli járvány vagy világjárvány esetére.

Ezután hivatalosan felvették az "X betegséget" (egy képzeletbeli betegséget) a kórokozók elsőbbségi listájára.

Az X-betegség mögötti ötletet később fegyverként használták fel, hogy a félelem ködét keltsék a lakosságban és a kormányokban egyaránt.

A fegyverként való felhasználás a COVID-19 kommunikációval kezdődött. Egy 2021-es tanulmányban megállapították, hogy "a COVID-19 során a viselkedésváltozás egyetlen előrejelzője a félelem volt.

Annak ellenére, hogy megállapították, hogy ez a félelem mind az érzelmi, mind a fizikai jólét csökkenésével járt együtt,

a szerzők arra a következtetésre jutottak, hogy a félelem felhasználása a lakosság engedelmességre késztetésére az egyetlen út a közegészségügy számára.

A szerzők írják:


A COVID-19-től való félelem azonban összefüggött a fizikai és környezeti jólét csökkenésével. Összességében ezek az eredmények azt sugallják, hogy a "félelem" és a szorongás jelenleg funkcionális szerepet játszik, és a lakosság jólétének javítása érdekében összefügg a fokozott megfeleléssel."Teljes gőzzel előre a torpedókkal"


Anélkül, hogy tovább feszegetnénk a félelemnek a megfelelés ösztönzésére való felhasználása mögött meghúzódó alapvető etikai kérdéseket,

ez a logika aztán világszerte a közegészségügyi tisztviselők és kormányok konszenzusává vált. Vagyis az, hogy a félelem használata az oltások és az oltási kötelezettség, az oltási útlevelek, a maszkolás, a bezárások, a társadalmi távolságtartás, az iskolák bezárása stb. betartásának elérésére a közegészségügy nevében elfogadható. Hogy a lakosság érzelmi és fizikai jólétének csökkenése a félelem taktikájának támogatása által elfogadható mellékhatás.

COVID-19 kilépése... színpad balra. Belépés "X betegség"... színpad jobbra


És csak így, az "X betegség" helyettesítette a COVID-19-et. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) mindenféle lelkiismeret-furdalás nélkül az X. betegséget modellként használó globális tudományos folyamat elindításától az X. betegséget propagandaeszközként használta egy képzeletbeli fertőző betegségtől való félelemkeltésre. Majd ezt a félelmet arra használta fel, hogy megszerezze a nyilvánosság és a kormányok beleegyezését egy új világjárványügyi szerződéshez és több pénzt szerezzen a WHO-nak.

Az ilyen fegyverként alkalmazott félelem (félelempornó) a közegészségügyi intézkedések, például az elfedés, a társadalmi távolságtartás, a vakcinák és a zárlatok nagyobb mértékű betartását is elősegíti.

A fokozatos váltás finom volt. A WHO 2023 áprilisában azt írta:


Az X betegség azt a tudatot jelenti, hogy súlyos nemzetközi járványt okozhat egy olyan kórokozó, amely jelenleg ismeretlen emberi betegséget okozó kórokozó. A K+F tervezet kifejezetten arra törekszik, hogy lehetővé tegye a korai, átfogó K+F felkészültséget, amely egy ismeretlen "X betegségre" is vonatkozik.

A WHO 2024-ben általános figyelmeztetést adott ki (mindenféle adat nélkül), hogy a képzeletbeli X betegség 20-szor több halálos áldozatot követelhet, mint a COVID-19.

"Természetesen vannak, akik szerint ez pánikot kelthet. Jobb, ha előre látunk valamit, ami megtörténhet, mert a történelmünkben már sokszor megtörtént, és felkészülünk rá." Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója, Davos – 2024


A lényeg az, hogy

Tedros főigazgató most már nyíltan elismeri, hogy a WHO a félelmet használja arra, hogy a kormányokat arra késztesse, hogy kinyissák a zsebüket, és hogy az új világjárványügyi szerződésnek való megfelelésre ösztönözze őket.
És a WHO félelemkeltése működik, a Képviselőház nemrégiben egy új törvényjavaslatot terjesztett elő, a H.R.3832 – Disease X Act of 2023-at.

A törvényjavaslat a következő:


"Ez a törvényjavaslat kiterjeszti a Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) prioritásait, hogy azok kifejezetten kiterjedjenek azokra a vírusos fenyegetésekre, amelyek potenciálisan világjárványt okozhatnak.


A törvényjavaslat különösen a BARDA által odaítélhető innovációs támogatások és szerződések körét bővíti ki, hogy kifejezetten tartalmazza azokat, amelyek a világjárványt okozó vírusok – beleértve a légúti vírusokat is – elleni orvosi ellenintézkedésekkel kapcsolatos bizonyos gyártási technológiák kutatását és fejlesztését támogatják. Kiterjeszti továbbá a BARDA engedélyezett stratégiai kezdeményezéseit a pandémiás potenciállal rendelkező vírusokkal szembeni ellenintézkedések és termékek fejlett kutatására, fejlesztésére és beszerzésére."


Ahhoz, hogy megértsük ennek a törvényjavaslatnak a jelentőségét, fontos megérteni, hogy mi is a BARDA.


A BARDA az Egyesült Államok Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztériumának (HHS) hivatala, amely az orvosi ellenintézkedések beszerzéséért és fejlesztéséért felelős, elsősorban a bioterrorizmus ellen, beleértve a vegyi, biológiai, radiológiai és nukleáris (CBRN) fenyegetéseket, valamint a pandémiás influenza és az újonnan megjelenő betegségek ellen (Wiki).

Ez a törvényjavaslat egy alattomos hátsó ajtó a BARDA feladatkörének jelentős kiterjesztésére, hogy a vírusokkal kapcsolatos kutatásokat is magában foglalja. A múltban a BARDA hatáskörét korlátozták, hogy ne versenyezzen az NIH-val. Egy újabb ügynökség bővítése, amelynek hatókörét csak nagyon kevés korlátozza, nem szolgálja a közérdeket.


Tehát, itt egy egyszerű kérdés. Vegye fel a kapcsolatot képviselőházi képviselőjével, és tudassa velük, hogy mit gondol a H.R.3832 – Disease X-ről.


Addig is, ne hagyja magát becsapni az "X", "Y" vagy "Z" betegséggel. Ezek nem valódi betegségek. Csak kitalálták őket. Fegyverként használják őket, hogy engedékenységet szerezzenek, félelmet keltsenek, és hogy elfogadják a finanszírozás és a hatalom átruházását egy nem választott globalista nem kormányzati szervezetre – a WHO-ra.


Igen, problémánk van a folyamatos funkciógyarapítási kutatásokkal, és Kína folytatja veszélyes funkciógyarapítási kísérleteit. Minden jel szerint ezeket rosszul ellenőrzött laboratóriumi környezetben végzik. De az ilyen kísérletek nem korlátozódnak Kínára, hanem az USA-ban is folynak. 2023-ban a Bostoni Egyetem orvosi karának tudósai létrehoztak egy rendkívül halálos SARS-CoV-változatot, amelyet aztán egereken teszteltek.

Ráadásul a biológiai fegyverekről szóló egyezmény nem tiltja a biológiai fegyvereket, mivel egy figyelmen kívül hagyott kiskapu lehetővé teszi azok kifejlesztését, gyártását és készletezését megelőzési, védelmi vagy egyéb békés célokra.

Az egyezményt újra kell tárgyalni. A biológiai fegyverekről szóló egyezmény nem foglalkozik megfelelően a funkciószerzéssel kapcsolatos kutatásokkal sem, amelyeket világszerte be kellene tiltani.


Ezek konkrét, folyamatban lévő kérdések, amelyekkel az Egészségügyi Világszervezet nem foglalkozik. Ha a WHO indítéka az volt, hogy megállítsa a fertőző betegségek jövőbeli fenyegetését, akkor miért nem dolgozik ezeken a kérdéseken?

Milyen mélyre zuhant a WHO és a közegészségügy...1 364 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK