top of page

Brüsszel COVID-nácijai nem tettek le eredeti tervükről (Vajda Miklós cikkajánlója)
Eredeti cikk:


Az Európai Bizottság a minden állampolgár számára kötelező, a szavazati joggal összekapcsolt digitális beteg-egészségügyi nyilvántartást akar

 

 

Az Európai Unió COVID-nácijai, azok a globalista/sátánista tömeggyilkosok, akik irányították az egész pandémiás hazugságot, vakcina-propagandát és a Great Reset nagy találmányát, az ún. “digitális oltási igazolványokat”, a Green Passt, nem mondtak le eredeti tervükről, hogy az embereket digitális rabszolgákká gyalázzák Európában. Már járvány-mesketékre sincs szükségük,

nyíltan törekednek egy olyan digitális kontroll-rendszer kidolgozására, mely révén az emberek csak akkor szavazhatnak, dolgozhatnak, tanulhatnak, vásárolhatnak, ha a HATALOM, azaz a WEF tömeggyilkosai ezt majd megengedik nekik.

Az EU következő jogalkotási célpontja, amelyet az ellenzők a polgárok magánéletüktől való megfosztására irányuló nagy erőfeszítés részének tekintenek,

mára elérte a kórtörténetek és a kapcsolódó adatok nyilvántartásba vételét és ennek felvezetését egy digitális ellenőrző rendszerbe.

Mikor az Olvasó tehát azt hallja a híradókban, vagy a média főáramában, hogy ilyen meg olyan szupermodern digitális egészségügyi újításokat vezetnek be az egészségügyben, az valójában nem szól másról, mint ennek a náci-adatbázisnak a létrehozásáról.


Az adatok összekapcsolása – tulajdonképpen központosítása (és távolról elérhetővé/irányíthatóvá tétele) – az Európai Egészségügyi Adattér (EHDS) alapfeltétele. A készülő törvénytervezetet az Európai Parlament (EP), az Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága (LIBE), valamint a Környezetvédelmi, Közegészségügyi és Élelmiszer-biztonsági Bizottság (ENVI) támogatta.


Patrick Breyer EP-tag és jogász, aki régóta kritizálja ezt a fajta politikát, kifejti, hogy az EHDS – amely ellen szavazott – „összegyűjti az állampolgárok által igénybe vett összes orvosi kezeléssel kapcsolatos információkat”.  Az orvosoknak az általuk nyújtott kezelésekről összefoglalókat kell benyújtaniuk az „új adatbázisba” – és az eredeti javaslat nem tartalmazott kifogásokat vagy kivételeket lehetővé tevő rendelkezéseket.

És bár a hozzáférés korlátozható, ha a páciens úgy kívánja, az adatbázis tényleges létrehozása nem akadályozható meg.

És ismételjük meg, hogy ez a legérzékenyebb személyes orvosi adatokra vonatkozhat: „mentális zavarok, szexuális betegségek és rendellenességek, például impotencia vagy meddőség, HIV vagy kábítószerrel való visszaélés miatti elvonókúrás terápiája” – írja Breyer.


„Az EU azon terve, hogy összegyűjtse és összekapcsolja az összes orvosi terápiával kapcsolatos nyilvántartást, az adatlopás, feltörés vagy adatvesztés felelőtlen kockázatát rejti magában. A jövőben még a legkényesebb terápiák sem maradhatnak ki a nyilvántartásból” – figyelmeztetett a német EP-képviselő, aki ezt az elképzelést az orvosi titoktartás végének nevezte az EU vonatkozásában.


Külön felhívja a figyelmet arra a veszélyre, hogy mind a politikailag kevésbé tájékozottak – például az idősek, vagy azok, akik nem fordítanak kellő figyelmet az EU bürokratikus döntéseire (amelyek végül mégis meghatározzák az életüket), valamint valójában alacsonyabb iskolai végzettséggel rendelkezők – akik egy ilyen rendszerben különösen sérülékenyek – egyszerűen nem lennének tisztában a hosszú távú következményekkel.


(Ezért is jó a Great Reset végrehajtóinak egy tudatosan lebutított, tévével, főáramú médiahazugságokkal agymosott társadalom, a hasonló tervek végrehajtásához. – szerk. megj.)


„(…) egy bizonyos felhatalmazással vagy digitális eszközzel való aktív tiltakozás a gyakorlatban túl bonyolult ahhoz, hogy valódi választási lehetőséget adjunk nekik” – írja le Breyer egy valós forgatókönyvet.


Ráadásul úgy tűnik, hogy a tervezett új törvény ellentétes a kialakult nemzetközi normákkal, amelyek (teljesen tájékozott) beleegyezést követelnek meg a betegek egészségügyi információinak „megosztásához” – Breyer pedig hivatkozik az Orvosok Világszövetségének Nemzetközi Orvosetikai Kódexére, az orvosi kutatás etikai elveiről szóló Helsinki nyilatkozat.


Az EP decemberben szavaz erről a javasolt jogszabályról, amikor a módosításokat is mérlegelik. Jelenleg a megkérdezettek az esetek 44%-ában aggódnak az egészségügyi adatok ellopása miatt, 40%-uk pedig az illetéktelen hozzáféréstől.


Ha ez a folyamat elkezdődik, azt jelenti, az EU-ban elkezdődik a digitális rabszolgaság egyértelmű megteremtése.


Jelenleg az a helyzet, hogy vagy az Európai Uniónak lesz vége, vagy az európai társadalomnak!


929 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK