top of page

Egy kis jó hír (Paul Craig Roberts jegyzete)

Eredeti cikk:

A Bit of Good News, by Paul Craig Roberts

Schiller Mária küldeményeEkaterina Blinova jelentése: „A globalizáció meghalt, és Davos 2023 volt a temetése”. Olvassa el a jelentését!


Az Oroszország és Kína elleni neokonzervatív támadásnak van egy ezüstös oldala. Megölte a globalizmust. Oroszországot és Kínát, valamint az orosz energiától és a kínai áruktól és finanszírozástól függő országokat elvágták a WEF azon törekvésétől, hogy a világot az USA hegemóniája alatt egyesítsék.

A globalizmus soha nem volt más, mint Washington számára a világ többi részének kizsákmányolására szolgáló eszköz.

Ahogy Blinova asszony mondja, a Világgazdasági Fórum egy elitklub, amelynek célja az volt, hogy Washington diktálja a szabályokat a világ többi részének. Washington a "globalizmus" álcája alatt uralkodna.

A 80-as éveiben járó Klaus Schwab hamarosan eltűnik, és vele együtt a WEF is.

Bill Gates talán megpróbálja fenntartani a WEF-et a saját beteges programja érdekében, de az USA ma már jóval kisebb erő a világ színpadán, mint Reagan elnöksége idején volt.

Washington egy olyan belterjes rendszer, amelynek következménye a hülyeség.

A hivatalos kereteken kívül gondolkodni képes embereket egyszerűen nem fogadják el. Az objektív valóságon alapuló vezetés már nem tud érvényesülni Washingtonban.

Az USA-ban a szabad társadalomhoz szükséges összes elemet lebontották.

A törvények a Kongresszusból a végrehajtó hatalmi ág szabályozási ügynökségeihez kerültek, amelyek a törvényt végrehajtó rendeletekről döntenek. A bírákat az általuk szolgált ügyek – például az abortusz vagy az élethez való jog – miatt nevezik ki, nem pedig a jogi ismereteik és az alkotmányos szabályok iránti elkötelezettségük miatt. A biztonsági ügynökségek átpolitizálódtak, és az ország biztonsága helyett a saját érdekeket szolgálják. Az oktatás fehérellenes, Amerika-ellenes beidegződésekből áll, mint például az 1619 Project és a Critical Race Theory. Az amerikai iskolarendszer, beleértve az egyetemeket is, azt tanítja a fiataloknak, hogy a fehérek rasszisták, akik bűnösök a "színesbőrűek" elnyomásában.


Ezzel az uralkodó dogmával szemben a neokonzervatívok állítása, miszerint Amerika, Izraelhez hasonlóan, a kiválasztott ország, kivételes és nélkülözhetetlen – Isten kiválasztott népe –, nem kap támogatást az átnevelt fiatalok körében. Nyilvánvaló, hogy a neokonzervatív állítások nincsenek összhangban azzal az oktatással, amelyben a fiatalok részesülnek.


Hogyan indíthat egy ország háborút, ahogyan azt a neokonzervatívok tervezik, olyan gazdaságilag és katonailag erős országokkal szemben, mint Oroszország és Kína, amikor az ország oktatási rendszere azt tanítja a fiatalabb generációknak, hogy az országuk a gonoszságig rasszista? Ki fog harcolni a rasszista, kizsákmányoló Amerikáért, ha nem a katonai/biztonsági komplexum, amelynek a költségvetése a tét? Az embereket rá lehet kényszeríteni a katonai szolgálatra, de ha a szívük nincs benne, akkor mennyire képesek harcolni?

Az érzékenyítő tréningekkel, a fehér heteroszexuálisok előléptetésének megtagadásával, miközben a nemi és faji "paritást" elérik, és a fehér heteroszexuális férfiak alárendelésével a fekete, transznemű, homoszexuális és női tisztekkel szemben kivették a lelket az amerikai hadseregből.

Az amerikai hadsereg az identitáspolitika által megosztott szervezet – egységes erő helyett –, és most két felemelkedő hatalommal áll szemben, amelyek megmenekültek seregeiknek az ébresztő politika általi demoralizálásától.


Az oroszok és a kínaiak egyre erősebbek, miközben a romlás mindenütt Nyugaton mutatja a fejét. A washingtoni "kényszerdiplomáciát" támogató infrastruktúra roncsolódik.

A nyugati dominancia összeomlása megmenthet minket a nukleáris világvégétől.
 

(Fordítás: a www.DeepL.com/Translator /free version/ segítségével)


673 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page