top of page

Hogyan látja egy német vállalkozó az Ukrajnával kapcsolatos időszerű helyzetet? – zseniális!Ukrajna nem tagja sem a NATO-nak, sem az Európai Uniónak. Mennyi pénzt szórtak ott el a mi adóinkból? Az Ahr-völgyi árvíz Németországban volt. Ott nem folynak el milliárdok, gyakran még az ivóvíz sem folyik. Nem tudok annyit megenni, mint amennyit ki kell hánynom.

Bombák hulltak Drezdára, Berlinre, Hamburgra: már mindent elfelejtettek? Német földön páncélosok tartanak Oroszország felé. Az USA kormányunk segítségével a harmadik világháborúba taszít bennünket. Ébredjetek fel! Ébredjetek fel!

Azt javaslom Oroszországnak, engedje végre, hogy hassanak a szankciók és teljesítse az EU kívánságait! Azonnal állítsa le a kőolaj-, földgáz- és szénszállítást! Minden egyéb magától elrendeződik.

Aztán egy NATO-t ábrázoló kép. Hogy van rajta [ábrázolva] a NATO? Legyen világos: Minden hadviselés az Amerikai Egyesült Államok ügye volt. Kedves emberek, nagyon meggyőző ilyesmit látni.


A fenti szöveg egy németországi autókereskedés kirakatának üvegén olvasható. A videó készítője megpillantván ezt a kirakatot, megállt és videóra vette a kirakat mindhárom üvegtábláját, és megjegyzést fűzött a rajtuk olvasható szöveghez.


Maleczki József fordítása

(Szilaj Csikó)
 

tovább a filmhez

677 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page