top of page

Felkészültél a következő világjárványra? A járványok évtizede következik – Most figyelni fognak
Bill Gates:

Annak a munkának a nagy része, amit azért csinálunk, hogy felkészüljünk a második világjárványra - én ezt első világjárványnak nevezem -, ugyanaz, mint amit a bioterrorizmus veszélyének minimalizálása érdekében is meg kell tennünk. Tehát a kettes számú világjárványra felkészülés – én ezt egyesnek nevezem. Fel kell készülnünk a következőre. Azt mondom, ez alkalommal figyelni fogunk rá.

A WHO-tól egy holland virológus azt állítja, van egy tíz éves terv, amely során megállás nélkül fertőző betegségek fognak terjedni.

Tehát azt mondod, hogy komoly esélye van egy második világjárványnak. Igen, egy ideje tervezi ezt a WHO, tíz éves terv. A terv szerint ki fog alakulni egy nagyon jelentős járványügyi válsághelyzet. Ez az első év volt.

Charles herceg azzal fenyegette meg a világot, hogy a tervük, a Nagy Visszaállítás – a Great Reset – elutasítása esetén egyre több járvány fogja elárasztani a világot.

Ha nem tesszük meg az ahhoz szükséges elkerülhetetlen lépéseket, hogy egy jobban fenntartható, zöldebb, és befogadóbb jövőt építsünk, akkor egyre több világjárvány és egyre több katasztrófa következik az egyre gyorsuló globális felmelegedés és éghajlatváltozás miatt. A végén pedig egyre több világjárvány és újabb és újabb katasztrófák fognak bekövetkezni.

És az első világjárványt is bejelentették. A most következő videó 2018-ban vált elérhetővé.

Előre jelzett egy Kínából elinduló influenzajárványt.

A világméretű influenza járvány szimulációja

1. hónap:

Összhalálozás:

A 2017. és 2018. évek során többszázmillió Covid19 teszt-készlet került világszerte értékesítésre.
„Tapasztalataim alapján egyetlen üzenetet szeretnék ma önökkel megosztani, mégpedig azt, hogy nem kérdéses, hogy a következő kormányzat számára a fertőző betegségek - mind a krónikus fertőző betegségek, mind a már folyamatban lévő betegségek - kezelése komoly kihívást jelent majd, és ezek minden bizonnyal nagy terhet rónak ránk. De emellett lesz még egy meglepetésszerű járvány is.”

2017-ben Bill és Melinda Gates a következő évekre azt prognosztizálta, hogy bioterrorista támadás fog történni.

Szerintük az emberiségre egy biológiai fegyver okozta betegség jelenti a legnagyobb fenyegetést. Melinda Gates a South by Southwest rendezvényen adott interjújában elmondta, hogy az elkövetkező 10 évben a legnagyobb globális kockázat, amelyet el tud képzelni, "egészen biztosan" egy bioterrorista támadás lesz.

Melinda és Bill Gates is többször figyelmeztetett arra, hogy a világ nincs felkészülve egy esetleges ragályos betegség kitörésére, és a szakértők egyetértenek abban, hogy a kockázat magas.

Ha megnézzük a közelmúltban világszerte kitört járványokat, láthatjuk, hogy mennyire messze vagyunk még a felkészültségtől.


6 hónappal a koronavírus járvány előtt az ausztrál kormány kiadott egy útmutatót a járványra.


4 hónappal a koronavírus járványt megelőzően Bill Gates, a WHO és a Johns Hopkins School egy koronavírus világjárványra vonatkozó felkészülési próbát szervezett. Úgy néz ki, hogy ez súlyos világjárvány lesz. És olyan problémák merülnek fel, amelyeket csak a nemzetközi üzleti élet és a kormányok együttműködésével lehet megoldani.2017-ben a Johns Hopkins Center for Health Security egy Jövőbe Mutató Forgatókönyvet publikált, amiben egy koronavírus járványt írt le.

2010-ben a Rockefeller Alapítvány a Jövőre vonatkozó Forgatókönyv című kiadványában szintén leírt egy olyan koronavírus járványt, amely miatt világszerte zsarnoki kormányzatok alakulnak.

5 hónappal a koronavírus járvány előtt a WHO felszólított minden nemzetet, hogy készüljön fel a világjárványra.

5 hónappal a koronavírus járvány előtt a WHO szervezésében a Globális oltási csúcstalálkozó egy szigorú felügyeleti rendszer kialakítását indítványozta annak érdekében, hogy az egész világon folyamatosan megoldott legyen a világ teljes lakossága számára az oltások beadása.


4 hónappal a járvány előtt Fauci és a HHS hivatalnokai arról beszéltek, hogy egy olyan világméretű eseményre van szükség, amely felborítja a rendszert, és így a lakosság készséggel be fogja adatni a kísérleti mRNS vakcinát.


„Miért nem durrantjuk szét a rendszert? …

A beszélgetés vonatkozó részlete egy rövid videóban magyarul is megtekinthető:


Angelika’s Newsletter
Véget vethetnek-e a COVID-nak a szuperoltások és a "morális tabletták "?
Watch now (2 min) | Szerző: Joseph Mercola, megjelent itt, 2022. február 5-én. Rövid összefoglaló: A Big Pharma évek óta szemet vetett az mRNS géntranszfer technológiára. 2019-ben a Milken Intézet egyik panelbeszélgetése kifejezetten arról szólt, hogy miképpen lehetne megvalósítani az átmenetet a hagyományos vakcinafejlesztésről az új mRNS-technológiára…


Egy évvel a koronavírus járvány előtt egy európai virológus, Marc Van Ranst a világ vezetőit arra képezte tovább, hogy hogyan készítsék fel a lakosságot egy világjárványra. Arról tanít, hogy hogyan keltsenek félelmet a halálesetek számainak meghamisításával, és miként manipulálhatják a lakosságot az oltások beadatására.

(...)

 


758 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page