top of page

Mindennapi szemezgetésünk (14:38)


Nem szabad lemondani a búgócsigáról. Lelkünk jobbik része, gyermeki fele egyetlen, igazi, megtartó iránya. Békés, boldog, megáldott búgócsigázást kívánok ma mindenkinek.


Felhívásukban azt írták: az LMBTQ-lobbi karácsony környékén rendszeresen elárasztja hazánkat, a héten pedig a televíziós csatorna kezdett homoszexuális-propagandát sugározni társadalmi célú hirdetésként. A szervezet szerint az RTL Klub ezzel a lépésével megosztottságot hoz a szent ünnepkörbe, megzavarja a társadalmat, a családokat és a gyermekeket.

A szerzetes figyelmeztet: a bűnt, beleértve az abúzust és elnyomást semmilyen társadalmi reform nem tudja felszámolni. Karácsonyi beszélgetés.


Ezzel az összesen legalább egymillió aláírás begyűjtése mellett hat országban – Svédország mellett Horvátországban, Litvániában, Magyarországon, Romániában és Szlovákiában – is összejött már a szükséges aláírásszám, de ahhoz, hogy a kezdeményezés érvényes és eredményes legyen, még egy uniós államban el kell érni a célt. Az utóbbi napokban mások mellett Belgiumból, Finnországból és Szlovéniából érkezett több szignó.


15 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page