VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

HIÁNYPÓTLÁS. Vajda Miklós itt eddig nem közölt írásai az Új Világrendről s a Nagy Újraindításról I.(A szerkesztő előrebocsátó megjegyzése: az alábbi cikkeknél kivételes módon bőségesen éltünk a kiemelés eszközével. Úgy véljük azonban – különös tekintettel kovidos világunk fejleményeire –, szinte minden sornak hangsúlyos jelentősége van már közeli jövőnk alakulása szempontjából is.)


1. Akik Istennek képzelik magukat
 A COVID mRNS vakcinák elindítják a bolygó genetikai felülírását 


1994-ben az ENSZ Agenda 21 két kritikusa azt írta, hogy „a biológiai sokféleségről szóló egyezmény által felvetett fő tétel a biológiai sokféleség tulajdonjogának és ellenőrzésének kérdése, a legnagyobb gond a gyógyszeripar és a feltörekvő biotechnológiai ipar védelme volt.”


A fajok géntechnológiával történő ellenőrzése átírja a természetet, miközben lehetővé teszi maga az élet – beleértve az embereket is – szabadalmaztatását.

Ez a crackpot ideológia, amelyet évtizedek óta fejlesztenek, de kevesen ismerik fel. A transzhumanisták Humans 2.0-nak hívják. A technokraták Nature 2.0-nak hívják. (Korábban közöltem Dr. Carrie Madej már betiltott előadását a témában.)

A bolygó bioszféráját is beleértve, az emberek genetikai kódját felül akarják írni. A végső cél az, hogy manipulálják, szabadalmazzák és programozzák az élet biológiai folyamatait.

„50 éven belül több életformát találhatunk ki egy laboratóriumban, mint amit valaha a természetben azonosítottunk." – írja a Fidelity Investments.

Tom Knight, az MIT (Mesterséges Intelligencia Laboratóriumának) professzora 2007-ben elmondta, hogy „A genetikai kód 3,6 milliárd éves. Ideje átírni. ”

Most a Knight szintetikus biológiai vállalata, a Ginkgo Bioworks szintetikus biológiai technológiáját használja COVID vakcinák kifejlesztésére.


Bill Gates milliókat öntött a szintetikus biológiába is. Amint arról a Newsweek 2007-ben beszámolt, „az UC Berkeley 42 millió dollárt kapott Bill Gates-től, élő mikrotelepek létrehozására…”

Craig Venter genetikus, úttörő szerepet játszik a szintetikus biológia területén. 2010-ben a média üdvözölte csapatának sikerét az „első olyan szaporodó faj létrehozásában, amelynek szülője a számítógép”.

A Google alapítója, Larry Page találkozott Craig Venterrel Kaliforniában az Edge milliárdosok találkozóján 2010-ben. Jelen voltak a Külügyminisztérium képviselői, Bill Gates, Anne Wojcicki, Bill Joy és több tucat technológiai vállalat vezérigazgatója és tudósa.

A találkozón megvitatták a géntechnológia, a biokomputáció és az emberiség újratervezésének jövőjét a transzhumanista korszakban. Freeman Dyson fizikus úgy jellemezte, hogy a csoportot vezető egyének istennek képzelik magukat, hogy teljesen új fajokat teremtsenek a földön a „New Age of Wonder” során. A növényi és állati élet szintetikus tervezése lehetővé tette a vállalatok számára a genetikai kód szabadalmaztatását és profitálását. A legfelsőbb bíróság 2013-ban kimondta, hogy a szintetikus DNS szabadalmaztatható, mivel ez „nem a természet terméke”. Clarence Thomas írta:

„... a laboratóriumi technika kétségtelenül valami újat hoz létre, amikor a cDNS-t készítik. A cDNS megtartja a DNS természetesen előforduló exonjait, de különbözik attól a DNS-től, amelyből származik. Ennek eredményeként a cDNS nem »természettermék«, és a 101. § szerint szabadalomra jogosult.”

A New York Times 2015-ben beszámolt az „immunprofilaxis géntranszfer útján” elnevezésű fejlesztő oltástechnológiáról. Amint a Times beszámolt róla, a szintetikus DNS-vakcinával végzett állatkísérletek „lényegében átalakítják az állatokat a betegségekkel szembeni ellenállás érdekében”.


A New York Times cikke ezt mondta: "... a génmanipuláló emberek esélye a fertőző betegségek ellenállására aggodalmat kelthet a betegek körében".


Most, a COVID-járvány következtében, az embereket genetikailag megváltoztatják a szintetikus biológián alapuló mRNS vakcina technológiával.

Amint arról beszámoltunk, a Gates által finanszírozott szintetikus biológusok úgy vélik, hogy a természetnél „jobban tudnak tervezni olyan »önfelépülő nanorészecskékkel«, amelyeket a testbe fecskendeznek be.


2. Az ember átalakításának ördögi terve
Riport egy magyar tudóssal

Lianne Laurence 2020. november 10. ( LifeSiteNews)Ez a rémálom-forgatókönyv már nem egy tudományos-fantasztikus dolog, hanem a pandémiát követően javasolt „nagy visszaállítás” szerves része – mondta Dr. Lukács de Pereny Miklós, a Universidad de San Martín de Porres (Lima) Tudományos, technológiai és innovációs kutatóintézet professzora a legutóbbi COVID-19 csúcstalálkozón.

A COVID-19 járványt a világ elitje készítette a „transzhumanizmus” globális előmozdítására irányuló terv részeként – szó szerint az emberek fúziója a technológiával, hogy megpróbálja megváltoztatni magát az emberi természetet és létrehozni emberfeletti lényt, és „földi paradicsomot” – a perui akadémikus szerint.

A transz-humanista menetrend megvalósításához a globális elit kezében lévő politikai és gazdasági hatalom koncentrációjára van szükség. Az embereknek az államtól való totális függőségének a megteremtése érdekében.

Pontosan ez a célja a nagy visszaállításnak, amelyet Klaus Schwab német közgazdász, a Világgazdasági Fórum vezérigazgatója és alapítója, valamint Soros György és Bill Gates milliárdos „filantropisták”, valamint a Big Tech, a Big Pharma, a Big Finance és más érdekeltségek tulajdonosai, vezetői és részvényesei támogattak a svájci Davosban a Világgazdasági Fórumon.

A transzhumanizmus messze nem jóindulatú tan. Teljesen ellenséges viszonyban áll a kereszténységgel – mutatott rá Lukács a kaliforniai katolikus író és műsorszolgáltató, Patrick Coffin által szervezett virtuális Truth Over Fear csúcstalálkozón.


„A transz-humanisták azt állítják, hogy az egyének tetszés szerint megváltoztathatóak, és arra törekednek, hogy „relativizálják az embert, módosíthatónak, és formázhatónak tartják. Elutasítva azokat a határokat, amelyeket a természet vagy Isten – mindenkinek hite szerint –ránk helyezett. A transzhumanizmus ezért megköveteli „az abszolút elveken és értékeken alapuló zsidó-keresztény erkölcs megsemmisítését”. Ezért is üldözik a kereszténységet.


A COVID-19 járvány csak egy újabb társadalmi mérnöki projekt, szándékosan tervezték és hajtották végre a végső cél elérése érdekében, amely az emberi természet és állapot újradefiniálása és újrakonfigurálása” – érvelt Lukács Miklós a spanyol nyelvű előadásában.

Szilárd meggyő