top of page

Czigány Edit: COVID-fasizmusMiért is tört ki „véletlenül” a COVID világjárvány?

A megrögzött oltáshívőkkel nem lehet vitatkozni, még beszélgetni sem. Csak azért, mert a hírekben bemondták, még nem biztos, hogy igaz.

A YouTube bejelentette, hogy eltávolít a felületéről minden olyan anyagot, ami „félretájékoztatást” tartalmaz az oltásokkal vagy a COVID-pandémiával kapcsolatban. (Persze ő dönti el, hogy mi a „félretájékoztatás”.)

Izraelben – a hatóságok szerint – szükség lesz negyedik, „emlékeztető” Pfizer oltásra is, sőt „életfogytiglani” oltakozás várható.

Vagyis az eddigi kísérleti szerek SEMMILYEN védelmet nem adtak.

Az FDA (= USA Szövetségi Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala) több orvosa állította, hogy a COVID-vakcina több embert öl meg, mint amennyit megment.

„A Delta-variánst is a tömeges oltakozás okozta!!!”

A CDC (= USA Nemzeti Közegészségügyi Ügynöksége) elismerte, hogy a PCR-teszt kifejlesztése idején nem állt referenciaként rendelkezésre – és máig sem áll – izolált COVID-19 vírus. Helyette génbankokban meglévő koronavírus-fragmentekkel szimulálták a kórokozót.

A CDC igazgatója 2021. dec. 1-től nem tekinti érvényes, tudományos vizsgálatnak a PCR-teszteket – mert általuk tetszőleges eredményt lehet produkálni.

Dr. Rochell Walensky (CDC-igazgató) azt is beismerte a CNN hírcsatornán, hogy az oltóanyagok nem akadályozzák meg a fertőzést.

Mára már mindenki előtt világos kell, legyen, hogy a COVID-pandémia mesterséges eredetű. A vírust is mesterségesen, egy kínai laborban, amerikai finanszírozással állították elő.

A pandémiára hivatkozva a háttérhatalom leállította a világ gazdasági életét. Sebtében összeállított, kísérleti vakcinával gyakorlatilag kötelező oltást rendelt el az egész világon – káros, sokszor halálos mellékhatásai azóta bizonyítást nyertek.

Miért ez a világméretű, egységes, erőszakos intézkedés-sorozat?

Nos, ez az a bizonyos „KELLŐEN NAGY VÁLSÁG”, amelynek a leple alatt az ÚJ VILÁGRENDET megvalósíthatják.

A világgazdaság a COVID előtt összeomlás előtt állt.

A törleszthetetlen hitelek miatt hiperinfláció fenyegetett az egész világon.

Világossá vált, hogy az eddigi globális pénzügyi politika nem mehet így tovább.

A világgazdaság kómában tartása persze – ideiglenesen – megakadályozta a hirtelen összeomlást, de ez csak meghosszabbítja az agóniát. Közel van a kapitalista világrend vége.

A megoldás részükről a költséges „élőmunka” kiváltása, hogy a profitnövekedést tartani lehessen.

Erre kiváló eszköz a COVID-fasizmus, amelyben az újabb és újabb fertőzési hullámot bármikor, tetszés szerint ki és be lehet kapcsolni.

A vakcina a legjobban jövedelmező árucikk ahhoz, hogy a világelit továbbra is pénzuralmat gyakorolhasson.

Az egész COVID-őrület csakis a pénzről és a hatalomról szól.

Világméretű csalás!

A főáramú média sehol nem beszél a világszerte tapasztalható, egyre erőteljesebb tüntetésekről. Erősödik az eszmélés, ellenállás.

De a kovidterror is fokozódik.

Abban biztosak lehetünk, hogy a világ urai a kapitalista világrendet nem adják fel egykönnyen.


 

(Horváth Gyula: Világjárvány véletlenül? – cikke alapján. Hihetetlen magazin, Budapest, 2021. dec.)

263 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK