top of page

Botos Gregory Zoltán: Nem félnek, hogy számon fogjuk kérni?
„Tájékoztatjuk, hogy az omikron vírusvariáns már Magyarországon is erőteljesen terjed, várhatóan tovább emelkedik a fertőzöttek száma. Ez a vírusvariáns rendkívül fertőzőképes, ugyanakkor általában enyhébb tüneteket okoz. Az oltatlanok továbbra is nagy veszélyben vannak. A 4 hónapnál régebben oltottaknak is érdemes megerősíteniük védettségüket a harmadik oltás felvételével, mert az jelentősen csökkenti a betegség súlyos lefolyásának kockázatát.” (Magyarország Kormánya- Kormányzati Tájékoztatási Központ, 2022.01.08)


Bicskanyitogatóan hülyének néznek minket.A Magyar Kormánynál még a Pfizer cég vezetője, dr. Albert Bourla is több őszinteséggel tisztel meg minket:


„Tudjuk, hogy a két dózis oltás nagyon kevés védelmet nyújt, ha egyáltalán. A három dózis, az emlékeztetővel, méltányos védelmet nyújt korház ellátás és halál ellen, de kevésbé véd fertőzés ellen.”


Szeptemberben Izrael próbálta rábeszélni a népet a 3. oltásra. Akkor ilyen tartalmú cikkek jelentek meg, hogy „a 3. oltás 10-szer annyi antitestet termel, mint a 2. oltás”.


De mégsem ez történt! Ezért már január 4-én azt lehetett olvasni, hogy „Izraeli kutatás azt mutatja, a 4. oltás megötszörözi az antitest-számot.”


Rá egy napja azt írják, hogy „a 4. oltás hatása jó, de mégsem elég, mondják az izraeli egészségügyi szakemberek”.


Kanadai medRxiv tanulmányban azt közlik, hogy „2 oltás egyáltalán semmilyen védelmet nem nyújtott az omikron ellen.” Sőt 120–179 nap elteltével NEGATÍV 38%-os volt a hatékonysága, és 180–239 nap között NEGATÍV 42% volt az oltás hatékonysága.


A NEGATÍV hatékonyság azt jelenti, hogy az oltatlanokkal szemben ennyivel hajlamosabbak voltak az oltottak megbetegedni az omikronnal, vagyis a két oltás után nagyobb az esélyed, hogy megbetegedjél, mint ha nem lennél oltva.

A 3. emlékeztető oltás után csupán 37% védelmet tapasztaltak 7 nap után.


A következő egy dán tanulmány, ami hasonló volt a kanadaihoz, ahol vizsgálták a 2 oltás hatékonyságát és a 3. emlékeztető hatékonyságát az omikron és a deltával kapcsolatosan, az oltástól számítva 5 hónapos időtartamig (Pfizer és Moderna oltásokkal).


91–150 nap között ismét találkozunk egy NEGATÍV számmal. Vagyis a Pfizerrel kétszer oltott embereknél a második oltástól számolva három hónap múltán 76,5%-kal nagyobb az esélyük, hogy megbetegednek az omikrontól, mint a nem oltottak; a Modernával oltott embereknek „csak” 39,3 %-kal nagyobb az esélyük.


Csodálkozunk, hogy a gyerekek most éppen betegek? Azok a gyerekeket, akiket csak a Pfizer-rel engedélyezték beoltani!

A kormányzati tájékoztatóban figyelmeztetnek, hogy az omikron erőteljesen terjed? Vajon Cecília néni nem tudja, hogy miért? És mégis ijesztget, hogy a oltatlanok vannak veszélyben?
Lehet, hogy mégis beigazolódik: a génterápiás oltások tönkrevágják a természetes immunrendszerünket?

Lehet, hogy Anglia ezért állítja le a kötelező oltásokat, a kötelező maszkhordást, és az oltási igazolás kényszerhasználatát?

Vagy azért, mert félnek a számonkéréstől?

Mi mikor fogjuk számon kérni azokat, akik ilyen kormányzati tájékoztatókat terjesztenek, és olyan oltásokra köteleznek minket, amelyek nemhogy nem nyújtanak védelmet, hanem még növelik is az esélyét annak, hogy megbetegszünk?


 

Forrás:

1 026 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK