top of page

Bene Gábor: Petőfi Sándor Laktanyából Mária Terézia Laktanya?! No, ezt hagyni már nem lehet!
Azt a falmelléki dumát lökik, hogy „az anyáknak is legyen közük a sereghez”: https://www.vg.hu/kozelet/.Vajon a lemészárolt székely anyákra és kisgyerekekre gondolhatnak? Vagy egyszerűen nem ismerik a magyar történelmet?

Valószínűleg kicsi a kormány mozgástere, ám ha a balliberálisok lennének most hatalmon, ők már régen "eladtak" volna bennünket tokkal-vonóval a Soros manipulálta nyugatnak. Ám sajnos most mintha elveszítette volna a maradék önkontrollt is a magyar hadvezetés...

Nagyon sok hozzáfűzésem lenne a Petőfi laktanya átnevezéséhez. Ám most csak néhány észrevétel:

  • A szkíta erkölcs híján ki is lehet állni a Kalergi utód Ottó Habsburg mellett... Hiszen a Páneurópai Unió Kalergi utáni második elnöke Ottó, szintén osztotta azt a véleményt, hogy mielőbb fel kell számolni Európa nemzetállamait!

  • Arabok, sárgák, négerek betelepítésével kell új és kevert fajú nép vezetőjévé tenni a zsidóságot. Ezt írta le az osztrák cseh Kalergi gróf a Praktischer Idealismus című könyvében, s ez ellen soha nem tiltakozott Ottó, de egy Habsburg sem!

  • Leállítani ezeket a pénzdiktatúrás lobbistákat és magát a bankárkasztot, csak egy jól szervezett, egységes, magyar Nemzet tudta volna úgy, hogy éppen a Habsburg-féléket zárja azonnal börtönbe. Vagy inkább munkatáborba? NEEM a Sándor palotába, neem a mellette lévő Karmelita rendházba, hanem a recski munkatáborba! Ma viszont követ Párizsban és Rómában egy-egy Habsburg.

  • Mária Terézia pedig – aki leginkább felelős a székelyek elüldözéséért, a mádéfalvi mészárlásért – laktanya névadó lett Petőfi Sándor helyett.

Szégyen....

Szerintem egy komoly tüntetést kell szervezni a laktanya előtt rövidesen, mert a végén a Kossuth teret is átnevezik Ferenc Jóska térnek. Ezek képesek még erre is!

Jelentkezzenek akik segítenek a demonstráció megszervezésében!

Hívjon mindenki aki nem lusta tenni ebben az ügyben:'70/3603595


Fontos, hogy végre ne "tüntikézés" legyen, hanem NEMZETI ERŐDEMONSTRÁCIÓ! Ezért kérek minden egyes nemzetben gondolkodó magyart és hungarust, hogy együtt szervezzük meg azt a szellemi önvédelmet, amely nélkül a mai kormányzat végképp elveszti még a maradék önkontrollt is!


Dr. Bene Gábor


 

Kapcsolódó cikkünk:

524 megtekintés

Komentarai


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page