VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Bill Gates megint utat mutat. Most, hogy már szépen zajlik az oltakozás, jöhet vissza a klímatéma
Az alapítványa által pénzelt mRNS-oltás elhozza a járvány végét, ezért itt a következő, nem kevesebb, mint 30 éves projekt, a "klímakatasztrófa" elkerülése - különben éhezés és migráció jön. Már megint. Azazhogy továbbra is.

A halálozások szintje drámaian magasabb lesz, mint amit láttál a járvány alatt, és nem tudsz kijönni belőle, hosszú évtizedekig szenvedsz. Ez az új jövőkép, amit sulykolni fognak, amennyiben nem választja mindenki "önként" Gates megoldásait.

Alaptétele, hogy ún. fejlődő országokban élők mindent megérdemelnek, az éjszakai világítástól kezdve a légkondicionálásig. Természetesen a már fejlettnek tekinthető országok pénzéből. De vajon mivel érdemelték ki, talán a szorgalmukkal vagy a kreativitásukkal? Ilyen kérdést feltenni természetesen súlyos rasszizmus.


A kép szövege: Gates menj a pokolba, Mondj nemet Bill Gatesnek!


A EuroNews-on elhangzott beszélgetés végén Gates megnyugtatott mindenkit: a klímaváltozás ellen szerencsére nem fejlesztettek oltást. De lesz (pontosabban már van) helyette például mesterséges hús. Előre a béke klímaharcra, addig is: a felhők teteje legyen fehérebb!
A nagypofájú milliárdosok, akik klímakonferenciákra járnak – mindegyik a különjáratú luxus repülőgépével, amelyek több energiát fogyasztanak, mint egy közepes város, a yachtjaikkal meg a megszámlálhatatlan számú luxusautóikkal, aggódnak a klímáért.

Mert ez is csak egy világszélhámosság, amelyből naponta gazdagodnak.

Az oltási bajnok és a Microsoft alapítója, Bill Gates megtagadta a gyermekei oltását. Ez az információ a Gates család személyi orvosától származott, Seattle-ben, aki tavaly egy szimpóziumon zárt ajtók mögött beszélt más orvosokkal (valaki a konferencián kiszivárogtatta a beszélgetést, így maga az orvos technikailag nem sértette az orvos-beteg titoktartási szabályait).

Jótékonysági tevékenysége során Bill Gates a világ egyik leghangosabb támogatójává vált a covid-19 elleni oltásoknak. Ezért mindenkit oltásokra akar kényszeríteni.

Kaliforniában vallási okokra hivatkozva a Szilícium-völgy tech oligarchái és Hollywood gazdag elitjei megtagadták gyermekeik beoltását. Figyelemre méltó, hogy hirtelen vallásossá váltak, amikor az állam elkezdte gyógyászati kezelések alkalmazását. Az American Journal of Public Health azt is megállapította, hogy a legdrágább magániskolák óvodáiban a gyerekeknek vallási okokra hivatkozva, nem kötelező az oltás, szemben az állami intézményekbe járókkal.


Úgy tűnik, hogy Bill Gates és az elit tud valamit a saját vakcináiról, amit nekünk nem mondanak el.

A CNN jelentést készített azokról a területekről, amelyek valószínűleg negligálják Kalifornia oltási törvényeit. Santa Barbara, Szilícium-völgy és Orange megye leggazdagabb, fehérek lakta környéke a lista elején van.

43 megtekintés