top of page

Craig Murray 2023-ról: „Amit megtanultunk...”
Eredeti cikk:

Craig Murray on 2023: ‘What We Have Learned’. DECEMBER 26, 2023 BY NEWS WIRE, By Craig Murray

Schiller Mária küldeménye

Ebben az évben megtanultuk, hogy nincs olyan meghökkentő, olyan nyilvánvaló és az egész világ számára látható bűncselekmény, amelyet az Egyesült Államok és Izrael ne lenne hajlandó szemtelenül és nyíltan elkövetni.


A húszezer ember lemészárlása magában foglalja újszülöttek és csecsemők meggyilkolását, terhes nők és kisgyermekek szándékos lelövését, idős hölgyek meggyilkolását a templomban és meztelenre vetkőztetett foglyok kivégzését.

Mindezt "Izrael önvédelmi jogával" igazolják.

Láttuk a fasizmus erősödését is, ahogy

a nyugati kormányok keményen fellépnek a nyilvánossággal szemben, hogy megfékezzék a népirtással szembeni politikai ellenállást. Tony Greenstein, Mick Napier és én, az aktivisták mindannyian a terrorizmusról szóló törvény alapján zaklattunk.

Elhagytam az országot, mert attól tartok, hogy hivatalosan "nyomozás alatt állok" a terrorizmusról szóló törvény alapján, és attól félek, hogy letartóztatnak és két évre börtönbe zárnak, amíg a bírósági tárgyalásra várok.

Számos embert letartóztattak, mert a rendőrség által "sértőnek" ítélt plakátokon, szavakban vagy akár dalokban fejezték ki a mészárlással kapcsolatos elborzadásukat.

A rendőri fellépést gyakran az önjelölt cionista önbíráskodó szervezetek utasítására teszik.


Azt is látjuk, hogy – pontosan úgy, ahogyan azt megjósoltam – a "terrorizmus elleni háború" állami iszlámellenes propagandájának újrajátszását látjuk.

Emlékeznek még a híres "ricin-összeesküvésre", ahol a talált ricin nyomokban minden konyhában megtalálható volt?

A brit kormány két évig szigorúan titokban tartotta, hogy valójában nem volt ricin.

Vagy a nem létező húsvéti bomba-összeesküvésre, ahol a megtalált "rögtönzött robbanóanyag összetevőjéről" kiderült, hogy egy zacskó cukor volt?
Németországban rengeteg dolguk van, hogy igazolják a világ legszélsőségesebb palesztin-ellenes kormányzati rasszizmusát, ezért kitaláltak egy "Hamász-terrorcselekményt", és letartóztattak négy fiatal muszlimot. Ennek igazolására semmilyen bizonyítékot nem hoztak fel.

A Hamász soha, de soha nem hajtott végre erőszakos támadást Palesztinán kívül, és mindig is az volt a politikájuk, hogy ne tegyenek ilyet – és ez még mindig így van. Nevetséges az az elképzelés, hogy a Hamász most úgy döntött, hogy Németország megtámadásával hirtelen elveszíti a propagandaháborút, amelyet világszerte megnyert.

Németország kormányai természetesen nemcsak a népirtásért, hanem a hamis terrorizmus lelkes létrehozásáért is felelősek.

A német kormánynak komoly köze volt mind a taskenti hamis zászlós terrortámadásokhoz, amelyeket én valós időben tudtam kivizsgálni és jelenteni az Egyesült Királyság kormányának, mind pedig egy egész hamis terrorszervezet, az "Üzbegisztáni Iszlám Dzsihád Unió" létrehozásában, amely teljes egészében a CIA és a német biztonsági szolgálatok műve volt.


A cél akkoriban az volt, hogy igazolják az üzbegisztáni Termezben lévő, Afganisztánban működő német katonai légibázist. Az emberek elfelejtik a német részvételt a vesztes oldalon a legutóbbi afgán háborúban.


Nincs kétségem afelől, hogy még több propaganda, hamis terrorista összeesküvés, hamis zászlós tényleges terrorizmus és provokátorok által vezetett terrorizmus időszakát éljük. Ez az egyetlen módja annak, hogy a kormánygépezet remélheti, hogy visszaszerzi a propaganda-kezdeményezést.


Még nem igazán szoktam hozzá új helyzetemhez, mint vándorló terrorista, ezért elnézést kérek, hogy a sok szervezési gond és az általános zavarodottság miatt a bejegyzéseim kissé ritkák.


Ezt a levelet a milánói repülőtéren írtam. Személyes vonatkozásban nagy örömömre szolgál, hogy a családom karácsonyra és újévre egy külföldi helyszínen csatlakozik hozzám, így lehet, hogy január közepéig nem sokat hallanak rólam, mivel a gyermekeimnek nagy figyelmet kell szentelnem.


Biztonságos és nagyon boldog ünnepi időszakot kívánok, bárhol is vagytok, és remélem, hogy együtt lehettek azokkal, akiket szerettek. Mindazok, akik félelemben és veszélyben élnek, különösen, de nem csak Gázában, gondolataim, valamint világszerte milliók gondolatai veletek vannak most és mindig.

Nem sokkal az első iraki háború előtt, Kuvait lerohanása és a valódi ellenségeskedés kitörése között küldtem egy egyperces választ John Major egyik üzenetére. Az Embargó Felügyeleti Központban dolgoztam, egy szigorúan titkos intézményben, amely egy földalatti NATO főhadiszálláson működött London központjában.

A miniszterelnök karácsonyi üzenetének címzettjei között voltunk, amely a keresztény jókívánságokat összekapcsolta egy harcias üzenettel. Egy hivatalos percben a következő verssel válaszoltam az It Came Upon the Midnight Clear című énekből:


De a bűn és a harc bajaival...

A világ sokáig szenvedett;

Az angyalok vonala alatt gurult

Kétezer évnyi rossz;

És az ember, aki harcban áll az emberrel, nem hallja

A szeretet-éneket, melyet hoznak; –

Ó, csend legyen, ti harcos emberek,

És halljátok az angyalok énekét!


Bárkik is legyenek az angyalok számotokra, remélem, halljátok az éneküket.

461 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK