top of page

Mindennapi szemezgetésünk (20:21)Nincs vége: Biden beiktatása után alkotmányos elmozdítást fognak kezdeményezni

Egy szerdai, Newsmax-nek adott interjúban a képviselőasszony elmondta, lehetetlen, hogy olyan elnöke legyen az Egyesült Államoknak, akit könnyedén megvásárolhatnak különböző külföldi nagyhatalmak, kínai és ukrán energiavállalatok.


A döntés várható volt a demokrata párti képviselőházi többség miatt, de 10 republikánus is a baloldallal szavazott (...) (Hozzászólás: Nagy kérdés például, hogy valóban mekkora méretű csalássorozat történhetett. Ha igaz, amit Trump állított, akkor ezekkel a lépésekkel tulajdonképpen a tényleges többséggel mennek szembe. Ennek azért vannak kockázatai...)


AZ ÚJPOGÁNY DIKTATÚRA A SZEMÜNK LÁTTÁRA SZÜLETIK MEG A TENGERENTÚLON

A teljes demokrata elit beállt a felfordulás mögé. Totális harcot hirdettek, ráadásul a közhangulat is a kezükre játszott a világjárvány miatt. Így szépen megtanultuk, megtanultatták velünk ezt a leckét is. Mi tartsuk be a szabályokat, de rájuk ez nem vonatkozik, az kellene még csak!


„Nem szóltunk akkor, amikor Novák Elődöt lekapcsolták, mert nem tartjuk magunkat széljobbereknek, nem szóltunk akkor, amikor a Pestisrácokat lekapcsolták, mert nem tartjuk magunkat propagandistának. Csak egy ponton azon fogjuk kapni magunkat egy szép vasárnap délelőtt, hogy nem is érdemes elmenni szavazni, mert az algoritmusok már régen eldöntöttek mindent. Ez forog kockán!” – mondta Schiffer A Riporternek.


A Nemzeti Szövetség nevű párt javaslatáról ma szavaztak, és támogatták a lett parlamentben.


A Twitteren szervezkedtek a capitoliumi tüntetés résztvevői

A konzervatív Parlert hibáztatták a capitoliumi zavargásokért és erőszak szításáért, közben azonban kiderült, hogy a Twitteren szervezkedtek az emberek.


A Vas utca 2/C alatt lévő épületet, amely ma még a Színház- és Filmművészeti Egyetemé, a Keresztyén Ifjúsági Egyesület építtette. Gróf Teleki Pálról elnevezett új székházuk építését 1943-ban fejezték be.


Zuckerberg és Jack Dorsey, két soha, senki által meg nem választott cégvezető hatalmasabbnak bizonyult, mint az amerikai elnök. Ez már igazán a 21. század konfliktusa.


A hun–magyar azonosság és a nyugatról kitervelt ezeréves magyarellenes genocídium nem visszatérést jelent valamely korábbi, mára meghaladott, esetleg romantikus-délibábos történeti konstrukcióhoz, hanem a közösségi oldalakon tenyésző legprimitívebb összeesküvés-elméleteket és alvilági gondolatszörnyeket emeli fel államilag hivatalosan támogatott, lényegében a nemzeti közgondolkodás számára kanonizált alapigazságokká.25 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page