top of page

Czigány Edit: Ellenség vagy Megváltó – az Űrből


Az emberek ma már semmin sem csodálkoznak. Az eltusolás ellenére lassú ébredés zajlik. Rádöbbenünk, hogy a multiverzum ugyanúgy háborúk, békék, szövetségek, diplomáciai cselszövések színtere, mint a Föld. Nagy kérdés, hogy a fejlett civilizációk hogyan viszonyulnak hozzánk? Számítunk-e egyáltalán?

Az UFÓ-tanúk arról számolnak be, hogy ősidők óta figyelemmel kísérik a Föld történelmét, sőt: ők telepítették ide az emberi fajt, civilizálták, tanították az embereket, erről szólnak a mítoszok is.

Létezik ellentábor is, emiatt háború robbant ki: a teomakhia = istenharc.

A legrészletesebb forrás erről Mágocsi Oszkár (1928-2002) közlése. Az elektroműszerész férfi 1956-ban Torontóba disszidált.

Ontarióban kempingezett 1974-ben, amikor éjjel a tábor felett átrepült egy UFO. A férfi bement a vadonba, követve az UFO repülési útját. Egyszer csak elé lépett egy magas szőke fiatalember és megkérdezte: „Miért sétál ilyen későn egyedül az erdőben?” „Az UFO-k titkairól szeretnék többet tudni” – felelte Mágocsi.

„Hamarosan teljesül a kívánságod” – felelte az idegen.

Így is történt, a szőke idegen rendszeresen meglátogatta, magával vitte más bolygókra, képezte, tanította, a komoly kiképzéshez küldték hozzá Quentint, a szőke fiatalembert, az UFO (A Szabad Világok Dimenzióközi Szövetsége) ötödik fokozatú képviselőjét.

Quentin és a többi tanító elmagyarázta, hogy a Fény győzelmét nekik kell elősegíteniük, azzal, hogy az emberek tudomására hozzák a kozmikus szövetségeket és azok céljait. Végszükség esetén maga a Szövetség beavatkozik az eseményekbe.

Tény hogy napjainkban többször észleltek nem földi eredetű objektumokat, mintha őrjáratokat tartanának a Föld körül, és ezek az őrzők eszközei.

George Adamski, légi marsall 1952. november 20-án találkozott egy magas, szőke földönkívülivel a kaliforniai sivatagban. Az idegen elmondta, hogy az atombomba tesztjeink már nemcsak a Földünket, hanem a Naprendszert is veszélyeztetik, és le kell állítani ezeket a kísérleteket. Számos további összekötő személy követte Adamskit, akik hasonló történetekről számoltak be.

Nemcsak átlagemberekkel beszélgettek, hanem befolyásos személyekkel is.

Sir Peter Horsley, aki a brit Királyi Légierő légicsapásmérők helyettes főparancsnoka volt, számolt be egy tapasztalatáról, ami 1954-ben történt vele. Egy befolyásos barátjának lakásán találkozott egy félhomályos szobában Mr. Janusszal, aki olvasott a gondolataiban. Így Horsley földönkívülinek nézte.

Mr. Janus elmondta, hogy „a Föld egy sötét koron megy keresztül. Az ember belefeledkezett technológiai játékszereibe. Kapzsi vágyában, hogy még összetettebb gépeket alkothasson, hajlandó mindent feláldozni, még azt is, hogy elpusztítsa a világot”.

Megjósolta, hogy a jövőben a Földet egy műhold-hálózat fogja körbevenni, és legénység nélküli rakétákkal fogjuk egymást lőni.

A galaktikus civilizáció nem avatkozhat be, csak akkor, ha érettebbek leszünk. Meg kell tanulnunk a bolygónkon rombolás nélkül élni, különben elpusztul a civilizációnk.

A kísérleti robbantások továbbra is folytatódtak.

1967. március 24-én az amerikai nukleáris bázis felett UFO-k jelentek meg, és mintegy erő-demonstrációként az összesen tíz nukleáris rakétát működésképtelenné tették a silókban. A bázison pánik tört ki, azt hitték megtámadták őket. Néhány perc múlva azonban minden helyreállt, és az UFO-k elrepültek. Az egész ügy évtizedekkel később derült ki. Robert Salas, az amerikai légierő nyugalmazott századosa elmondta, hogy vele és a tisztekkel titoktartási nyilatkozatot írattak alá. Minden évtizedben voltak olyan pilóták, katonák, befolyásos emberek, akik elmondták, hogy találkoztak UFO-kkal, és a bevetésük során nyomába sem értek az idegen technológiának.

Egy nyílt kapcsolatfelvétel kulturális sokk-ként hatna az emberiségre. Több megfigyelés azt támasztja alá, hogy az idegenek genetikai anyagot gyűjtenek, hogyha a bolygóval együtt az élővilág is elpusztulna, akkor egy másik égitesten létrehozassák az életet.

Számos ősi jóslat szerint az utolsó időkben égből érkező lények fogják megmenteni az emberiséget.

Vajon ez csak szép mese, naiv álom?

A sci-fi irodalomban két sztereotípiával találkozunk. Az egyik szerint az idegenek lélektelen, könyörtelen hódítók; a másik szelíd, jóságos spirituális lényeknek ábrázolja őket, akik békét teremteni jöttek a Földre.

A kérdés, hogy melyikkel kerülünk majd elsőként kapcsolatba? A tét nem csekély. Egy hódító faj pontot tehet a történelmünk végére. Ám egy kozmikus világbéke-fenntartó csoport meg is oldhatja jelenlegi problémáinkat.

1957-ben az USA Virginia államában egy éjjel különös esemény történt. Több katonai bázis észlelte, hogy a radarok képernyőjén nagyméretű azonosítatlan objektum ereszkedik az Atlanti óceán felett az amerikai légtérbe. A vadászgépek felszálltak, de nem tudták utolérni, végül az UFO egy virginiai nemzeti parkban szállt le.

El lehet képzelni a jelenetet, ahogy a rendőrök, sheriffek, katonák és a CIA emberei szeme láttára kinyílt egy felület a csészealjon, és három teljesen emberszerű alak – két férfi és egy nő – lépett ki belőle.

A jövevények hibátlan angolsággal köszöntötték az amerikaiakat, elmondva, hogy a Vénuszról érkeztek, kétszáz fős legénységgel. Az egyik férfi Val Thor parancsnokként mutatkozott be (teljes neve Valiant Thor volt), helyettese egy Jill nevű nő, a harmadik idegent Donn-nak hívták.

Az elképedt hatóságok rögtön értesítették a Fehér Házat. Az UFO felemelkedett és elhúzott észak felé, majd a Mead tó fölött eltűnt.

Val Thor azt mondta, hogy a tó mélyén lévő bázisukra szállt, amelyet többszáz éve használnak a vénusziak.

A vénuszi flotta évezredek óta a Föld őrzője, de nem avatkozhatnak bele a történelmébe.

Eisenhower elnök fogadta az idegeneket, orvosok vizsgálatnak vetették alá őket, de a mindezt tartalmazó anyag szigorú CIA-titok. Eisenhower lepaktált a „kis szürkékkel”– 1952-es dokumentumok szerint ez igaz.

Az emberiség agyát átprogramozták és nem lesz képes a látszatot a valóságtól megkülönböztetni. A kis szürkék az elit cimborái, és egy veszedelmes fajjal szövetkeztek. Eisenhower elsápadt, mert megértette, hogy a „mélyállamról” van szó. A vénusziak nem fogják tétlenül nézni a pusztulást. A küldötteket a Fehér Ház szinte fogolyként kezelte, de nem tudták útjukat állni, mert ki-be járkáltak át a falakon.

A Pentagon ma is őrzi a dokumentumokat.

A Három Próféta Könyve Buddha, Jézus és Mohamed visszatéréséről (1999, Varga László fordítása), és egy boldog, békés kor eljöveteléről szól. Reménykedjünk.250 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK