top of page

Cser Ferenc: Vírus népirtásra? Népirtás ellen? Tisztelt Olvasó!
Számtalan hír és annak cáfolata kering az irodalomban, az elektronikus hálózaton, ahol azt fejtegetik, ill. boncolgatják, hogy a COVID-19 ún. világjárvány természetes eredetű-e, azaz a betegséget okozó vírus valamelyik állatról ugrott-e át az emberre, vagy a vírust emberi tevékenység hozta létre.

Ez utóbbi esetben ugyancsak kérdéses, hogy a vírus laborszökevény-e, avagy valakik – rosszindulatú emberek – tudatosan eresztették rá az emberiségre. Ez utóbbi esetről keringenek meglehetősen szélsőséges elméletek is, hogy valójában a gyilkos járvány az emberiség létszámának drasztikus csökkentését szolgálja.

Amiről valódi vizsgálati adatokkal rendelkezünk, az a vírus eredetével hozható kapcsolatba.

Írtam egyszer, hogy a (SARS-CoV)-2, azaz a COVID-19 betegséget okozó vírus mesterséges eredetére vonatkozóan bizonyítékul szolgál, hogy egy furin-hasító részt építettek bele. Ennek köszönhető, hogy az élő rendszerekben az egyébként nem toxikus tüskefehérjéről (S) egy, a vérellátó rendszert károsító fehérje darab (S1) lehasad, és okozza mindazt, ami a COVID-19-et rázóssá teszi.

Még 2020 októberében vált ismertté az alábbi közlemény:


Rossana Segreto and Yuri Deigin: "The genetic structure of SARS-CoV-2 does not rule out a laboratory origin" in: BioEssays Wiley, DOI: 10.1002/nies.202000240, Rceieved: 2 September 2020, Revised: 16 October 2020. (Department of Microbilogy, University of Insbruck, Austria - Youthereuim Genetics Inc, Toronto, Ontario, Canada.)

Minthogy nem folyóirat, minden elérhető adatot fent megadtam róla.

Ennek 5. oldalán található az alábbi ábra.Az ábra középső részét kivágva, hogy jobban látható legyen:


Ennek lényege, hogy a SARS-CoV-2 genetikai kódját két állati víruséval hasonlítja össze, és ott emeli ki, hogy a vörössel jelzett helyen a kettőhöz képest betoldás látszik. És ez a furin hasító hely.

Ugyanakkor látható néhány mutáció is, de végső soron ezek egyike sem okoz a vírusunk tüskefehérje aminosavjaiban a denevéréhez képest változást, mégha a két állat közötti változásoknál ilyen látható is.

Említettem azt is, hogy az itteni arginin (R) aminosavat a CGG bázishármas kódolja és ez a koronavírusok kódonjai között általában nem szerepel, viszont nagyobb stabilitása miatt szeretik a biolaborok használni. A vírus fehérjéje másutt is tartalmaz arginint, és ott más kódon jelenti azt.

Az 5. oldalon egyébként a beszúrásnak a laboreredetére a szerzők fel is hívják a figyelmet.

Én mindenképp a mesterséges előállítás – és tudatos, nem föltétlenül jószándékú beavatkozás – bizonyítékának vélem.

Ugyanis a tüskefehérje teljes molekulája nem jelent az emberi szervezet számára mérget, ellenben a hasító helyen való szétválása utáni származék, az S1 igen.

Ez okozza a COVID-19 jellegzetes tüneteit azáltal, hogy a vérellátó rendszert támadja. Ennek következménye a vérrög-képződés, a vérerek falának elvékonyítása, végsősoron tüdőgyulladás. De ez okozza a mRNS oltóanyagok második dózisa utáni számos károsodást, halált (agyvérzés, szívizomgyulladás stb.) is.

Egy másik közlemény a SARS-CoV-2 vírus genetikájával foglalkozik, és abban az alábbi ábra látható:


Phylogenetic tree of the closely related SARS-CoV-2 coronaviruses based on complete genomes.


Itt megerősítik azt az ismeretet, hogy a betegséget okozó vírus genetikája valóban eme a két állat genetikájához köthető, azok származéka.

De abban a kérdésben, hogy a vírus mesterségesen előállított-e, nem jutnak határozott következtetésre – mintha félnének kimondani azt, hogy igen, itt beavatkoztak, és ez emberi termék.

Ezt írják végső következtetésként:


Describing this mystery site as “a furin site that has changed the world,” the researchers sum up:
All these lines of evidence and reasoning show that the acquisition of the polybasic furin cleavage site by SARS-CoV-2 is a “missing link” in our understanding of its evolutionary history, that can only be addressed through the discovery of new viruses.”

Azaz magyarul:


Ezt a misztikus helyet, mint „a furin helyet, amely megváltoztatta a világot” leírva a kutatók így összegeznek:
A tények és értelmezések mindezen a vonalai azt mutatják, hogy a SARS-CoV-2 polibázisos furin hasító helyének beszerzése a fejlődéstörténetének egy ’hiányzó láncszeme’, amellyel új vírusok fölfedezésén át foglalkozni kell.

Engem a kódok összehasonlítása mégis meggyőzött. De meg tudnék-e én győzni bárki mást? Különösen azokat, akik ellenérdekeltek?

Számomra viszont annyi elég, hogy ezt a vírust bizonyára valamelyik virológiai laborban hozták létre – a Rossana Segreto Yuri Deigin fent idézett cikke ezt úgy említi meg, hogy ez bárhol, bármelyik virológiai labor lehetett – és aztán kiengedték a vadonba.

Itt jönnek aztán a gubancok: kik és hol? Kínaiak önmaguknál? Fort Detrikiek a kínai katonai játékokkor? (Ott már megjelent.) Vagy együtt csinálták ezt Fauci irányításával? Vagy mások és másutt?

Nem tudom.

Lehet filózni a dolgon. Viszont ez kevés arra vonatkozóan, hogy az emberfia határozottan állást foglalhasson ez ügyben a nagy nyilvánosság előtt – jóllehet, azok aljassága, akik ezt megtehették, egy pillanatig sem kétséges.

De ez előítélet is lehet.

Bár, szerintem inkább ítélet. Az események efelé terelik a gondolatot.

Elengedték, mert a gazdasági zűröket valamiképp fedezni kellett, és abban a hitben tehették, hogy az akkoriban szabadalmaztatott új, mRNS-technológia kellő védelmet nyújt ellene.

Nem nyújt. Ez megint csak általános érvényű tapasztalat.

Aztán a politika minél erősebben és határozottabb hangon nyomja ezt a vonalat, minél több kitüntetést adományoznak a pszeudo-uradint az mRNS kódjához kiötlő Karikó Katalinnak, annál inkább kiabál, hogy az így módosított mRNS nem tudja azt, amit talán eredetileg elvártak tőle. Nem blokkolja a vírus terjedését, sőt, a statisztikák éppen azt mutatják, hogy az alfára kidolgozott módszer az ismétlések számával egyre kevésbé hatékony, egyre kevésbé reagál gátló értelemben az újabb változatokra, sőt, egyre inkább hozza az eredetileg nem várt káros mellékhatásait. Nyilvánvalóvá vált, hogy az antitestek szintje egyáltalán nem jelenti az egyre újabb változatok elleni védelmet, legkevésbé a megfertőződés és a fertőzés továbbadása ellenit.

Ugyanakkor a furin hasító hellyel ellátott tüskefehérje elszabadul onnan, ahol létrehozták, és a már toxikus darabjával teszi, amit tapasztalunk. A test számos kényes helyén – pl. a szívben, a petefészekben, de az agyban is.

Erről – a saját környezetemből származó tapasztalatok alapján is – írtam már itt a Szilaj Csikón.

Ugyanakkor az ismétlések számával és egyre rövidebb időben beadott ún. ’megerősítő oltásokkal’ csak a módszerrel járó káros következmények erősödnek fel, válnak egyre elterjedettebbekké – és okoznak egyre több súlyos károsodást és halált.

Sem a védelem nem jött be, sem a vírus halálos veszélye, hiszen a már közel két évre kiterjedő statisztikák szerint is alig halálosabb, mint az influenza, és főleg abban a korcsoportban arat, ahol maga az influenza is aratott. A propaganda teszi veszélyessé – és annak eredményeként leálló egészségügyi ellátás miatt hal meg még több ember.

Viszont talán meglepetés, hogy a több dózisban beadott mRNS teljesen hazavághatja az immunrendszert, és az ilyen módon immunitását vesztett társadalomra rá lehet engedni egy halálos vírust, és az majd – szerintük – beállítja a Föld 1 milliárdos lakosság állományát. Szerintük. Bill Gates szavai engednek erre következtetni.

Ugyanakkor a kötelező oltakozással a kormányok szépen összeadják egy halálosabb vírus kidolgozásához szükséges költségeket. Cinikus? Az. A globális elitnek jó érzést jelenthet, hogy a kiirtandók adójából foglalkozhatnak a kiirtásuk módjával. Ugye?

Hogy ezt akarták-e, vagy sem, azt nem tudom, de ez lett.

De ha akarták, akkor esetleg ebben is tévedhetnek. Sajnos, a Globális Elit és háttérszakembereik felkészültsége, tudása, úgy tűnik, messze elmarad attól, amit a Nagyérdemű nekik tulajdonít. Pszichopaták? Idióták? Lehet. De a kezükben tartott fősodrású médián keresztül nyomják az eszement elképzeléseiket: ’az oltás megvéd, az oltás biztonságos’. Holott a tapasztalatok ezt már az egész világon határozottan cáfolják.

Ám a mesterséges veszélyhelyzet, különös módon, marad.

Tisztelt Olvasó!

Ezek felvetések. Nem feltétlenül minden tekintetben józanok és felelősségteljesek. Egyáltalán nem jelenti azt, hogy a fenti adatok bizonyítják a Globális Elit ebbéli szerepét, hiszen mind az eredeti SARS-CoV-2 vírust, mind annak agyon-’mutált’ (változott, változtatott) alakját (mind az omikron BA.1-t, mind a BA.2-t) bárki, a Föld bármely virológiai laborjában létrehozhatta és szabadon ereszthette. Ez utóbbiakat pl. akár azzal a céllal, hogy egy esetleges emberirtási célt keresztezzen.

Ki tudja?

Összeesküvés elmélet?

Lehet.

De ettől még nem kizárt, hogy mégis igaz, tisztelt Olvasó!


655 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page