top of page

Győzd le a COVID-ot természetesen! Miért hatékonyabb az erős természetes immunitás, mint a „szurié”


Eredeti forrás: itt.

Cser Ferenc küldeményeLáttad a híreket, ahol Anthony Faucit megkérdezték, hogy a természetes immunitás jobb-e, mint a védőoltás?


A riporter azért kérdezte, mert a Johnson and Johnson kénytelen volt felfedni, hogy a védőoltásuk csak 2 hónapig nyújt "védelmet" a vírussal szemben.


"Épp most mondták, hogy hatástalan, még ha csak 2 hónapig is jó. Ez azt jelenti, hogy ha kapsz egy másodikat, az csak talán 4 hónapra ad védettséget.


Azért olyan nyugtalanító ez, mert a Pfizer szerint a COVID-19 elleni védettségük csak 6 hónapig tart. Tehát 6 havonta kellene egy 6 hónapos emlékeztetőt kapnia...?" – Dr. Bryan Ardis

Ez egyértelműen rosszindulatú, ha figyelembe vesszük, hogy a Big Pharma kényelmesen figyelmen kívül hagyott 141 tanulmányt, amelyek bebizonyították, hogy a természetes immunitás sokkal jobb, mint az oltás által nyújtott bármilyen "immunitás".

Ráadásul a European Journal of Immunology publikált egy tanulmányt, amely megerősítette, hogy 2021 szeptemberében még mindig robusztus antitesteket láthattak... teljes 13 hónappal az eredeti fertőzés után.

Ami azt jelentette, hogy a természetes immunitás 13 hónapig TELJES védelmet nyújtott, szemben a Pfizer 6 hónapjával és a J&J 2 hónapjával... ha a vakcinák egyáltalán nyújtottak védelmet.
Ezt nem tudta Anthony Fauci megmagyarázni az interjúban.

És amikor a riporter megkérdezte tőle:


"Mit gondol a Johnson and Johnson nyilatkozatáról, miszerint az ő vakcinájuk csak 2 hónapos védettséget biztosít?".


A pontos válasza ez volt:


"Azt hiszem, mindvégig 2 oltásnak kellett volna lennie."


Gondoljon csak bele!

Csak azt akarják, hogy addig pumpáljuk ezt az mRNS technológiát a testünkbe, amíg teljesen transzhumánná nem változtatnak minket.

"Az egyik legnagyobb aggodalmam ezekkel az injekciókkal kapcsolatban az, hogy autoimmunitást fognak kiváltani. Ez nem steril immunitást biztosít egy vírus ellen. Valójában immunogenitást hoz létre, ami azt jelenti, hogy az immunrendszer önmagát támadja meg" – Dr. Bryan Ardis

Ez egy újabb emlékeztető arra, hogy tartsuk nyitva a szemünket, és soha ne bízzunk vakon abban, amit Anthony Fauci és társai a Mainstream médián keresztül tolnak.

És ha aggódtál, hogyan védekezhetsz a tüskés fehérje kioldódása ellen...


És attól az új "biológiai fegyvertől", amit a globalisták a kínai laboratóriumokban főznek...


Akkor töltsd le és olvasd el a legújabb e-könyvemet, melynek címe:


Győzd le a COVID-ot természetesen!

Miért hatékonyabb az erős természetes immunitás, mint a „szurié?(...)

 

Fordítás a www.DeepL.com/Translator (free version) segítségével458 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page