VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

HIÁNYPÓTLÁS. Vajda Miklós itt eddig nem közölt írásai az Új Világrendről s a Nagy Újraindításról I.(A szerkesztő előrebocsátó megjegyzése: az alábbi cikkeknél kivételes módon bőségesen éltünk a kiemelés eszközével. Úgy véljük azonban – különös tekintettel kovidos világunk fejleményeire –, szinte minden sornak hangsúlyos jelentősége van már közeli jövőnk alakulása szempontjából is.)


1. Akik Istennek képzelik magukat
 A COVID mRNS vakcinák elindítják a bolygó genetikai felülírását 


1994-ben az ENSZ Agenda 21 két kritikusa azt írta, hogy „a biológiai sokféleségről szóló egyezmény által felvetett fő tétel a biológiai sokféleség tulajdonjogának és ellenőrzésének kérdése, a legnagyobb gond a gyógyszeripar és a feltörekvő biotechnológiai ipar védelme volt.”


A fajok géntechnológiával történő ellenőrzése átírja a természetet, miközben lehetővé teszi maga az élet – beleértve az embereket is – szabadalmaztatását.

Ez a crackpot ideológia, amelyet évtizedek óta fejlesztenek, de kevesen ismerik fel. A transzhumanisták Humans 2.0-nak hívják. A technokraták Nature 2.0-nak hívják. (Korábban közöltem Dr. Carrie Madej már betiltott előadását a témában.)