top of page

Egyesült Királyság: a Covid19, hasonlóan az AIDS-hez krónikussá válik, és padlóra küld minket

Az Egyesült Királyság adatai alapján a Covid19, hasonlóan az AIDS-hez krónikussá válik, és padlóra küld minket. Pá-pá „védettség a védőoltás által” és „hibrid immunitás”

Igor Chudov egy nagyon nyugtalanító brit statisztikai anyagot mutat be, amely világosan szemlélteti, hogy a kovidózis egy krónikus betegséggé kezd válni, ugyanúgy, ahogyan az AIDS is egy krónikus kór. Sok brit számára a kovidózis egy olyan betegség, amely nem múlik el.

A betegség véget nem érő kiújulása, újbóli megjelenése, vagy egyáltalán a soha véget nem érő betegség már nem kivétel, hanem a norma, és ez a folyamat katasztrófához fog vezetni.

A kovidózis immár egy olyan "krónikus betegség", amely folyamatosan vagy nagyon gyakran megbetegíti az embereket, teljes ellentétben áll az olyan "endémiás betegségekkel", mint a megfázás, amelyek évente csak néhány napra betegítik meg az embereket.

Mielőtt továbbmennék, hadd hangsúlyozzam újra, hogy nem akarom rossz színben feltüntetni a nagyszerű Egyesült Királyságot. Ez egy csodálatos ország, gazdag kultúrával, hihetetlen emberekkel és kiemelkedő statisztikai intézményekkel. Ez utóbbiak azok, amelyek lehetővé tették számomra, hogy rámutassak az országban kibontakozó tragédiára. Az Egyesült Királyság lakói sokfélék, és biológiailag nem különböznek nagyon más országok lakóitól. Amit az Egyesült Királyságról írok, az bármely más, erősen átoltott országra érvényes.


Az Egyesült Királyságban mérik a "Covid" előfordulási gyakoriságát


Az Egyesült Királyság egyik különleges vállalkozása a Covid úgynevezett "incidenciájának" mérése, amely arra a kérdésre ad választ, hogy "Hány embernek van most Covidja?". A nemzeti statisztikai hivatal (ONS) a koronavírusfertőzésről szóló felméréseket nyilvánosságra hozza, és az adatok nagyon árulkodóak.

A legutóbbi, március 19-i állás szerint minden 16 britből egynek, illetve minden 11 skótból egynek van jelenleg aktív Covid-fertőzése. Gondolkozzunk el egy pillanatra ezen.


„A legutóbbi héten Angliában, Walesben és Skóciában

tovább nőtt a pozitívra tesztelt kovidosok száma”


A Covid "előfordulási gyakoriságának" vagy "jelenlegi prevalenciájának" grafikonja, amely a januári csúcs idején is ilyen magas volt, és teljesen eltér az "esetektől", amelyek a csúcsnak csak egyharmadát teszik ki:Hogy lehet ez?

Az Egyesült Királyság meghatározása szerint a "Covid eset" olyan ember pozitív Covid-teszt eredménye, akinél az azt megelőző 90 napban nem regisztráltak pozitív tesztet. Ez magyarázatot ad az "esetek" és az "incidencia" közötti majdnem háromszoros eltérésre, és így lehet, hogy habár az esetek száma kétharmadára csökkent (március 19-től), eközben az incidencia ugyanolyan magas, mint az Omicron januári tetőzésekor.

Az eltérést az okozza, hogy a jelenleg megbetegedett britek körülbelül kétharmad része rövid időn belül újrafertőződött, vagy olyan folyamatos krónikus fertőzése van, amely nem számít "esetnek". Ezek a becslések messze nem pontosak, de nagy valószínűséggel megközelítik a pontos értéket.

Feltételezem, hogy sokan kifogásolják majd, hogy az esetek számbavétele megbízhatatlan, és ez így is van. Számukra azt ajánlom, hogy olvassák el egy másik írásomat: "UK — short term reinfections exploding".


Minden 16-ból egy ember beteg azt jelenti, hogy...


Ha egy évben bármikor 16 emberből egynek kovidózisa van, akkor ez azt jelenti, hogy egy átlagos ember 365/16 = 23 napot betegeskedik évente. Amennyiben egy tipikus Covid-betegség tesztpozitív része egy hétig tart, ez évi három Covidot jelent. Skóciában, ahol 11-ből egy megbetegedett és pozitív a tesztje, ez 33 napot jelent évente, vagyis egy átlagos skót évente több mint NÉGY hétig tartó kovidózisban szenved.

Ugyanakkor ennél rosszabb is lehet. Ez még nem biztos, de előfordulhat, hogy néhány beteg nem is képes kiüríteni a vírust, és hosszabb ideig pozitív marad a tesztje. Rengeteg ilyen példa van. Íme valaki, aki folyamatosan pozitív teszteket produkál immár a 15. napon, " annak ellenére", hogy háromszor be van oltva használja a Paxlovidot.Teljesen beoltva. Emlékeztető Moderna decemberben.” Ugyanaznap beszedtem Paxlovidot, és a tünetek 24 órán belül megszűntek. 11. Nap: Folyik az orrom, nem vagyok jól. Megint pozitív a tesztem. 12., 13., 14., 15. nap: Totál beteg vagyok, újabb tünetekkel. A 14. napon elveszítettem a szaglásomat. Ma – 15. nap – egy családtagom tesztje is pozitív lett. A gyorstesztem még mindig pozitív. Minden jel szerint 12-15 nappal később még mindig fertőző vagyok. A nagybetűs rész: az amulettek jobban működnek.


Évenként három Covid megöl minket

A Covid19 nem egy ártalmatlan megfázás. Az AIDS-hez hasonlóan kimeríti az immunrendszer T-sejtjeit.


(...) 

530 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page