top of page

Fog-e meredeken növekedni ezen a télen az oltással összefüggő halálesetek száma?MIKE WHITNEY • 2021. október 9. Szilaj Csikó-fordítás„Aggódom amiatt a lehetőség miatt, hogy a SARS-CoV-2 tüskefehérjéivel szembeni immunitás kialakítását célzó új vakcinák olyan módon okozhatnak mikrovaszkuláris károsodást az agyban, a szívben, a májban és a vesékben, amelyet a biztonsági vizsgálatokban nem mértek fel.“ (Dr J. Patrick Whelan)
„A gonosszal van dolgunk. Ha esetleg nem vetted volna észre.“ (Robert W. Malone, orvos, Twitter) [R. W. Mallone az mRNS-oltási eljárás kifejlesztésének egyik úttörője. Ezt a technológiát annak idején veleszületett génhibák kijavítására szánták kifejlesztői – a szerk.]


Kérdés: Miért kell mindenkit beoltani?

Válasz: Életek megmentésére. A vakcinák védettséget biztosítanak, és ezzel segítik a betegségek elleni küzdelmet.

Kérdés: Tehát a vakcinák megakadályozzák a fertőzést?

Válasz: Hát nem egészen. De a vakcinák átmeneti védettséget biztosítanak, és az általában körülbelül 6 hónapig tart.

Kérdés: És aztán?

Válasz: És aztán a közegészségügyi szakértők azt javasolják, hogy a megfelelő személyek – különösen az idős és immunhiányos emberek – kapjanak „emlékeztető oltást“.

Kérdés: Szóval másik injekciót?

Válasz: Igen.

Kérdés: Átalakították az „emlékeztetőt“ a „Delta változathoz“, amely elterjedt az USA-ban és a világon?

Válasz: Nem, nem alakították át. Ez ugyanaz az oltóanyag, mint korábban.

Kérdés: Akkor a védettség rövid életű lesz?

Válasz: Igen, bár nem lehetünk benne teljesen biztosak. Az erősítőkkel nem folytattak klinikai vizsgálatokat.

Kérdés: Micsoda? Szóval behunyt szemmel nyomjuk a gázpedált?

Válasz: Igen. Mint mondtam, nem végeztek kiegészítő klinikai vizsgálatokat az erősítőkkel kapcsolatban, így senki sem tudhatja biztosan.

Kérdés: De azt hallottam, hogy minél több embernek adjuk be az injekciót, annál alkalmazkodóbbá válik a vírus, és így a vakcina kevésbé lesz hatékony. Így van?

Válasz: Így van. A „lyukas vakcina“ nem semlegesíti teljesen a fertőzést. A vele való tömeges oltás „szelekciós nyomást“ fejt ki a vírusra, és ez elősegíti a változatok megjelenését. Az immunológusok ezt már régóta tudják, ezt nevezik némelyek „Virológia 101“-nek. Dr. Byram Bridle kanadai oltáskutató elmagyarázta ezt egy nemrégiben adott interjúban. A következőket mondta:


„Nem kell messzebbre néznünk ... az antibiotikum-rezisztencia kialakulásánál ... Az elv a következő: Ha van egy mutációra hajlamos biológiai entitás – a SARS-CoV-2, mint minden koronavírus, hajlamos a mutációra –, és hosszú időn át szűken koncentrált szelekciós, de nem halálos nyomás alá helyezzük, akkor ez a receptje az új változatok megjelenésének.

Pontosan ezt tesszük. A vakcináink a vírus egyetlen (tüskés) fehérjéjére koncentrálnak, így a vírusnak csak egy fehérjét kell megváltoztatnia, és a vakcinák közel sem kerülnek ahhoz, hogy teljes védettséget nyújtsanak.“ (“The Lies behind the pandemic of the unvaxxed” („Az oltatlanok világjárványa mögötti hazugságok“, vervetimes.com)


Kérdés: Tehát a vakcinák okozzák a változatok kialakulását?

Válasz: Igen.

Kérdés: Tehát hamarosan felbukkan egy oltóanyag-rezisztens változat?

Válasz: Igen, felbukkan.

Kérdés: De vajon a vakcinagyártók nem tudják ezt?

Válasz: Mármint hogy „ne értenék a vírusfertőzés és a vakcinák közötti alapvető összefüggést“? De igen, értik.

Kérdés: Akkor miért teszik ezt?

Válasz: Jó kérdés, de a válaszhoz sok kutatásra és jó adag találgatásra van szükség. Csak annyit mondhatok, hogy ennek a tömeges oltási kampánynak a szerzői szándékosan egy még nagyobb válság felé terelnek minket.

Kérdés: Értem. Mit fogunk hát tenni, ha egy oltóanyag-rezisztens változattal találkozunk?

Válasz: Erre nem tudok válaszolni, de – az eddigi tapasztalatokból ítélve – egy újabb kísérleti injekciót fognak kifejleszteni, amelyet a nép kénytelen lesz elfogadni.

Kérdés: De mi lesz a biztonsággal? Biztosak lehetünk abban, hogy ezek az új, hibrid kotyvalékok biztonságosak?

Válasz: A biztonság sohasem volt a legfontosabb szempont, és a védettség sem. A cél soha nem a „nyájimmunitás“ volt, hanem a „nyájoltottság“. A jelenlegi kampány egyik legbefolyásosabb szóvivője elég világosan összefoglalta ezt, amikor azt mondta: „Be kell oltanunk mind a hétmilliárd embert“ a földön. A közegészségügyi hatóságok soha nem tértek el ettől, az eredeti célkitűzéstől.

Kérdés: De ha a cél az, hogy mindenkit beoltsanak a földkerekségen, akkor a vakcinák bizonyára biztonságosak, az kell, hogy legyenek, igaz?

Válasz: Nem, valójában a vakcinák jelentős veszélyt jelentenek az ember egészségére és életére nézve. Veszélyesek.

Kérdés: Biztos, hogy nem túlzol? Elvégre csaknem 2 milliárd embert oltottak már be, és csak egy kis hányaduk betegedett meg súlyosan vagy halt meg. Nem becsülöd túl a veszélyt?

Válasz: A vakcinák a szervezet döntő fontosságú infrastruktúráját, az érrendszert támadják, különösen az erek falát borító vékony sejtek szövetét. A vakcinák vérzéseket, vérrögöket és autoimmun betegségeket váltanak ki. Véleményem szerint ezek igencsak egyenesen vezetnek oda, hogy súlyos károkat okozzunk azokban az alapvető rendszerekben és szervekben, amelyekre az embernek szüksége van az életben maradáshoz. Dr. Vladimir Zelenko ezért nevezi őket „halálosan mérgező oltásoknak“, és ez pontos értékelésnek tűnik. Abban azonban igazad van, hogy „csak az emberek kis hányada betegszik meg súlyosan vagy hal meg“ közvetlenül az injekció beadása után. De ez csak azért van így, mert a vakcina inkább időzített bombaként működik, mintsem méregként. De a hatás hosszú távon valószínűleg ugyanilyen pusztító lesz. Nézd csak meg ezt a részletet a Doctors for Covid Ethics (Orvosok a Covid erkölcsös kezeléséért) által készített dokumentumból:


„A SARS-CoV-2-re adott, újonnan jellemzett antitestválasz ismeretében, amikor az antitestek a vakcina beadása után az érfalakon lévő, tüskéket termelő endotéliumsejtekhez kötődnek, várható, hogy aktivált komplementfehérjék kötődnek az endotéliumsejtekhez, és perforálják azok sejtmembránját. Az endotéliumsejtek ezt követő elhalása feltárja a hám alatti szövetet, és ez két jelentős eseményt indít el. Véralvadást idéz elő, és az érfalak szivárgását okozza. Ezt a patogén mechanizmust SARS-CoV-2-fertőzött betegekből vett szövettani vizsgálatokban dokumentálták. Ezek a tanulmányok egy »katasztrofális mikrovaszkuláris sérülési szindrómát írtak le, amelyet a komplementrendszer aktiválása közvetít« a SARS-CoV-2 tüskefehérjére adott immunválasz részeként. A COVID-19 vakcinák pontosan ezt az immunválaszt igyekeznek kiváltani. Az ilyen, a vakcina és az immunrendszer közötti kölcsönhatások összhangban vannak a COVID-19 elleni oltást követőleg dokumentált és jelentett, a bőr alatt látható kapillárisok megrepedésével járó nemkívánatos eseményekkel.“ (“The Dangers of Covid-19 Booster Shots and Vaccines“ – A Covid-19 elleni vakcinák és emlékeztető oltások veszélyei, The Doctors for Covid Ethics)


Ismételjük meg: „Katasztrofális mikrovaszkuláris sérülési szindróma, amelyet a komplementrendszer aktiválása közvetít“.


Kérdés: Mit jelent ez magyarán szólva?

Válasz: Ez azt jelenti, hogy a vakcina olyan helyzetet teremt, amelyben a szervezet ördögi módon megtámadja saját keringési rendszerét, vérrögöket létrehozva és az erek szivárgását idézve elő. Úgy véled, hogy tudsz élni sérült érrendszerrel? Úgy véled, hogy hosszú és boldog életet fogsz élni olyan immunrendszerrel, amely arra van programozva, hogy megtámadja és megölje az egészséges sejteket, amelyek most patogén „tüskefehérjét“ termelnek? Ha igen, akkor meddig? Mit gondolsz, meddig tudod túlélni ezt a fajta belső háborút? 2 évig? 5 évig? 10 évig?

Kérdés: Az elemzésed erősen összeesküvésre utalónak hangzik. Ha a vakcinák azt teszik, amit szerinted tesznek, akkor akik ezt a (tömeges oltási) kampányt erőltetik, kell, hogy tudjanak erről, igaz? Kell, hogy legyen némi alapvető fogalmuk arról, hogy ezek az injekciók milyen veszélyeket rejtenek magukban.

Válasz: Nyilvánvaló, hogy tudnak erről. Hogyne tudnának! Gondolod, hogy a bolygó leggazdagabb és leghatalmasabb emberei önkényesen leállíttatnák a világgazdaságot, mindenkit bezáratnának az otthonukba, eltitkoltatnák és tiltatnák az életmentő gyógyszereket, és cenzúráznának mindenkit, aki megkérdőjelezi a hivatalos helyzetértékelést, ha nem tudnák pontosan, hogy mit lehet várni az oltóanyagtól?

Tudják. Nem játszanak hazárdjátékot. Van egy tervük, és ezt a tervet végre is hajtják. Ennyi világos.

Ami az „összeesküvés“ állítását illeti, a tények önmagukért beszélnek. Tartottak-e az elmúlt évtizedben számos gyakorlatot és szimulációs stratégiai helyzetgyakorlatot, amelyeken részt vettek a fő hírszerző ügynökségek, a nagy gyógyszergyárak, az aktivista elit, a védelmi minisztérium, a média és a WHO? Igen, tartottak.

És alapvetően ugyanazokat a ma látható eredményeket és forgatókönyveket vetítették előre ezek a gyakorlatok? Különösen a képviseleti kormányok megkerülését, az összezavarodott politikusok hatalmának megnövelését, az oltási kötelezettségek és egy példátlan világjárvány-stratégia bevezetését, amely minden ehhez folyamodó országban feltűnően hasonló volt?

Megint igen.

És máris megtorlással fenyegetik a be nem oltottakat, ha elutasítják az oltást? A kormányok máris nyomulnak az oltási útlevelekkel, digitális valutával, szociális hitelrendszerekkel, fogvatartási központokkal és fokozott megfigyeléssel?

Igen.

Mindez véletlenszerűnek tűnik neked, vagy közelebb áll az „összeesküvés“ tényleges definíciójához? – ez pedig a következő: „két vagy több személy által titokban kidolgozott gonosz, törvénytelen, alattomos, vagy titkon kidolgozott tilalmas terv.“

Hogy a média nevetségessé teszi az „összeesküvés-elméletek hívőit“, nem változtat azon a tényen, hogy összeesküvések valóban vannak. Az elmúlt két év csak még inkább aláhúzza ezt a tényt. Jóformán semmit sem bíztak a véletlenre. A mi jövőnket és az emberiség jövőjét olyan hatalmas erők irányítják, amelyeket még eddig nem is sikerült azonosítanunk. Ez hátborzongató. (Lásd: RFK jr. on Event 201 – Ifjabb Robert Kennedy az Event 201-ről) [A szerkesztő megjegyzése: A beszéd vidóra rögzített üzenet, melyet ifj. R. K. az Orvosok a Tisztánlátásért nevű hazai szervezet orvoskongresszusa résztvevőinek küldött és minden érdeklődő magyarnak.]

És itt van még valami, amin eltöprenghetünk, ha már az „összeesküvések“ kérdéskörénél tartunk. Szerintem nagyon valószínű, hogy a vakcinát jóval a vírus kitörése előtt fejlesztették ki. [A szerző itt a lényegre tapint. Egy David. E. Martin nevű amerikai ügyvéd ezt a feltételezést már jóval korábban igazolta is, ugyanis meglelte az USA szabadalmi hivatalában a most használatos mRNS-oltóanyagok szabadalmi bejegyzését. Lásd ehhez. – a szerk. megj.]

Kérdés: Miért számítana ez?

Válasz: Ez bizony nagyon is sokat számít, ugyanis segít szemléltetni azt, hogy a „megoldás“ megelőzte a problémát, a „tyúk előbb volt, mint a tojás.“ Más szóval, az amerikai biológiaifegyver-kutatás célja valószínűleg egy olyan anyag létrehozása volt, amely folyamatosan aláássa megszámlálhatatlanul sok ember egészségét (és végül megöli őket), akiket meg kell semmisíteni a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére, a szűkös erőforrások kimerülésének késleltetésére és a természeti környezet pusztulásának visszafordítására.

Gondolnád, hogy a Pentagonnak és a CIA-nak vannak ilyen készenléti programjai? Gondolnád, hogy a globalista elit támogatna egy ilyen politikát? Bizony támogatnák, és arcátlanul végrehajtanák az „emberiség megmentése“ vagy más hasonló baromságok nevében. Ne feledd, hogy a világ népessége a századfordulón (1900-ban) mindössze 1,6 milliárd volt. 2021-re ez a szám 7,9 milliárdra duzzadt. Az ENSZ előrejelzései szerint pedig 2100-ra nagyjából 11 milliárdra fog növekedni.

Úgy véled, hogy a globális elit tétlenül fog ülni, miközben a fosszilis tüzelőanyagok fogyásának és a hőmérséklet emelkedésének „észlelt“ veszélyei tovább nőnek? Úgy véled, hogy netán – az évek óta szenvedélyesen és esdekelve hangoztatott felhívások: „tegyünk valamit az éghajlattal“ után – 2019-ben végre konszenzus született, amely kikövezte az utat egy agresszív „népességszabályozási“ tervezet előtt?

Természetesen ezek „civilizált“ emberek, ők sohasem folyamodnának olyan otromba eszközökhöz, mint a gázkamrák vagy a kivégzőosztagok. Ó, nem; ők egy titkos módszert keresnének a csorda ritkítására, de olyant, hogy a csorda ne is tudhassa meg, mi történt. Olyan szerre lenne szükségük, amely segítené őket céljuk elérésében, egyúttal pedig lehetővé tenné nekik, hogy ezt hihetően tagadják. (Írd a keresőbe: Fauci and the secretive bioweapons programs. – Fauci és a titkos biológiaifegyver-program.) És ha valaha is kiderülne az igazság, akkor meggyőznék a közvéleményt, hogy csak az emberiség érdekében cselekedtek, amikor megpróbálták meggátolni a katasztrofális éghajlati válság felé tartó feltartóztathatatlan rohanást. Ismerősen hangzik? Úgy kellene. Hogy a föld melegszik-e vagy sem, azon lehet vitatkozni, de azon nem, hogy mennyire jól illeszkedik az éghajlatváltozás miatti őrjöngés a globalisták önkényeskedő politikai programjához. Nincs ebben semmi véletlen.

Mindenesetre a wuhani funkciókiterjesztési trükközések [Gain of function research – így nevezik a kórokozók fertőzőképességének kiterjesztésére és betegítő hatásuk erősítésére irányuló kutatásokat – a szerk.] valószínűleg csak az utolsó simításokat jelentették egy olyan terven, amelyet már évekkel korábban elkészítettek és leporoltak az agytrösztökben és a globalista konferenciákon, amelyeken a gazdagok és a hatalmasok összegyűlnek, hogy eldöntsék, hogyan lehet a világot a legjobban úgy alakítani, hogy az megfeleljen a maguk szűkös szabványainak. Az én feltételezésem szerint a tüskefehérje-beviteli rendszert (más néven a Covid-19 vakcinát) már évekkel korábban megalkották, és csak zöld utat kellett kapjon ahhoz, hogy ráeresszék a világra.

Kérdés: Úgy tűnik, hogy megint letértünk a nyomvonalról. Visszatérhetnénk egy percre az emlékeztető oltásokra? Azt mondod, hogy nem voltak további klinikai vizsgálatok. Ez azt jelenti, hogy az FDA [az amerikai gyógyszerügynökség] nem hagyta jóvá szabályosan az emlékeztető oltásokat?

Válasz: Az FDA hivatalosan nem hagyta jóvá őket. Ugyanúgy a sürgősségi felhasználási engedély (EUA) alapján intettek nekik szabad utat, mint a vakcináknak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a kockázatok is ugyanazok. Nem azok. Az emlékeztetők lényegesen veszélyesebbek, mint az első oltások, erre a Doctors for Covid Ethics klipje is rámutat:


Itt elmagyarázzuk, hogy az emlékeztető oltások egyedülállóan veszélyesek, oly módon, amilyenre még nem volt példa az oltások történetében. Az immunválasz ismételt fokozása ugyanis ismételten fokozza a szervezet önmaga elleni támadásának intenzitását...

A génalapú »vakcinák« (vagyis az emlékeztetők) minden bizonnyal felerősítik és reprodukálják ezt az alapeseményt, bárhol jelenik is meg az újonnan kifejlődött tüskefehérje az érfalban... A komplement-rendszer által közvetített, a szervezetben több helyen is előforduló érsérülésnek nemcsak a beoltott egyén egészségére, hanem a terhességre és a termékenységre is pusztító hatása lehet... A tüskefehérje-molekulák – tudvalevő, hogy ezek röviddel az oltás után a véráramba kerülnek –, kötődnek a vérlemezkékhez, és az antitestek kapcsolódásának célpontjaiként jelölik meg őket. Várható, hogy az ezt követő támadás...trombocitapusztulást okoz... mi fog történni, amikor a »vakcinák« kiszivárognak a sérült erekből és elérik a test szerveit? A génfelvétel és a tüskék termelődése ezután minden egyes sejttípust kijelöl arra, hogy elpusztítsák a gyilkos limfociták? Az autoimmun betegségek teljesen új világa létrejöttének lehetünk most tanúi?“ (Doctors for Covid Ethics)


Melyik része hangzik úgy a fenti idézetnek, mely szerint az emlékeztető oltások jót tennének az általános egészségnek és jó közérzetnek? Egyik sem, ugye? És miképpen a tömeges oltási kampányok elindítása után világszerte a megbetegedések, kórházi kezelések és halálesetek számának ugrásszerű növekedését láttuk, ugyanezt a jelenséget látjuk most Izraelben is kibontakozni az emlékeztető oltások nyomán. (Nézd meg ezt a bámulatos, 2 perces videót, melyet Joel Smalley statisztikus állított össze az oltást követő halálozásokról.)

És ne feledd, hogy sem az első oltások, sem az erősítők nem maradnak a kar izmában (a deltaizomban), noha a gyógyszergyártók azt mondták, hogy ott fognak maradni. Az injekció beadása után körülbelül 30 perc múlva a véráramba kerülnek, és a keringési rendszeren keresztül szétterjednek a szervezetben. Mivel azonban a vakcina nem maga a fehérje, hanem a tüskefehérje előállításához szükséges tervrajz, képes kikerülni az immunrendszert és behatolni a sejtekbe, mielőtt az immunrendszer érzékelné. Ez teszi a befecskendezett tüskefehérjét veszélyesebbé, mint a Covid-19-ben lévő tüskét. A vírusnak az orron vagy a garaton keresztül kell bejutnia, mielőtt lappangana és bejutna az érrendszerbe, de a vakcina tüskéje sokkal közvetlenebb utat talál az injekció által. Ismét idézem Dr. Byram Bridle-t:


„Már régóta tudjuk, hogy a tüskefehérje patogén... Ez toxin. Kárt okozhat a szervezetünkben, ha a keringésbe kerül. Most egyértelmű bizonyítékunk van arra, hogy ... maga a vakcina, valamint a fehérje bekerül a vérkeringésbe. Ha ez megtörténik, a tüskefehérje összekapcsolódhat a vérlemezkék receptoraival és az ereket bélelő sejtekkel. Ez az oka annak, hogy paradox módon véralvadást és vérzést is okozhat. És ez természetesen a szívet is érinti mint a szív- és érrendszer részét... Ezért tapasztalunk az oltás nyomán szívrendellenességeket. A fehérje átjuthat a vér-agy gáton is, és neurológiai károsodást okozhat... Röviden... nagy hibát követtünk el. Egészen mostanáig nem jöttünk rá. Nem vettük észre, hogy az emberek oltásakor véletlenül beoltjuk őket egy toxinnal...

...a tüskefehérje szinte teljes mértékig egymaga felelős a szív- és érrendszer károsodásáért, ha a vérkeringésbe kerül. Valóban, ha a tisztított tüskefehérjét a kísérleti állatok vérébe fecskendezzük, akkor a szív- és érrendszerük mindenféle károkat szenved, és a fehérje átjuthat a vér-agy gáton, és károsíthatja az agyat.“ (Vaccine scientist: ‘We’ve made a big mistake’ – Oltáskutató: »Nagy hibát követtünk el«, Conservative Woman)


Miután Bridle ezeket az állításokat egy rádió beszélgetős műsorában előadta, durván zaklatták, nevetségessé tették, és elűzték az egyetemről, ahol dolgozott. Mégsem vonta vissza egy szóval sem a kijelentését, noha ez igencsak rovására ment neki és hírnevének is.

Bridle azt a hibát követte el, hogy azt hitte, kutatását kollégái és szakmai felettesei megtapsolják majd. Naivan azt képzelte, hogy a tömeges oltás hívei felismerik tévedésüket, és majd igyekeznek ezt kijavítani. Soha nem gondolta volna, hogy a vakcinát éppen arra tervezték, amit csinál: hogy behatoljon a gazdasejtekbe, és olyan citotoxikus kórokozót állítson elő, amely a szervezetnek erős önmaga elleni immunválaszát váltja ki, és ez hosszabb távon az érrendszer megtizedeléséhez vezet. A Bridle-lel való bánásmód rengeteget árul el azokról az emberekről, akik a világjárványt irányítják, hatalmuk mértékéről és kíméletlenül rosszindulatú céljaikról. (Kérem, hogy nézze meg Dr.Nathan Thompson-nak ezt a videóját: “My jaw dropped when I tested someone´s immune system after the 2nd jab”Leesett az állam, amikor megvizsgáltam valakinek az immunrendszerét a második oltása után. Bemutatja, hogyan vezethet az oltás autoimmunitáshoz és „áttöréses fertőzésekhez“)

Kérdés: Azt hiszem, hogy megint elkalandoztunk. Sokat beszéltél a tüskefehérjéről és az erekre kifejtett hatásáról, de ennek nagy része elméletnek hangzik. Van valami kézzelfogható bizonyítéka annak, hogy a vakcinák jelentős szövetkárosodást okoznak?

Válasz: Vannak. Két német patológusprofesszor, Arne Burkhardt és Walter Lang közölte tíz olyan ember boncolási eredményeit, akik a Covid-19 vakcinával való beoltásuk után haltak meg. Íme egy rövid részlet egy cikkből, amely arról szól, hogy mit találtak:


„Az elmúlt hónapokban egy reutlingeni patológus és Walter Lang professzor mikroszkóppal vizsgálták az elhunytak szövetanyagát. ... A két orvos a fent említett tíz esetből ötben nagyon valószínűnek, két esetben valószínűnek minősíti a halál és az oltás közötti összefüggést. Egy esetet még nem értékeltek ki. A másik két esetet a nem egyértelmű, illetve lehetséges vagy inkább »a véletlen egybeesés« kategóriájába sorolták.

A halál okait illetően Burkhardt rámutatott, hogy a leggyakoribb diagnózis a limfocitás myocarditis... (immunrendszeri sejtek okozta szívizomgyulladás – a szerk.) [Az orvosok gyanúja szerint a koronaoltás további, potenciális halálos következményekkel járó mellékhatásai autoimmun jelenségek, az immunképesség csökkenése, a rák növekedésének felgyorsulása, érkárosodás – endotelitisz (az érfal belső falának gyulladása), vaszkulitisz (érgyulladás), perivaszkulitisz és az eritrociták »összecsomósodása«. ...Burkhardt és kollégái az elmúlt hónapokban nyomoztak. Azt mondta, hogy az eredményeket látva csak egy dologra tud gondolni: »egy limfocitalázadásra«, mely létrejöhet minden szövetben és szervben. Limfocitákat találtak a legkülönbözőbb szövetekben, például a májban, a vesében, a lépben egészen a méhig és a tumorokig, és ezek tömegesen támadták az ott lévő szöveteket... Burkhardt befejezte, amit a politikusok mondanak: »Aki nem akarja beoltatni magát, annak szembe kell néznie a következményekkel, de szintén szembe kell néznie a következményekkel mindenkinek, aki beoltatja magát«. Ezek pedig még nagyrészt ismeretlenek. »Eddig csak az első, de aggasztó eredmények vannak dokumentálva, ezeket tovább vizsgáljuk a patogenezisüket illetőleg«– mondta Burkhardt.

A leletek megerősítik Prof. Dr. Peter Schirmacher kijelentését, mely szerint a Covid-19 oltás után két héten belül elhunyt több mint 40 boncolt holttest közül körülbelül egyharmad az oltás miatt halt meg."

(‘<a ” title=”https://freewestmedia.com/2021/09/22/lymphocyte-riot-pathologists-investigate-deaths-after-corona-vaccination/” href=”https://freewestmedia.com/2021/09/22/lymphocyte-riot-pathologists-investigate-deaths-after-corona-vaccination/”>Lymphocyte riot’: Pathologists investigate deaths after Corona vaccination”, Free West Media)

Rendben, nézzük át újra. Mit találtak az orvosok?

1. A felboncolt tetemek nagy hányadára nézve megállapították, hogy „a halál és az oltás közötti kapcsolat nagyon valószínű“.

2. Azt találták, hogy „a limphocitás myocarditis (volt) a leggyakoribb diagnózis“. (A limphocitás myocarditis ritka állapot, amelyben a szívizomgyulladást (myocarditist) fehérvérsejtek (limfociták) felhalmozódása okozza.) A tünetek közé tartozhat mellkasi fájdalom, szívdobogás, fáradtság és légszomj (dyspnoe), különösen megerőltetéskor vagy fekvéskor. Más szóval, a tüskefehérjés vakcina egyszerre okoz súlyos gyulladást és immunszupressziót [az immunrendszer működésének elnyomását – a szerk.] Ez a kettős csapás.

3. Egy „limfocitalázadás“ bizonyítékait találták voltaképp minden szövetben és szervben. A legkülönbözőbb szövetekben találtak limfocitákat, például a májban, a vesében, a lépben, egészen a méhig és a daganatokig, amelyek tömegesen támadták az ottani szöveteket.“ (Megjegyzés: A limfociták az immunrendszer fehérvérsejtjei, amelyek a betolakodók vagy a kórokozóval fertőzött sejtek elleni küzdelemben lendülnek működésbe. A „limfocitalázadás“ azt a látszatot kelti, hogy az immunrendszer – megpróbálva ellensúlyozni a véráramban levő sejtekben található több milliárd tüskés fehérje hatását – megbolondult. Ahogy a limfociták kimerülnek, a szervezet fogékonyabbá válik más fertőzésekre, és ez magyarázatot adhat arra, hogy miért kapják meg sokan a nyár végén a légúti vírusokat).

4. Megállapították, hogy a Covid-19 vakcinához több súlyos egészségügyi kockázat is kapcsolódik. A boncolások szilárd bizonyítékot szolgáltatnak arra, hogy a vakcinák valóban jelentős szövetkárosodást okoznak.


Utolsó kérdés: Hogy látod, miképp fog ez végződni?

Válasz: Arra számítok, hogy már az idei télen, illetve jövő tavasszal látni fogom a végveszély jeleit, bár az adatokat nem a Covid-19 halálesetek, hanem az „összhalálozás“ címszó alatt fogják összeállítani. A szívmegállások, szívizomgyulladások és stroke-ok száma is erőteljesen növekedni fog, és ez az elmúlt 5 év irányvonalától való drámai elszakadást fogja mutatni. Mivel a vakcina az általános egészségi állapot romlását okozza, a károsodás jelei az idegrendszeri degeneratív betegségektől kezdve a Bell-bénulásig számos betegségben észrevehetők lesznek.

Ez kevésbé jóslat, sokkal inkább annak elismerése, amit már most is látunk. Nézd meg ezt a Dr. Claire Craig-tól, egy brit diagnosztikai patológustól származó nemrégi Twitter-bejegyzést, és látni fogod, hogy mire gondolok:

Dr Clare Craig@ClareCraigPath
A 2021. szeptember 10-én véget érő héten bekövetkezett többlethalálozás:
24%-kal több szívelégtelenség okozta haláleset, mint a bázisérték
19%-kal több ischaemiás szívbetegség
16%-kal több agyi érrendszeri betegség (stroke)
18%-kal több egyéb keringési betegség

Miért történik ez? Miért ugrik fel hirtelen a szívinfarktus, a szívbetegségek, az érrendszeri betegségek és az agyi érrendszeri betegségek száma? Mit tettünk másképp 2021-ben, mint az azt megelőző években? A lakosság nagy részét beoltottuk, ezt tettük másképp. És most meglátjuk, hogy ez milyen hatással van számos vakcinával összefüggő betegségre, például a szívmegállásra, a szívizomgyulladásra, a tüdőembóliára, a trombózisra, a heveny vesekárosodásra, a májkárosodásra, a Bell-bénulásra, az ismeretlen eredetű (avagy vírusos) gerincvelőgyulladásra, az anafilaxiára [allergiás rohamra], a multiszisztémás gyulladásos szindrómára [sokszervi gyulladásra], a spontán abortuszra és a heveny légzési distressz szindrómára.

Mindezek megjelennek a "Vaccine Adverse Events Reporting System" (VAERS) [az oltás nemkívánatos hatásának eseményeit jelentő] rendszerben, és valószínűleg megjelennek a jövőbeni kórházi kezelésekben is. Tehát a kormányzatnak elég agresszív bűvészmutatványra lesz szüksége ahhoz, hogy meghamisítsa az adatokat, vagy a szőnyeg alá söpörje az ügyet.

És milyen hatással lesz a váratlan megbetegedések áradata a közegészségügyi rendszerre, ha ez a töréspontig feszülhet? Elkerülhető-e a katasztrófa? Nézd meg a UK Telegraph nemrégiben megjelent cikkének ezt a részletét:


„Miközben a figyelem továbbra is a Covid-19-re irányul, Nagy-Britanniában csendben a második egészségügyi válság is kialakulóban van. Július eleje óta több ezer olyan többlethalálozás történt, amelyet nem a koronavírus okozott. Az egészségügyi szakértők szerint ez nyáron rendkívül szokatlan. Bár a téli hónapokban, amikor a hideg időjárás és a szezonális fertőzések együttesen nyomják az NHS-t [a nemzeti egészségügyi rendszert], többlethalálozásra lehet számítani, nyáron általában nyugalom van.

Ez az év aggasztóan kilóg a sorból.

A Nemzeti Statisztikai Hivatal (ONS) szerint július 2. óta 9 619 többlethalálozás történt Angliában és Walesben, és ennek 48 százalékát (ez 4 635) nem a Covid-19 okozta.

Ha tehát az e többletet jelentő emberek nem a koronavírus miatt haltak meg, akkor mi ölte meg őket?

A Public Health England (PHE) [az angol közegészségügyi hivatal] adatai azt mutatják, hogy ebben az időszakban 2103 ischaemiás szívbetegség okozta extra halálesetet regisztráltak, 1552 szívelégtelenség okozta többlethalált, valamint 760 cerebrovaszkuláris betegség miatti többlethalál-esetet, például stroke és aneurizma miattit, és 3915-öt egyéb keringési betegség okozott. A heveny és idült légúti fertőzéseket július eleje óta a vártnál 3416-tal többször tüntették fel a halotti bizonyítványokon a halál okaként, a húgyúti rendszer betegségei miatt pedig 1234 többlethalálozás volt, májzsugor és májbetegség miatt 324, cukorbetegség miatt 1905... »Úgy tűnik, mintha máris itt lenne a tél, nem pedig úgy, mintha csak közeledne. Ez az év rosszabb, mint emlékezetem szerint az elmúlt 20 év bármelyikének bármelyik időszaka.«" (“Thousands more people than usual are dying … but it’s not from Covid“ – A szokásosnál ezrekkel több ember hal meg ... de nem a Covidtól, Telegraph)


A média természetesen a világjárványt vagy a „késedelmes kezeléseket“ fogja okolni a megbetegedések számának növekedése miatt, de az emberek levonhatják a saját következtetéseiket. Amit a Telegraph „nem Covid“ vészhelyzetnek nevez, az ugyanolyan valószínű, hogy vakcinával összefüggő egészségkárosodás, mint hogy nem. Mondandóm lényege egyszerű: A vérrögök, a vérzés és az autoimmunitás nem jelentéktelen dolgok; ezek azt jelzik, hogy a szervezet létfontosságú infrastruktúrájának működőképessége romlott, és talán súlyosan károsodott. Ez meg fog nyilvánulni az összhalálozásban és a tágabb körű közegészségügyi adatokban. E betegségek jelentős része közvetlenül összefügg azzal, hogy egy potenciálisan halálos kórokozót juttattak több millió ember véráramába, akiket szándékosan félrevezettek a termék biztonságosságával kapcsolatban. Most ennek a kísérletnek a korai eredményeit fogjuk látni.

Isten segítsen nekünk!

 

623 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page