top of page

Botos Gregory Zoltán: Öntsünk tiszta vizet a pohárba – oltottak és nem oltottak elhalálozási számai
Miért nem szolgáltatnak az országok statisztikai adatokat a COVID-19-halálozásokról, amelyek összehasonlítják a beoltottakat a be nem oltottakkal? Pedig ez egy egyszerű kérdés. Tényleg igaz-e, hogy több be nem oltott ember hal meg COVID-19-ben, mint a beoltottak körében? Azt hiszem, jogunk van tudni. A fősodratú hírek az oltatlanok világjárványáról szólnak. Azt állítják, hogy a kórházba került betegek és a halálozások többsége a beoltatlanok közül kerül ki, de nem adnak pontos információt vagy valós, tényszerűen ellenőrizhető statisztikákat. Magyarország kormánya szerint meg kell védeniük a betegek egészségügyi magánéletét.

Az olyan riportereknek köszönhetően, mint a Last American Vagabond, nem kellett sokáig kutakodnom, hogy megtaláljam azt a néhány országot, ahol valóban megjelennek ezek az információk.

Nézzük először Skóciát.

A 2021. október 11-i hivatalos közegészségügyi skóciai COVID-19 statisztikai jelentés a 38. oldalon, a 17. táblázatban az akut kórházi felvételek számát mutatja be nem oltottakra, illetve 1 adaggal beoltottakra és 2 adaggal beoltottakra, valamint egyéb különböző csoportokra bontva. Korcsoportokra vonatkozóan, heti lebontású adatokkal. A 60 év felettiek csoportjában az oltatlanok és a 2 adagos oltások heti bejutása 47-414, 47-323, 36-272 és 27-292 között volt. Ez óriási különbség!De vessünk csak egy pillantást a COVID-19-hez kapcsolódó, megerősített halálesetek számára az oltási állapot szerint. (44. oldal, 18. táblázat.)
A be nem oltott (Unvacccinated) és a 2 adaggal beoltott emberek (2 Doses) halálozása hetek szerinti bontásban 13 és 58; 26 és 101; 29 és 121; 21 és 113 között változott.

Szerintem a számok magukért beszélnek.

Anglia szinte az egyetlen ország, amely egykor statisztikai adatokat közölt a COVID-19-hez kapcsolódó halálesetekről és a kórházi felvételekről.

19. és 20. oldal, 5. táblázat. Az összes eset halálozása a diagnózis felállítását követő 28 napon belül:

Tehát amint itt láthatjuk, a 2542 halálesetből csak 722 volt beoltatlan. Az információkat az első adagtól kevesebb mint 21 napra, az első adag 21 napja után, a második (teljesen beoltott) és nem vakcinázott 14 napra bontották. Ha csak a teljesen beoltottakat hasonlítjuk össze a be nem oltottakkal, akkor a halálozások 63%-a a teljesen beoltottak között következett be. Ha azonban hozzáadjuk az egy adaggal beoltottak haláleseteit, akkor

a beoltottak a halálozások 69,9%-át teszik ki.

Ha visszatekintünk az előző technikai tájékoztatóhoz (22. szám), akkor ugyanazokat az információkat láthatjuk. Az 1798 esetből csak 536 volt beoltatlan. 22. oldal, 5. táblázat.A 23. számú technikai tájékoztatót követően (ezt még Public Health England néven tették közzé), a következő tájékoztatót már az Egyesült Királyság Egészségügyi Biztonsági Ügynöksége tette közzé, és ebből már valamilyen oknál fogva kimaradt a beoltottak és a be nem oltottak összehasonlító statisztikai számai.

Anglia volt az egyetlen olyan ország a világon, amely olyan statisztikai adatokat szolgáltatott, amelyek összehasonlították a beoltottakat a beoltatlanokkal.

Mivel a beoltottak halálozási száma tovább nőtt, ez a statisztikai információ ott is elérhetetlenné vált. Angliában már nem elérhető és valószínűleg Magyarországon sem lesz elérhető soha.

Valaki elmagyarázná nekem, hogy miért?


 

Irodalom:


3 154 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page