top of page

Eddig a Republikánus Párt válasza a Trump elnök elleni vádemelésre az, adományt gyűjtenek
Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeményeA Republikánus Pártnak van egy maroknyi vezetői potenciállal rendelkező tagja, akiknek szívügyük az ország sikere – Jim Jordan, Ron Thompson, Rand Paul, Ron DeSantis –, de őket korlátozza a republikánus establishment, amely ugyanannak a korrupt bandának a tagja, mint a demokraták. Amikor azt látjuk, hogy a szenátusi republikánusok ragaszkodnak Mitch McConnellhez, mint a szenátus republikánus vezetőjéhez, akkor tudjuk, hogy a republikánus pártban nincs harc. A republikánusok a probléma részei.


Trump nagy kudarca, hogy nem használta fel választói támogatását arra, hogy új pártot hozzon létre, és megszüntesse a használhatatlan Republikánus Pártot azzal, hogy a republikánus szavazatokat egy olyan pártba helyezi át, amely valóban az amerikai választók többségét képviseli.

Trump azért bukott meg, mert körülvette magát a republikánus establishment ellenségeivel, akik cserbenhagyták őt.
Tudtam, hogy vége, amikor nem állt ki Michael Flynn tábornok, a Védelmi Hírszerző Ügynökség volt igazgatója mellett, aki tudta, hol vannak eltemetve a hullák, és megvédhette volna Trumpot, ha Trumpnak lett volna annyi esze, hogy olyan igazságügyi minisztert nevezzen ki, aki nem az ellensége.

Talán Trump tanult, és már nem gyerekcipőben jár. De mivel a republikánusok többsége a kongresszusban örül, hogy megszabadul tőle, bizonytalan, mi lesz Trump sorsa.


238 megtekintés

תגובות


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page