top of page

Covid-bűntény: különbözőképpen mérgező „vakcina”-tételek! (Paul Craig Roberts jegyzete)


Eredeti cikk

The Covid Deception: The Dire Consequences of the Lack of Accountability, /A Covid-csalás: Az elszámoltathatóság hiányának súlyos következményei/, By Paul Craig Roberts, May 12, 2023

Schiller Mária küldeménye


"Ez szándékos, előre megfontolt, tömeggyilkosság. Efelől abszolút nincs kétség, mert semmi másnak nincs értelme. El fogjuk kapni őket." – Reiner Fuellmich ügyvéd


Egy kutató felfedezte, hogy a Covid "vakcina" tételek 5%-a felelős az USA-ban bekövetkezett nagyszámú "vakcina" halálesetért és egészségkárosodásért. Ráadásul az elemzők arra a következtetésre jutottak, hogy a tételek toxicitási szintek szerinti egymás utáni címkézése a dózisok közötti összhangot megkövetelő szövetségi előírások szándékos megsértését bizonyítja.


A Pfizer esetében a Pfizer vakcina által okozott összes halálesetért a vakcinatételek 4%-a, a Moderna vakcina által okozott összes halálesetért pedig a Moderna dózisok 5%-a volt felelős.

Bizonyos tételek toxicitása magyarázza, hogy egyesek miért haltak meg vagy miért károsodott az egészségük a Covid oltástól, míg másoknál – legalábbis eddig – nem tapasztaltak mellékhatást.


A kutató úgy találta, hogy az erősen mérgező tételek eloszlása az államok között bizonyos mintázatot mutatott, és felmerül a kérdés, hogy ez az eloszlás főként a vörös államokban volt-e jellemző. A kutató legaggasztóbb következtetése azonban az, hogy

a rendkívül szokatlan toxicitásbeli különbség és a szokatlan eloszlási minta "jelentős bűncselekményre" utal, amelyet "ki kell vizsgálni".

Reiner Fuellmich, aki (a német Corona Nyomozó Bizottságban összegyűlt több ezer ügyvéddel és tudóssal együtt) a vakcina toxicitását vizsgálta, hatalmas bizonyítékokat gyűjtött össze arra vonatkozóan, hogy a vakcina mérgező. A rejtély az volt, hogy egyesek miért haltak meg vagy sérültek meg, mások pedig miért nem. A válasz a vakcinatételek következetlensége. Szakértők, mint például Dr. Michael Yeadon, a Pfizer korábbi alelnöke és tudományos vezetője, valamint Dr. Wolfgang Wodran, az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése egészségügyi bizottságának korábbi vezetője, arra a következtetésre jutottak, hogy "bűncselekményt követnek el", és hogy "egy nagy bűncselekmény ilyen nyilvánvaló".


A jelentés itt olvasható, erre biztatom Önöket. Most rátérek a következményekre.


Tényszerűen tudjuk, hogy a "Covid-járvány" egy félelemvezérelt megrendezés volt, és hogy a kezelési protokoll egyetlen aspektusa sem volt hatékony vagy értelmes. A maszkok nem védenek. A zárlatok többet ártottak, mint használtak. Az emberi jogokat megsértették a kényszerített, nem önkéntes oltásokkal egy olyan anyaggal, amelyet nem teszteltek, és amelyet egy olyan sürgősségi engedély alapján vettek használatba, amely előírta, hogy nem volt ismert kezelés vagy gyógymód.


A sürgősségi felhasználásra vonatkozó követelmény azt jelentette, hogy a más országokban, például Brazíliában és Indiában sikeresen alkalmazott ismert gyógymódokat meg kellett tagadni és meg kellett tiltani az Egyesült Államokban és a nyugati világ más részein történő felhasználást. Az amerikai közegészségügyi hatóságok és az intézetek a fogaikon keresztül hazudták, hogy az Ivermectin és a HCQ veszélyes és nem engedélyezett gyógyszerek. Az Ivermectinről azt mondták, hogy az emberre veszélyes lógyógyszer. Valójában mindkét gyógyszert már régóta engedélyezték emberi használatra, és több évtizedes használatra és tökéletes biztonsági adatokkal rendelkeztek. Az Ivermectint rutinszerűen szedik a "folyóvakság" megelőzésére Afrika azon részein, ahol ez a parazita elterjedt, a HCQ-t pedig régóta használják a malária megelőzésére.


A helyes állítás az lett volna, hogy sem az Ivermectint, sem a HCQ-t nem hagyta jóvá az FDA a Covid kezelésére, de a Covid új volt, és így nem volt szükség az engedélyezési folyamat részét képező többéves vizsgálatokra. Az amerikai orvosi gyakorlatban azonban az orvosok megítélésén múlik, hogy milyen módon tudnak segíteni betegeiken. Mégis megbüntették azokat az orvosokat, akik az Ivermectinnel és a HCQ-val életeket mentettek. Ha a vállalati orvostudomány alkalmazottai voltak, kirúgták őket. Ha önállóan praktizáltak, megpróbálták elvenni az orvosi engedélyüket. Sok gyógyszertárat megakadályoztak abban, hogy Ivermectin és HCQ recepteket váltson ki.


Ma már tudjuk, hogy alig halt meg valaki a Covidtól, kivéve a már meglévő betegségekben szenvedő embereket, akiktől megtagadták a kezelést. Emlékezzenek a Covid-protokollra. Ha megbetegedtél, otthon kellett volna maradnod, és ha rosszabbodott az állapotod és légzési problémáid lettek, kórházba kellett volna menned, ahol lélegeztetőgépekkel öltek meg. Nyilvánvalóan a protokoll a légzési problémákat tüdőgyulladásnak tekintette, de a valódi probléma az volt, hogy az ember által létrehozott vírus megakadályozta, hogy a vörösvértestek oxigént szállítsanak.

Ne feledjük azt sem, hogy a kórházakat arra ösztönözték, hogy maximalizálják a Covid-halálozást, mivel minden egyes Covid-halálozásért mintegy 39 000 dollárt fizettek nekik. Következésképpen szinte minden halálesetet Covid-halálesetként jelentettek, még a motorbaleseteket is, így maximalizálva a Covid-halálozási arányt, és az embereket az oltásra ösztönözve.

Ne feledjük, hogy a Covid diagnosztizálására használt PCR-tesztről a teszt feltalálója azt állította, hogy nem képes a Covid diagnosztizálására.

A PCR-teszt akár 97%-ban is hamis pozitív eredményt produkált, és így óriási mértékben eltúlozta a járványt.

Ne feledjük azt sem, hogy a Covid eredeti magyarázata a kínai piacon árult fertőzött denevérhús volt. Ma már biztosan tudjuk, hogy a Covid egy mesterségesen előállított vírus volt, és hogy

a "gain-of-function" (funkcióbővítő) aspektusát, amely fertőzővé tette, az NIH finanszírozta az Észak-Karolinai Egyetemen, és amikor kritikák merültek fel a biológiai hadviselésről szóló egyezmény megsértésével kapcsolatos aggályok miatt, a finanszírozást a kínai Wuhanba helyezték át. Ne feledjük azt sem, hogy kezdetben a DARPA is részt vett a vírus előállításában.

Sok független, a Big Pharma érdekellentéteivel nem rendelkező tudós van, akik a "vakcinát" nemcsak halálosabbnak tartják a Covidnál, hanem biofegyvernek is.

Az a most kiderült tény, hogy a dózisok 5%-a felelős a káros hatásokért, nyilvánvalóan indítékot és szándékot is feltételez. Ezt független tudósoknak és szervezeteknek kell kivizsgálniuk.

Nehéz elvárni, hogy a Kongresszus, amelynek tagjai a Big Pharma kampánypénzeitől függnek, és a szabályozó közegészségügyi ügynökségek, az FDA, az NIH, a CDC, ügynökségek, amelyek a Big Pharma forgóajtós marketing ügynökei, őszintén kivizsgálják a "Covid világjárványt" és a vakcina mérgező tételeit.

Ha nem lesz vizsgálat és nem lesz elszámoltatás, akkor a közeljövőben még rosszabb szervezett járványokra számíthatunk.

Vannak arra utaló jelek, hogy az USA kísérletezik az Ebola fegyverré alakításával, és az elmúlt két évben beszámoltam arról, hogy kétszer is halálos himlővel teli fiolákat találtak a pultokon heverni, ahelyett, hogy zár alatt lettek volna. Az én generációm emberei be voltak oltva himlő ellen, és egy világméretű nyomás kiirtotta a betegséget, így megszűnt a lakosság oltása. Bármilyen okból kifolyólag a víruskultúrákat zár alatt tartották állítólagosan szigorúan őrzött laboratóriumokban.


A himlő természetesen nagyon fertőző. Ha kiszabadulna vagy elszabadulna, a halálozási arány sokkal magasabb lenne, mint a Covid esetében. A vészhelyzeti protokollok lényegében megszüntetnék az emberi szabadságot, és az emberi populáció jelentősen csökkenne.


A visszacsapás miatt a biofegyverek lényegében használhatatlanok háborús fegyverként, hacsak nem lehet őket úgy megtervezni, hogy csak az ellenséget támadják. Talán emlékeznek rá, hogy nemrég több jelentés is napvilágot látott, az egyik Oroszországból, miszerint a CIA orosz genetikai információkat gyűjt. Orosz tudósok azt feltételezték, hogy Washington oroszok ellen irányuló biofegyver-kutatásokat folytat.


A biofegyver-kutatás sátáni dolog, és ellentétes a biológiai fegyverekről szóló egyezménnyel.

Az, hogy az USA folytatja ezt az illegális kutatást, veszélyt jelent minden amerikaira és az egész világra. Ráadásul azt mutatja, hogy az amerikai kormány és tudósai nem törődnek a joggal és az élettel.

A törvényen kívül, titokban működő kormányzati szervek örökké hazudhatnak a Kongresszusnak, és a "nemzetbiztonságra" (a Kongresszus szent tehene) hivatkozva megúszhatják a felelősségre vonást.

Jelenleg azt látjuk, hogy az FBI és a DOJ folytatja Joe és Hunter Biden védelmét, miközben hamis vádakkal üldözik Trump elnököt.

A nukleáris háború valós lehetőség. A neokonzervatívok ellenségessége minden olyan országgal szemben, amely képes az USA egyoldalúságának korlátjaként szolgálni, a Kreml végtelen provokációtűrésével együtt nukleáris háborúhoz vezet.

Ugyanilyen nagy a veszélye annak, hogy az USA kormánya halálos vírusokkal fegyverkezik.

Ez a munka akadálytalanul folytatódik, és mindenféle hamis érvvel igazolható. "Az ellenségeink is ezt teszik, tehát nekünk is ezt kell tennünk, hogy megvédjük magunkat". Vagy ahogy Fauci, Gates és mások állítják, halálos vírusokat kell készítenünk, hogy tanulmányozhassuk őket, hogy aztán oltóanyagokkal megelőzhessük őket.


Ezek az érvek hamisak. Ráadásul a nukleáris háború és a biofegyverek következményei az emberiségre és minden életre nézve olyan szörnyűek, hogy ez a békére való törekvést teszi a végső céllá.

Washington azonban hegemóniára törekszik, ami a háború garanciája.

Helyzetünk veszélyességét nem lehet eltúlozni.

Csak a Covid-járványért való felelősségre vonás állíthatja vissza, hogy az emberi élet fontosabb legyen, mint a Big Pharma profitja, és mentheti meg a szabadságot a zsarnokságtól.

Paul Craig Roberts, az amerikai pénzügyminisztérium egykori helyettes államtitkára és a Wall Street Journal egykori társszerkesztője két évtizede számol be az ügyészségi visszaélések megdöbbentő eseteiről. A jó szándék zsarnoksága című, Lawrence Strattonnal közösen írt könyvének új kiadása, amely dokumentált beszámoló arról, hogyan veszítették el az amerikaiak a törvény védelmét, a Random House kiadónál jelent meg. Látogasson el weboldalára.

623 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page