VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Föl kell készülni az állandó járványraAmit a hazai sajtó sem mond el nekünk


A korlátozások „végtelen ciklusa” megmaradhat. A Bloomberg közzétette Andreas Kluth cikkét, amely szerint a COVID-19 új változatai azt jelentik, hogy a járvány „állandó” lesz, és hogy a korlátozások „végtelen ciklusa” következhet.

Kluth szerint az az elképzelés, hogy a világ egy bizonyos ponton „visszatér a normális szintre”, „szinte biztosan téves”, és hogy a SARS-CoV-2 „állandó ellenségünkké válik, mint az influenza, de annál rosszabb”.

A szerző szerint új vírusként viselkedő mutációk folyamatos megjelenése azt jelenti, hogy

„soha nem érhetjük el a teljes immunitást, mert a jelenlegi oltások „tehetetlenek a következő mutációkkal szemben”.

„Ha ez a SARS-CoV-2 evolúciós pályája, akkor a kitörések és remissziók, a társadalmi korlátozások és a relaxációk, a lezárások és az újranyitások végtelennek tűnő ciklusai következhetnek” – mondja Kluth.


„Legalább a gazdag országokban valószínűleg évente néhányszor oltást kapunk a forgalomban lévő legújabb változat ellen, de soha nem elég gyorsan vagy átfogóan a teljes immunitás eléréséhez."

Annak ellenére, hogy a globális lakosságot rosszabb járványok sújtották, amelyeknek akkoriban sokkal kevesebb orvosi szakértelemmel kellett megbirkózniuk, és végül túlléptek rajtuk, Kluth valahogy úgy gondolja, hogy a COVID esetében ez nem így lesz.

A Világgazdasági Fórum globalista, Klaus Schwab Covid-19: A nagy visszaállítás című könyvében azt állítja, hogy a világ „soha” nem tér vissza a normális kerékvágásba, annak ellenére, hogy elismerte, hogy a koronavírus „nem jelent új egzisztenciális veszélyt”.

Az amerikai hadsereg egyik magas rangú tisztviselője azt is elmondta, hogy a maszkok viselése és a társadalmi távolságtartás állandóvá válik, míg a CNN nemzetközi biztonsági szerkesztője, Nick Paton Walsh azt állította, hogy a kötelező maszkok viselése az élet részévé válik, és a nyilvánosságnak meg kell békélni vele.

Mary Ramsay, az angliai Public Health immunizálási vezetőjének véleménye szerint évekig érvényben maradnak a korlátozások.


108 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek