top of page

Hogy el ne felejtsük... Azt akarják, hogy felejtsd el a lezárásokat, az oltási kényszerítést és a Covid-hisztériát!


Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeményeNehéz megmondani, hol kezdjük. Annyi minden történt már. Olyan sokan szenvedtek. Nem egy vírus miatt, hanem a választott vezetők és szakértőik hada által hozott elhamarkodott, meggondolatlan és irracionális döntések miatt.


2022 nagy részében a világ némi pihenőt kapott attól az őrülettől, amelyet "Új normális" néven ismertünk meg.

Ez a rémálom 2020 januárjában kezdődött, amikor a világ a kínai Wuhanból ‒ a hamarosan "globális világjárványként" ismertté váló járvány feltételezett epicentrumából ‒ kiinduló megmagyarázhatatlan félelem- és pánikjeleneteket figyelte.


A kínaiak gyorsan reagáltak, kíméletlen karantén intézkedéseket hoztak, és elrendelték, hogy a lakosok maradjanak otthon, és ne hagyják el az országot, amíg a kormány másképp nem rendelkezik. A lakosságot gyakorlatilag házi őrizetbe helyezték, mivel a mikroszkopikus vírusrészecske hordozásával vagy továbbadásával gyanúsították őket. Ez a gyakorlat ezentúl lockdown (lezárás) néven vált ismertté ‒ ez a kifejezés a foglyok cellájukba zárását írja le.


A társadalmi ellenőrzésnek ezt az eszközét a hisztérikus állami tisztviselők Olaszországban, majd Spanyolországban is lemásolták, és nem sokkal később a legtöbb országban bevezették a kínai stílusú lezárásokat. Bármit, hogy "megállítsák a terjedést". Néhány ország még tovább ment, és lezárta a határait, attól tartva, hogy valaki véletlenül behozza a vírusrészecskét, és ezzel újabb "hullámot" indít el. Bármilyen őrültségnek is hangzik ez, akkoriban ez volt a bevett ortodoxia (eljárás-hit).


Természetesen mindez nem felelt meg a tudományos bizonyítékoknak, és természetesen a józan észnek sem. Ez a hisztérikus csoportgondolkodás volt a szteroidok szintjén. A kollektív őrület rohamai, erényjelző motívumokkal díszítve.

Bezárni a lakosságot az otthonaikba. Fizetni a vállalkozásoknak, hogy maradjanak zárva, és fizetni az alkalmazottaknak, hogy maradjanak otthon és dolgozzanak online, vagy egyáltalán ne dolgozzanak.
A kórházak nem kezelik a betegeket. A munkáltatók kirúgnak mindenkit, aki nem engedelmeskedik a vállalati tűszúrásnak.

Hirtelen a "közegészségügy" lett az új létjogosultság.

A korábban szelíd közhivatalnokok egyik napról a másikra hivalkodó diktátorokká váltak, akik az újonnan szerzett hatalmuktól megrészegülve, és olyan bizalmi trükkök mesterei által támogatva, mint Anthony Fauci és Bill Gates, úgy tűnt, hogy mindannyian élvezik az újonnan szerzett reflektorfényt.

A félelem okozta "tömeges kialakulás" pszichózis ködében a lakosságot a világjárvány előrehaladásáról szóló, napi többórás sajtókonferenciák bűvölték el, amelyeken az egészségügyi kormányzat bürokratái és politikus főnökeik szerepeltek, a felkínált hatalomtól elbűvölve.


Miközben a politikusok végtelen győzelmi köröket futottak, nem voltak hajlandóak elismerni a nemzeti gazdaságokra és a tágabb értelemben vett világgazdaságra gyakorolt katasztrofális hatást.

Az Egyesült Államokban a kormány vette a bátorságot, és több mint 4,5 billió dollárt nyomtatott a semmiből, hogy kifizesse ezt a hatalmas ostobaságot.

Akkoriban biztosították a lakosságot arról, hogy ez szükséges ‒ szinte minden állampolgárnak közvetlen, egyösszegű "ösztönző" kifizetések formájában osztották ki, valamint milliárd dolláros biankó csekkeket adtak az iskoláknak a sikertelen "online oktatási" kísérlet finanszírozására. Ezenkívül mérhetetlen milliárdokat pazaroltak el személyi védőfelszerelésekre (PPE), valamint maszkok, köpenyek, gumikesztyűk és infantilis COVID-feliratok futószalagjára. Szintén százmilliárdokat költöttek teljesen haszontalan "érintéskövető" rendszerekre, amelyek emberkövető alkalmazásokként is funkcionálnak.

És nem feledkezhetünk meg e globális rablás két fő profitközpontjáról sem: a számtalan alkalmatlan COVID-tesztről és természetesen az úgynevezett vakcinákról. Ezeknek a kiadásoknak a nagy része még ma is fut.

Bármelyik országban is él, jó eséllyel a kormánya megpróbálta végrehajtani ugyanezeket a politikákat, és ugyanolyan károkat szenvedett a nemzetgazdaságban és a szabadság állapotában.


Szinte lehetetlen kiszámítani a COVID-reakció tényleges gazdasági és társadalmi áldozatait.

Egy, a Journal of American Medicine című folyóiratban megjelent, szakértői értékeléssel ellátott tanulmány(1) a világjárvány összesített pénzügyi költségeit több mint 16 billió dollárra, az USA éves bruttó hazai termékének mintegy 90%-ára becsülte.

Következésképpen a vagyoni és egyenlőtlenségi különbségek nagyságrendekkel nőttek az elmúlt 18 hónapban.

A világ tíz leggazdagabb embere megduplázta vagyonát a kormányzati COVID-kiárusítás alatt, miközben az emberiség 99%-ának jövedelme csökkent.

Azt mondták, hogy mindez egy nemes ügyért történt ‒ a davosi ágyékból született nagyszerű Schwab-mantrákban testesült meg: Az új normális, a Build Back Better és a The Great Reset.

Utólag visszatekintve, ez lehetett a valaha volt legnagyobb pszichológiai művelet (psyops), amelynek célja a társadalom és az emberi faj áttervezése volt egy sor tervezett jövőbeli eredmény előmozdítása érdekében.
Szó szerint mindent töröltek. Még a demokráciát is. A gyülekezési szabadság hirtelen olyan luxussá vált, amit egy ilyen félelmetes vírusrészecskével szemben nem engedhettünk meg magunknak.
De miközben terveik ravaszak és átfogóak voltak, a globalista intézményrendszer nem számolt azzal, hogy drákói globális államcsínyük hogyan fogja összefogni a társadalom minden rétegéből, politikai meggyőződéséből és vallásából ‒ az élet minden területéről ‒ a másként gondolkodókat.

És számuk napról napra nő, ami keserédes az elit osztály számára, mert ez egyenes arányban áll a kísérleti injekciókkal kapcsolatos, folyamatosan emelkedő sérülések és korai halálesetek számával.Alacsony apály az emberiség számára


Az emberiség talán legmélyebb pontja ebben a történetben az elmúlt két évben a be nem oltottak becsmérlése és üldözése volt.


Már korán nyilvánvalóvá vált, hogy az úgynevezett "szabadságszerető" nyugati kormányok Kína tekintélyelvű, nulla-COVID-os társadalmi leállását utánozzák. Olyan országok, mint Olaszország, Izrael, Spanyolország, Kanada és Új-Zéland mindent megtettek, hogy megmutassák totalitárius jóhiszeműségüket. De a zászlóvivő Ausztrália volt, egy olyan nemzet, amely egy Zero-COVID rémálommá változott.

Az autokrata állam miniszterelnökei és főminiszterei a COVID Stasi végrehajtó részlegeinek megfelelőt hoztak létre, még a hadsereget is bevetették a szigorú zárlatok rendezésére és a teljes lakosság kísérleti injekciók beadására kényszerítésére.

Melbourne, Victoria állam fővárosa és Ausztrália második legnagyobb városa hat lezárást szenvedett el, és ezzel a világ legjobban lezárt városa lett. Azokat, akik szembeszálltak a lezárásokkal, vagy maszk nélkül mertek a nyilvánosság előtt sétálni ‒ parkokban vagy a tengerparton ‒, a rendőrség levadászta, és pénzbírsággal vagy még rosszabb büntetéssel sújtotta.


A technokratáknak a szemük se rebbent, miután emberek ezreinek, különösen a kisvállalkozásoknak a megélhetését tették tönkre, és a modern időkben soha nem látott mértékben tették tönkre a valódi közegészségügyet.


Az Egyesült Királyságban Boris Johnson kormánya az elképzelhető legcinikusabb átverést vetette be, amikor a villámháború szellemét idézve arra kérte a szerencsétlen lakosságot, hogy napnyugtakor menjenek ki és csapkodják össze az edényeket, mert "otthon kell maradniuk", hogy "megmentsék" a Nemzeti Egészségügyi Szolgálatot (NHS). Az úgynevezett világjárvány idején az NHS megszűnt nemzeti egészségügyi szolgáltatásként működni, és "csak COVID" szolgáltatássá vált ‒ majd "csak vakcina" szolgáltatássá. A rekordméretű várólistákkal és az alapvető ellátástól eltántorított milliókkal az NHS gyorsan egy zombi intézményre hasonlít, amelyet egy nemzetközi konzorcium fog bekebelezni.


A közegészségügyi szakemberek és a média sarlatánjai sok embert elszédítettek, hogy ha nem tesznek eleget a rengeteg hatástalan és alaptalan világjárvány-csökkentő intézkedésnek, azzal emberek életét veszélyeztetik.

A félelemkeltés és a hisztéria olyan szintet ért el, hogy a kormányzat és a média egyes fanatikusai odáig mentek, hogy a nem engedelmeskedő szkeptikusokat és az antivakszistákat "gyilkosoknak" bélyegezték.

Dr. Mark Changizi kognitív tudós tömören fogalmazott: "Ha az álláspontod azt sugallja, hogy az egy szobában lélegző egészséges emberek erőszakot tesznek rajtad, akkor vesztettél. Köszönöm a játékot."(2)


A virológiai ortodoxia hívei számára érdekes "eset" az idősödő nyolcvanéves amerikai elnök), Joe Biden. Július végén és augusztus elején Joe állítólag gyors egymásutánban kétszer is megfertőződött a COVID vírussal ‒ három nappal azután kapta el újra, hogy tisztázódott ‒, ami lényegében egy esettanulmány a tömeges maszkolás, a kapcsolatfelvétel, a társadalmi távolságtartás és a védőoltás hiábavalóságáról. Az elnök azzal dicsekedett, hogy kétszer oltották be és kétszer erősítették fel, összesen négy injekciót kapott, mégis elkapta a COVID-ot, kétszer egymás után.


Emlékeztetni kell arra, hogy emberek millióit kényszerítették a védőoltás beadására azzal az indokkal, hogy az megvédi őket a COVID-től, és újra "biztonságossá" tesz minket. Ezt a mantrát folyamatosan erőltették a hatóságok, köztük Biden is, aki az "oltástól ódzkodókat" megszégyenítette azzal, hogy egy 2021. júliusi találkozón hamisan kijelentette: "Nem fog COVID-ot kapni, ha beoltatja magát", és "Ha beoltatja magát, nem kerül kórházba, nem kerül az intenzív osztályra, és nem fog meghalni".


Életbevágóan fontos, hogy ne felejtsük el, minek tettek ki minket a kormányzati apparátusok az elmúlt két és fél évben. Tény, hogy a világjárvány elleni intézkedések aligha tettek valamit a "terjedés megállításáért", és nem volt pozitív hatása a közegészségügyre. A válságkereskedők azt fogják állítani, hogy minden szélsőséges intézkedés valahogy életeket mentett meg.

A politikában és a médiában elég korrupt ember van, akinek ez az érdeke, hogy ezt senki sem cáfolhatja meg nyilvánosan.

Fantáziadús állításaik megcáfolhatók, ha megnézzük a globális kísérlet kontrollországait, például Svédországot, amely kezdetben nem vett részt a zárlatokban, és nem mutatott észrevehető különbséget a halálozásban vagy akár az "esetek" számában.


Az egyetlen kézzelfogható előny azok számára volt, akik kényelmesen kihasználhatták a válságot.


A hisztéria és a propaganda ellenére rámutathatunk arra a tényre, hogy 2020-ban nem volt jelentős emelkedés a teljes halálozásban. Azonban számos bezártsági haláleset ‒ kábítószer-túladagolás, alkoholfogyasztás és öngyilkosság ‒ növekedett 2020-ban.

2021-ben jelentős, több mint 20 százalékos növekedést tapasztaltunk az összes halálozásban.(3) Ne feledjük, hogy a tömeges védőoltások bevezetése 2020 decemberében kezdődött.


A gyógyszerek nem hatnak


Az emberiség történetében még soha nem fordult elő, hogy egy rabló ipar és annak kormányzati funkcionáriusai ilyen mértékben fenyegették volna a lakosságot.

Erőfeszítéseiket a korrupt kormány-média komplexum és az oltóanyaggal foglalkozó civil szervezetek komplexuma segítette, amelynek élén az oligarcha Bill Gates állt, valamint a milliárdos kapuőrök, Mark Zuckerberg, Jack Dorsey és más nagy technológiai urak,

akik a közösségi médiában összehangolt cenzúra kampányokat folytattak, hogy megakadályozzák a szkepticizmust és az oltóanyag bevezetésével kapcsolatos kritikát. Sokakat leinformáltak és elhallgattattak, és ez még ma is folytatódik.

Azokat az orvosokat, akik meg merték kérdőjelezni a hivatalos tudományt, a nyilvántartásból való törléssel fenyegették meg.

Minden egyes héten újabb tanulmányok és jelentések jelennek meg a COVID oltások biztonságosságáról és hatékonyságáról. Hamarosan lehetetlenné válhat, hogy a mainstream média továbbra is figyelmen kívül hagyja a számos oltássérüléses esetet. A British Medical Journal például kiemelte, hogy

a Pfizer saját adataiból kiderült, hogy a 12-25 éves korosztályban túl sok mRNS-vakcina okozta károsodás, különösen szívizom- és szívburokgyulladás fordult elő. (4) Hogy miért pont ezt a korcsoportot célozták meg a kísérleti oltással, az kissé rejtélyes és aggasztó, tekintve, hogy ebben a korcsoportban a vírus okozta halálozás kockázata kicsi, vagy egyáltalán nem áll fenn.

Még 2020 decemberében volt, amikor az amerikai Szövetségi Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) sürgősséggel engedélyezte a Moderna és a Pfizer mRNS COVID-19 oltásokat, azt állítva, hogy "az előnyök meghaladják az ártalmakat". Ezt az állítást most támadják a félelem és cenzúra légköréből előbújni merészelő orvosok.


Egy nemzetközi kutatócsoport újraelemezte az eredeti vizsgálati adatokat, amelyek alapján ezt az állítást tették, és arra a következtetésre jutott, hogy a "vakcinák" a "súlyos mellékhatások megnövekedett kockázatával" járnak, amely meghaladja a "COVID-19 kórházi kezelés kockázatának csökkenését" a placebocsoporthoz képest (5.)


Maryanne Demasi, PhD, egykori orvostudós és ausztrál oknyomozó újságíró szerint:


"A Fraiman-elemzés feltárta, hogy az FDA és a CDC 2020. decemberében alulértékelte az mRNS-vakcinák ártalmait. Azzal, hogy a hatóságok engedélyezték és javasolták a lakosság egészére kiterjedő oltási kampányt, elhanyagolták, hogy az idősek védelmére összpontosítsanak, és sok fiatalabb embert tettek ki szükségtelen ártalmaknak. A világjárvány előrehaladtával és az új változatok megjelenésével az mRNS-vakcinák előnyei tovább csökkennek, míg az ártalmak valószínűleg tovább súlyosbodnak."


Fel kell idéznünk a gyógyszeripar és a korrupt, megvásárolt és megfizetett amerikai FDA által elkövetett gyógyszeripari kudarcok sorát. Az évtizedek során e gyógyszeripari cégek részvényesei mérhetetlen milliárdokat kaszáltak.


Daniel Berger ügyvéd, aki milliós kártérítéseket nyert a befektetőknek és a fogyasztóknak, akiket az Exxon és az R.J. Reynolds Tobacco cégek károsítottak meg. Az ő kizsákmányolásuk elhalványul ahhoz képest, amit az amerikai vényköteles gyógyszergyártók tettek a legális vegyi anyagok tömeges függőségének elősegítése érdekében.


"Régebben azt gondoltam, hogy nincs elítélendőbb dolog annál, amit a dohányipar tett, amikor elhallgatta, amit egy addiktív és veszélyes termék káros hatásairól tudott" ‒ mondta Berger. "De tévedtem. A gyógyszergyártók rosszabbak, mint a Big Tobacco". (6)A termékenység elleni háború


Talán a legmegdöbbentőbb epizód ebben a globális katasztrófában az "oltóanyag" bevezetésének állami és vállalati felelőtlensége.


Amikor az iparági bejelentők és az újságírók kérdéseket kezdtek feltenni a kísérleti mRNS-injekciók emberi termékenységre gyakorolt lehetséges hatásairól, vagy figyelmen kívül hagyták őket, vagy azonnal gúnyolódással és elítéléssel fogadták őket.


Az első COVID injekciókat 2020 végén vezették be, és nem telt el sok idő, mire a szakképzett orvosok, tudósok és gyógyszeripari szakemberek elkezdték figyelmeztetni a nyilvánosságot a lehetséges reprodukciós hatásokra.

2020. december 1-jén a Pfizer korábbi légúti kutatási vezetője, Dr. Michael Yeadon és a tüdőspecialista és a német közegészségügyi hivatal korábbi vezetője, Dr. Wolfgang Wodarg petíciót nyújtott be az Európai Gyógyszerügynökséghez ‒ amely az EU egészére kiterjedő gyógyszerengedélyezésért felelős ‒, amelyben az összes SARS-CoV-2 vakcinakísérlet, különösen a BioNTech/Pfizer tanulmány azonnali felfüggesztését követelték. (7)

Panaszuk legaggasztóbb része a terhes nőkre gyakorolt lehetséges hatások voltak. Elmagyarázták, hogy miközben a vakcinák célja a SARS-CoV-2 tüskés fehérjéi elleni antitestek előállítása, ugyanezek a tüskés fehérjék szincitin-homológ fehérjéket is tartalmaznak, amelyek az emberi méhlepény kialakulásának alapvető építőkövei. Arra kértek, hogy "feltétlenül ki kell zárni, hogy a SARS-CoV-2 elleni vakcina immunreakciót váltson ki a szincitin-1 ellen, mivel ellenkező esetben határozatlan ideig tartó meddőség alakulhat ki a beoltott nőkben."


Dr. Joseph Mercola friss elemzése szerint a Centers for Disease Control and Prevention's Advisory Committee on Immunization Practices (ACIP) figyelmeztetést kapott a termékenységre gyakorolt káros hatások nagyfokú lehetőségére Janci Chunn Lindsay, PhD, a Toxicology Support Services LLC toxikológiai és molekuláris biológiai igazgatója által, aki 2021 áprilisában nyilvános észrevételt nyújtott be. Aggasztó módon, amit Dr. Lindsey megjósolt, úgy tűnik, megtörténni látszik. Hiteles bizonyítékokat szolgáltatott arra vonatkozóan, hogy a COVID mRNS-génterápiás "oltás" keresztreakcióba léphet a szincitinnel és a spermiumokban, petesejtekben és méhlepényben lévő reproduktív génekkel olyan módon, amely károsítja a reprodukciós eredményeket. Tekintettel arra, hogy a lakosság nagy százalékát kényszerítik a kísérleti injekciók szedésére, a következmények felfoghatatlanok. "Lehetséges, hogy egy egész generációt sterilizálunk" ‒ figyelmeztetett Dr. Lindsey. (8)

A beszámolók szerint az injekciókat kapó nőknél egyéb kockázatok között jelentős menstruációs rendellenességek, hüvelyi vérzés és vetélés is szerepelt. Az olyan vakcinasérülésekkel kapcsolatos adatbázisok szerint, mint az amerikai VAERS rendszer, az EU EudraVigilance és az Egyesült Királyság Yellow Card rendszere, az ilyen állapotok száma már a jelentés idején is több ezerre rúgott ‒ ez olyan biztonsági jelzés, amelyet nem lett volna szabad figyelmen kívül hagyni. Csakhogy így történt, és még mindig így történik.


Még azoknak is, akik korábban feltétel nélkül támogatták az oltásokat, aggódniuk kell az elmúlt hónapokban megjelent néhány új tanulmány miatt. A Washington Egyetem nemrégiben végzett tanulmánya például megállapította, hogy a COVID-19 vakcina a nők megdöbbentő nagy részének, 42 százalékának menstruációs ciklusát befolyásolta. Természetesen azokat a nőket, akik az oltás után ilyen hatásokról számoltak be, körkörösen elítélték, mint akik képzelődnek, vagy mint akik oltásellenes napirendet képviselnek.


A dolgok szürreális állása szerint ugyanakkor, amikor Ausztrália és Kanada is megadta a Moderna COVID oltás "sürgősségi felhasználási engedélyét" (EUA) a hat hónapos és ötéves kor közötti kisgyermekek számára, a német szövetségi egészségügyi minisztérium azt tweetelte, hogy 5000-ből 1 embernél súlyos mellékhatások jelentkeztek a COVID injekciót követően.Eugenika: Egy elit szerelem


A 20. század közepe óta az elit érdekeltségei keményen dolgoznak a tömeges bevezetésre szánt "termékenységellenes vakcinák" finanszírozásán és fejlesztésén.


Ez nem összeesküvés-elméletek tárgya ‒ elég csak elolvasni egy 1968-as Rockefeller Alapítványi jelentést, amelyben az alapítvány által finanszírozott tudósok és közegészségügyi szakértők a lehetőségek kakofóniájával dicsekedtek:


"...többféle gyógyszerről ismert, hogy csökkenti a férfiak termékenységét, de azok, amelyeket teszteltek, komoly toxicitási problémákkal járnak. Nagyon kevés munka folyik a termékenységet csökkentő immunológiai módszerekkel, például vakcinákkal kapcsolatban, és sokkal több kutatásra van szükség, ha itt megoldást akarunk találni. " (9)


A Rockefeller Alapítvány szerint a vakcinák alkalmazásának lehetősége a férfiak termékenységének csökkentésére olyan dolog, amelyet "tovább kell vizsgálni", mivel a szájon át szedhető fogamzásgátló tabletták és a méhen belüli eszközök (IUD) a tömeges terjesztéssel kapcsolatos problémák miatt nem hoznák meg a kívánt eredményt:


"Azzal a veszéllyel kell szembenéznünk, hogy néhány éven belül ez a két 'modern' módszer, amelyhez olyan nagy reményeket fűztek, valójában tömegesen kivitelezhetetlennek bizonyul".


Arra igyekeztek ösztönözni az intézményeket, hogy


"kutatási alapok rendelkezésre bocsátásával, valamint más eszközökkel, a már befutott és kezdő kutatók figyelmét a reprodukcióbiológiai kutatás olyan aspektusaira fordítsák, amelyek hatással vannak az emberi termékenységre és annak ellenőrzésére... több biológus és biokémikus hallgató ösztönzése arra, hogy a reproduktív biológia és az emberi termékenység szabályozása terén válasszanak pályát, a zoológia, biológia és biokémia tanszékek kutatási és oktatási programjainak támogatása révén".

Miért ez a megszállottság a népességszabályozással kapcsolatban, kérdezhetik? A válasz: eugenika. Mint sok más uralkodó elit, a Rockefeller-dinasztia is a bolygó gondnokának tekintette magát, és magára vállalta a bolygó erőforrásainak és népességének szabályozását.

"Becslések szerint ötmillió olyan nő van az amerikai szegénységben és szegénységközeli helyzetben élő csoportok között, akiknek szükségük van a születésszabályozási szolgáltatásra... A nincstelenek féktelen termékenysége sokat tesz a szegénység, az alulképzettség és az alulfoglalkoztatottság állandósulásáért, nemcsak a városi nyomornegyedekben, hanem a depressziós vidéki területeken is."


Az eugenikai téma egyértelműen jelen van a globalista törzskönyvben. Ne feledjük, hogy ezek ugyanazok az intézmények, amelyek az elmúlt 60 évben világszerte finanszírozták a vakcinás "egészségügyi megoldások" kifejlesztését és terjesztését.

A közelmúlt történelmének más példái és eseményei is bizonyítják, hogy ez az elit 20. századi társadalommérnöki tevékenységének központi célja. Ki mondja tehát, hogy az eugenikai stafétabotot nem adták át egy friss pár lábnak?

Úgy tűnik, hogy a 21. században az elit irányítása ilyen ügyekben olyan emberekre szállt át, mint a milliárdos filantróp és Microsoft-alapító Bill Gates, aki fáradhatatlanul támogatja és finanszírozza a vakcinák globális elterjedését.

Az úgynevezett "globális világjárvány" kezdetén Gates minden elképzelhető médiaszereplőnek nyilatkozott, és azt követelte, hogy nyolcmilliárd embert, a világ teljes lakosságát oltsák be az új, kísérleti COVID "vakcinával".

Meg kell jegyezni, hogy a Bill & Melinda Gates Alapítványnak szoros kapcsolatai vannak a Rockefeller-csoporttal (10) , beleértve a védőoltások és a "termékenységellenesnek" tekinthető programok finanszírozását.

Bill Gates és David Rockefeller egy milliárdos klub vezető tagjai voltak, akik titokban találkoztak, hogy megvitassák, hogyan lehetne a "filantrópia" álcája alatt megerősíteni a népességszabályozási intézkedéseket, különösen a fejlődő világban. További neves tagok közé tartozik Ted Turner, Soros György, Warren Buffett, Oprah Winfrey és Michael Bloomberg.(11)


Bye Bye Build Back Better


A fentiek "a biztonságunk megőrzése" érdekében történtek.


A nagy Ben Franklin egyszer megjegyezte:

"Azok, akik lemondanak alapvető szabadságukról, hogy egy kis átmeneti biztonságot vásároljanak, nem érdemlik meg sem a szabadságot, sem a biztonságot."

Most, hogy a világjárvány-komplexumuk befejeződött, egy újabb világjárvány előidézése sokkal könnyebb lesz.


Soha egyetlen kormány sem mondott le a hatalomról erőszakkal való fenyegetés nélkül, és egyetlen polgárság sem kapott még jogokat anélkül, hogy előbb ne kellett volna megharcolnia érte.


Végül ez a nemzedék meg fog küzdeni egy bizonyos igazsággal, amelyet elődeink túlságosan is jól ismertek: a szabadságért folytatott harc nemzedékeken átívelő, több generáción átívelő küzdelem, és mindannyiunk feladata, hogy megtegyük a tőlünk telhető legjobbat, és aztán átadjuk a szabadság botját az utódainknak, és az ő utódaiknak is.


Mindenekelőtt ne hagyjuk, hogy újra megtegyék. 

Kapcsolódó cikkünk:

 

Lábjegyzetek


1. The COVID-19 Pandemic and the $16 Trillion Virus, jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2771764

4. Pfizer’s own data point towards an excess of mRNA vaccine harms, www.bmj.com/content/373/bmj.n1635/rr

6. “Worse Than Big Tobacco”: How Big Pharma Fuels the Opioid Epidemic, www.ineteconomics.org/perspectives/blog/worse-than-big-tobacco-how-big-pharma-fuels-the-opioid-epidemic

7. Urgent Safety Warning: Health Experts Petition to Stop All COVID-19 Human Vaccine Trials, 21stcenturywire.com/2020/12/09/urgent-safety-warning-health-experts-petition-to-stop-all-covid-19-human-vaccine-trials/

9. The Rockefeller Foundation President’s Five-Year Review Annual Report 1968, page 72, web.archive.org/web/20120606152422/http://www.rockefellerfoundation.org/uploads/files/1496d619-017d-4b13-8a64-fce8ed4f785d-1968.pdf