top of page

Azov gyermekeit besorozták a halálba (Kurt Nimmo jegyzete)

Eredeti cikk:

Children of Azov Conscripted to Die Nothing about this in tightly controlled and endlessly spun corporate war propaganda media, By Kurt Nimmo, Global Research, January 09, 2023

Schiller Mária küldeménye
Erről a szigorúan ellenőrzött és végtelenül pörgő hivatásos háborús propagandamédia semmit sem ír.


A mai nap folyamán Douglas Macgregor ezredest láttam Napolitano bíró podcastjában. Macgregor megemlítette az ukrajnai gyermekkatonákat. Az interjút december 29-én tették közzé.


Mint mindig, most is nehéz erről említést találni a háborús propagandamédiában. Sikerült egyetlen egyet találnom az ukrajnai gyermekkatonákról, amelyet a hivatásos média tett közzé – figyelemre méltó módon nem más, mint a CNN. Az információ azonban komolyan ellen-narratív, ezért egy "tényellenőrzőt" dobtak be a keverékbe, hogy vitassa a CNN tweetjét.


Nem mintha ez számítana. Akit érdekel az igazság kiderítése, rengeteg videó van, amelyek az ukrán gyermekkatonákat mutatják (pontosabban az Azov zászlóalj gyermekkatonáit, ahogy azt alább kifejtem).


Az ukrán fegyveres erőkbe toborzott tizenévesek likvidálásának első megerősítése.

  • Nyáron kezdtek megjelenni az első "pletykák" a gyerekekből álló ukrán fegyveres csoportok létrehozásáról. pic.twitter.com/L4zFqz2VLd

  • Тоби айоделе -Tboy🇷🇺 🇳🇬 (@TobiAyodele) December 27, 2022

A civilizáltak számára az a gondolat, hogy 13-14 éves gyerekeket orosz golyószóróként használjanak (márpedig pontosan erről van szó), barbár és embertelen, olyasmi, amit általában a Szaharától délre fekvő Afrika háborúzó törzsei között találunk.


A gyermekek jogairól szóló egyezménynek a gyermekek fegyveres konfliktusokban való részvételéről szóló fakultatív jegyzőkönyve kimondja, hogy a háborúzó felek "minden megvalósítható intézkedést megtesznek annak biztosítására, hogy fegyveres erőik azon tagjai, akik nem töltötték be 18. életévüket, ne vegyenek részt közvetlenül az ellenségeskedésekben".


Mint fentebb említettük, a legtöbb gyermekkatonát Afrikában (Uganda, Kongói Demokratikus Köztársaság, Csád, Sierra Leone) sorozzák be, de Sir Lankán, Mianmarban (Burma) és Kolumbiában is kihasználják őket.

Ukrajnában a gyerekeket agymossák (hogy gyűlöljék az oroszokat, zsidókat, romákat és lengyeleket), és katonai ismeretekre tanítják őket az Azov zászlóalj "nyári táborában".

Természetesen erről gyakorlatilag semmit sem ír a szigorúan ellenőrzött és végtelenül pörgő hivatásos háborús propagandamédia. Azonban, ahogy mondani szokták, a képek gyakran többet érnek ezer szónál. Az alábbi fotót egy román újságíró készítette.2015 augusztusában, egy évvel az USG által megrendezett ukrajnai puccs után, Michel Chossudovsky professzor a Global Research-től közzétett egy cikket, amelyben leleplezte "egy nyári tábor katonai kiképzési projektet kisgyerekek számára, amely része a szélesebb körű kiképzési és agymosási programnak".

A Kyiv Post beszámolója szerint a Kijev külterületén, a Vodytsya kerületben tartott programban már hatéves gyerekek is részt vettek. A Post megpróbálta kiforgatni a történetet.

... ezt a tábort az Azov zászlóalj működteti, amelyet Andrij Biletszkij törvényhozó, korábbi parancsnoka alapított. A Kijev Puskás Vodyzsa kerületének erdős területén található nyári táborban a gyerekek nem csak katonásdit játszanak – tényleges katonai kiképzést kapnak olyan katonáktól, akik a fronton harcoltak Oroszország Ukrajna elleni háborújában.


Az Azovets nevű táborról negatívan írtak az orosz médiában, oroszbarát weboldalakon, sőt még a The Daily Mail című brit bulvárlapban is.


"Neonáci nyári tábor: Azov zászlóalj tagjai tanítják az ukrán gyerekeket AK-kkal lövöldözni (FOTÓK)" – olvasható a Kreml által irányított RT főcímében a táborról szóló történethez.


"Megdöbbentő képek a neonáci katonai tábor belsejéből: már HAT éves újoncokat tanítanak fegyverforgatásra (annak ellenére, hogy tűzszünet van)" – olvasható a Daily Mail szenzációhajhász és pontatlan cikkének címében. (Kyiv Post, 2015. augusztus 29.)

Mondanom sem kell, hogy a Daily Mail ma már nem közölné ezt a történetet. Az eredeti posztot letörölték a Kyiv Post honlapjáról, nehogy a világ megértse az UAF és a beágyazott "nemzetőrség" neonáci gyilkosainak és gyermekrablóinak valódi jellemét.

Amikor a Kyiv Post augusztus 19-én ellátogatott az Azovets táborba, a gyerekek számos tevékenységgel voltak elfoglalva, többek között AK-47-es támadófegyverek szétszerelésével és összeszerelésével, céllövészettel (légpuskákkal), rohampályák leküzdésével, harci pózok és járőrözés gyakorlásával. Különböző sportokban és játékokban is részt vesznek, kötélhúzást és mászást végeznek, és más, hagyományosabb cserkész- és faipari készségeket gyakorolnak, például csomót kötnek.


A fegyverek használatának és kezelésének kiképzése mellett az ukronazi felügyelők a gyűlöletre nevelik a befolyásolható elméket. "Egy fatörzsön ülő fiú halkan suttogja: 'Azt akarom, hogy ennek a háborúnak vége legyen, és megöljük az összes oroszt'."


Ismétlem, Faina Nakonechnaja cikke jóval az orosz SMO előtt jelent meg, így mutatva be, hogy a neonáci ultranácik hogyan mosnak agymosást a következő generációnak, és most az orosz húsdarálóba etetik őket a donbászi fronton.


A tanulság nyilvánvaló – Ukrajna annyi embert veszít a fronton vagy az emigráció miatt, hogy most úgy gondolja, fel kell áldoznia gyermekeit Sztepan Bandera, Szimon Petljura, Jevhen Konovalets, Andriy Melnyk, Mykola Lebed és más hajdani elvetemült ultranácik véres oltárán.


Rendkívüli erőfeszítést igényel majd e gyerekek programozottságának megszüntetése. Sajnos, mint sok apjuk és nagyapjuk, kétségtelenül ezrek végzik majd tömegsírokban, vagy a mezőn rohadnak meg, mint annyi ukrán (és külföldi zsoldos) felnőtt, akiket fegyverrel kényszerítettek a sorozás rabszolgaságába, és teherautószámra rohantak a frontra, ahol az orosz tüzérség megállás nélküli húsdarálójában pusztulnak el.


754 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK