top of page

Bene Gábor: A vegyes valóságról


Létezik az Egyesült Államokban egy civilszervezet (The AI Organization), amely a legmodernebb mesterséges intelligencia különféle típusaiból származó kockázatok kutatására, értékelésére jött létre. Az általuk kiadott tájékoztató könyv címe: A mesterséges inteligencia veszélyei az emberiségre. (A kiadó mellett szerzőként van feltüntetve: Cyrus a Parsa.)Ez a szervezet felismert végre egy fontos tényt, amit szinte érthetetlen okból elhallgat előlünk a világ tudományossága, illetve annak legfontosabb vezetői. Pedig minden ma élő embernek tudomásul kellene végre vennie, hogy összefüggések vannak a mesterséges intelligencia negatív felhasználása, az Egyesült Államok, Kína, a Big Tech és az arcfelismerés, biometria, drónok, okostelefonok, intelligens városok, 5G, robotika, kibernetika szavak mély valósága és azok világhasználata között. Igaz könyv nem tárgyalja, de fontos megemlíteni, hogy a bankárkaszt minden tudományos munkán rajta tartja szemét és kezét. Így soha nem lehetünk biztosak abba, hogy nem egy általuk megtervezett gőzleeresztő munkát, hanem egy valódi tényfeltáró munkát veszünk kezünkbe.

Ez a könyv viszont valóban bemutatja, hogy milyen az ún. digitális közösségi programozás. Bemutatja a mesterséges intelligencia jelenlegi, kialakulóban lévő és jövőbeli – a Big Tech segítségével nyomuló – fenyegetéseit, beleértve a merényletekhez használható technológiát vagy a humán tudományok azon képességének szabályozását, hogy szabadon formálják a gondolatokat a mesterséges intelligencia bio-digitális társadalmi programozása nélkül is.

S a könyv bemutatja továbbá a kiborgokat is, vagyis a sikerfilmekből ismert biológiai és gépi elemek együttműködését. A fogalom eredetileg a science-fiction műfajból származik, ahol többnyire fejlett szerkezetekkel egybeépített, de legalább emberi fejlettségű lényeket takar. Ezek eredetileg vagy élőlények, akik testére gépi implantátumok kerültek, vagy élő szövetekkel kiegészített gépek.[1] Illetve a könyvben azt is tanulmányozhatjuk, hogy a szuperintelligenciát hogyan akarja felhasználni ellenünk a bankárkaszt pénzmanipulátor csapata, sőt azt is, hogyan alakulhat ki és milyen módokon lehetséges ma és a jövőben utazni észrevétlenül a mesterséges intelligencia globális hálózatán keresztül, miközben kapcsolódni lehet az internethez és az emberi bio-digitális hálózathoz. Olyan cégekről van szó a könyvben, mint a Huawei, a Facebook, a Megvii,[2] Face és a Google. S ezen cégek Kínával való összekapcsolását is megismertetik az olvasóval. Kína a Huawein keresztül lefekteti az AI, vagyis a gépek és a robotika 5G hálózaton keresztüli telepítésének alapjait.

Vagyis mondjuk ki nyíltan: rabszolgává tehetik az emberiséget az orwelli megfigyelési állapoton keresztül. Ez a könyv egyszerű módon elvezeti Önt ahhoz, hogy megértse, mi a mesterséges intelligencia, és lépésről lépésre végigvezeti az átlagolvasót egy folyamaton, hogy leegyszerűsített módon megértse a nagyon nehéz fogalmakat.

Minden embernek ugyanaz az agya, és ugyanaz a képessége, hogy hozzáférjen a logikus és mélyreható gondolkodás képességeihez, s olyan ismeretekkel és belátásokkal is rendelkezzék, amelyek biztonságos módon javíthatják világunkat. Persze az ún. ’’kiválasztottság mítosza’’ által fertőzött személyek mindezt ki akarják sajátítani maguknak, s ezzel romba dönteni az európai ember humanitását, s végleg kizárni belőle mást és csak magukévá tenni azt a tudást, amit az emberiség eddig felhalmozott.

A mesterséges intelligencia szervezete (AI Organization) azt reméli, hogy a hétköznapi ember megérti az AI, a robotika és az 5G közelgő korszakát, valamint az abból eredő veszélyeket és a pozitívumokat. Azt is reméljük, hogy a tudósok és a nagytechnológia cégei végre egy lépést hátrálnak, és arra gondolnak, hogy felelősségteljesebb módon újítsák meg a mesterséges intelligenciát, egy olyan algoritmussal, amely minden lehetséges veszélyt figyelembe vesz az élet védelme érdekében.

E könyvben megvitatják, hogy milyen típusú kockázatkezelést kell majd alkalmazni és ennek az algoritmusnak az összetevőit, valamint az AI kulturális vonatkozásait, hogyan szükséges az emberiség javára fordítni.

Ez a mesterséges intelligencia-könyv a bölcsészettudományok érdekeit is hivatott megvédeni, és reméljük, hogy mindenki elfogadja, legyen az olvasó liberális, konzervatív, vallásos, ateista, kormánytag, médiamunkás, vagy csak egy tudós, aki azt csinálja, amit régóta dédelget.

E könyv olvasása kapcsán döbbenhetünk rá, hogy a Trump elnök általi Huawei blokkolás valójában az 5G-t irányító mesterséges autonóm robot (AI) technológiát célozta. A Kínai Kommunista Párt ugyanis a Huawei 5G-t az úgynevezett „One Belt One Road” (Egy övezet, egy út) kezdeményezésen keresztül hozta létre, amelynek célja biztosan a „rabszolga emberek” titkos megfigyelése, végső célja az egész világ (kommunistává) manipulálása.

E könyv elolvasásával érthetjük meg tökéletesen Klaus Schwab aljasságát, amivel "Újraindítaná" a világot egy új világrend felé, mely csak az ő rendjük.

Amikor arról szónokol a Világgazdasági Fórum elnöke, hogy zöldíteni kell a világot, egyértelmű célokat fogalmaz meg, csak éppen nem bontja ki az igazság minden részletét.

Nem árulja el, hogy ez végstádium lesz az emberiségnek.

A kínai kormány viszont a belföldi technológiai vállalatok által biztosított mesterséges intelligencia segítségével teremti meg totális diktatúráját, vagyis arcfelismeréssel tartóztat le fiatal ellenzékieket, diáktüntetőket, ujgurokat és egyházi személyeket. A szervezet tájékoztatásai megemlítenek olyan eseteket is, amelyeket a rendőrség „öngyilkosságnak” nevez, valójában női áldozatokat erőszakolnak meg és ölnek meg azért, hogy megijesszék a diáktüntetőket.

S ha ez lesz az új világrend gyakorlata, akkor visszatérünk a rabszolgatartás korába!

a szerző közjogász és nemzetegyesítő segédmunkás360 megtekintés

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK