top of page

Czigány Edit: Kon(spirációs) teó(ria)

Röviden: konteó.

A Szilaj Csikón megjelent egy cikk arról, hogy az „ENSZ háborút hirdet a »veszélyes« összeesküvés-elméletekkel szemben…”

Nézzük meg, akkor ez elmélet, vagy valós gyakorlat?

Az USA több mint 100 éve kezdeményez hódító háborúkat.

A két világháború alatt leigázta Európát. Az EU ma is a vazallusa.

Tavaly a fél világ kötelességének érezte, hogy letérdeljen egy fekete bőrű, amerikai BŰNÖZŐ halálának emlékére, amelyhez az amerikaiakon kívül SENKINEK semmi köze nem volt!!!

Most az oroszokat diszkriminálják, hasonlóan hátsó megfontolásból.

A titkolózás örök, az állami szervezetek és kormányok folyamatosan hazudnak a háborúk kitörésének okairól, a migrációról, a gazdasági válságokról, a világjárványokról.

Hazugságcunamiban élünk.

Valamennyi összeesküvés-elméletben vannak jól látható közös elemek.

Bizonyos érdekszövetségek elfednek valamilyen „veszedelmes” igazságot. A hazugságok összefüggnek. A nagy hazugság rendszerint sok kis hazugságból áll össze.

Az összeesküvések szövedéke alakította eddig is a történelmet, nincs ez másképp ma sem.

A titkos társaságok ma is működnek (szabad kőművesek, illuminátusok, stb.). Kezükben lévén a pénzhatalom, egyaránt meghatározó befolyásuk van a világpolitikára és az egyes államok nemzeti politikájára.

Bankárok, pénzemberek a politikában, a gazdasági életben, a tömeg-tájékoztatás területén is meghatározó szerepet játszanak.

A ma is tevékeny „háttér-hatalom” egykori megszervezője: Mayer Amschel Bauer, felvette a Rothschild nevet, így ismerte meg a világ.

1776-ban megalakult a Szabadkőműves, később az Illuminátus titkos hálózat.

A legfelsőbb ismert kör 13 család, akik a világ összvagyonának 90 %-át ellenőrzik: Rothschild, Bruce, Cavendish, De Medici, Hanover, Habsburg, Krupp, Plantagenet, Rockefeller, Romanov, Sinclair, Warburg, Windsor.

Alattuk a 300-ak csoportja (Bilderberg csoport): uralkodóházak, pápa, főpapok, politikusok, Bill Gates, Soros György, stb. üzletemberek. De ide tartozik az ENSZ, a NATO, az EU is.

Évenkénti csúcstalálkozóikon (ld. pl. Világgazdasági Fórum) folytatott megbeszéléseikből nemzetközi érvényű (NATO, EU, ENSZ) és nemzeti szintű döntések születnek.

1913-ban privatizálták az USA pénzügyeit, és létrejött a FED, az USA pénzkibocsátásának ellenőrzésére. A világ függetlenített „nemzeti” bankjai, valamint az IMF és a Világbank gondoskodik arról, hogy Európában s a világ más tájain is felügyelet alatt tartsák az államokat.

Tudomásul kell vennünk, hogy világunkban semmi sem történik véletlenül. Sem a háborúk, sem a válságok, sem a technikai újdonságok.

Még a botlások is tervezettek.

1994-ben David Rockefeller megmondta: „Egy globális átalakulás küszöbén állunk. Csupán a megfelelő válságra van szükség ahhoz, hogy a nemzetek elfogadják az »Új Világrendet«”.

Benne vagyunk a DÖNTŐ-ben…
294 megtekintés

Komentarai


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page