top of page

Hogyan szabadulnak meg a problémás elnököktől (Paul Craig Roberts jegyzete)


Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye

Tucker Carlson egy kiváló 12 perces riportot közöl Kennedy és Nixon elnök CIA általi eltávolításáról. Javaslom, hogy nézze meg 2-3 alkalommal, amíg bele nem mélyül, és küldje tovább minden barátjának és rokonának. Sehol máshol nem kaphat ennyi szilárd és fontos információt 12 percben.Carlson úgy véli, hogy Biden, mivel már nem hasznos az establishment számára, jelenleg eltávolítás alatt áll.

Évtizedek óta jelentem az igazságot Kennedy és Nixon elnökök eltávolításáról. Izgalmas volt számomra, hogy fél évszázad után Tucker Carlson ugyanezeket a magyarázatokat egy ilyen nagy közönségnek adja elő. Ha az amerikaiak felébrednének és bekapcsolódnának, talán meg lehetne menteni az országunkat és az amerikaiak szabadságát.

John F. Kennedy elnököt a CIA és az amerikai vezérkari főnökök meggyilkolták, miután rájött, hogy az általa vezetett kormány nem az igazi kormány. Elődje, Eisenhower elnök, egy ötcsillagos tábornok, figyelmeztetett a katonai/ipari komplexum által a demokratikus kormányzatra jelentett veszélyre. Kennedy elnök tenni akart valamit ez ellen, amíg még volt némi hatalma, de még azelőtt lecsaptak rá, hogy többet tehetett volna annál, hogy kirúgta volna Allen Dulles CIA-igazgatót és Lyman Lemnitzer tábornokot, az egyesített vezérkari főnök elnökét. Kennedy elnök nem tudott megszabadulni Lemnitzer tábornoktól, aki átment a NATO legfőbb szövetséges parancsnokává. Mind Dulles-t, mind Lemnitzert azzal gyanúsítják, hogy ők irányították a Kennedy élete elleni összeesküvést.


Nixon elnök az USA történelmében a legjobban tájékozott és külföldön a legelismertebb elnök volt. Folyamatosan tartotta a kapcsolatot külföldi vezetőkkel, és jól tájékozott volt a történelmi és aktuális eseményekről. De ő is, akárcsak Kennedy és Trump, túlbecsülte az elnök hatalmát.


Nixon a Szovjetunióval kötött fegyverzetellenőrzési megállapodásaival és a Kína felé való nyitásával kivívta a katonai/biztonsági komplexum haragját, ahogy arról január 19-én ismét beszámoltam. Kennedy elnök meggyilkolása olyan nyilvánvalóan házon belüli gyilkosság volt – amelyet a CIA médiakurvái és a Warren-bizottság eltussoltak –, hogy a CIA nem mert egy második elnököt meggyilkolni. Ehelyett a CIA gondoskodott arról, hogy az egyik ügynökét a Washington Post újságírójaként helyezzék el (a CIA régi ügynöke soha nem volt újságíró), hogy vezesse a Nixon elnök elleni "Watergate" vizsgálatot, amelyet arra használtak fel, hogy elűzzék hivatalából, annak ellenére, hogy Nixont az USA történetében a legnagyobb különbséggel választották újra.

Ingatlanmogul lévén, Donald Trump semmit sem tudott Washingtonról és arról, hogy ki is az igazi uralkodó. Azzal, hogy kijelentette, hogy normalizálni kívánja a kapcsolatokat Oroszországgal, vakon szembeszállt a CIA-val és az USA földalatti uralkodóival.

És ismét a médiát használták fel arra, hogy megszabaduljanak tőle: "Russiagate", két vádemelési kísérlet, "január 6-i lázadás", és most "Dokumentumok kapuja".


Az elnököt még a titkosszolgálat sem védi. Amint a turistavideó világosan mutatja, a Secret Service embereit Kennedy elnök nyitott dallasi limuzinjának oldalán a Secret Service egyik elöljárója hívta el. A videón látható, hogy az egyik Secret Service ügynök ellenáll a parancsnak.

Miután a Secret Service ügynökeit eltávolították, a videón látható, hogy Kennedyt egy szemből érkező golyó ölte meg, amely a tarkóját lőtte ki. A videón látható, ahogy a felesége a limuzin hátsó ülésén kinyújtja a szétlőtt fej hátsó részét.
Emez egyértelmű, tagadhatatlan bizonyíték ellenére a Warren-bizottság úgy döntött, hogy Kennedyt hátulról lőtte le Oswald, a CIA által a bűnbaknak kiszemelt Oswald.

Mielőtt Oswald beszélhetett volna vagy kihallgatható lett volna, a rendőrség őrizetében megölte Jack Ruby (Jacob Leon Rubensein), akinek jelenléte megmagyarázhatatlan, és akinek a rendőrség engedélyezte, hogy Oswald mellett fegyvere legyen.


Az óvatlan amerikai lakosság nagy része bedőlt a legvalószínűtlenebb mindenféle beszámolónak, de sok intelligens ember nem. A CIA tehát nem merte fizikailag meggyilkolni Nixont. Arra használták a Washington Post eszközét, hogy politikailag meggyilkolják, ahogyan a médiát használták arra, hogy megszabaduljanak Donald Trumptól.

Azok az amerikaiak, akik azt hiszik, hogy demokráciában élnek, elmentek ebédelni. Az amerikaiak, akiket újra és újra ilyen könnyen becsapnak, az okai annak, hogy elvesztettük az országunkat, a szabadságot és a reményt, amit egykor a világban képviselt.

Hány amerikai érti meg, hogy már nem szabad országban élnek, hogy ők nem tudni kinek az uralt alattvalói? A szavazás egy álca, egy megtévesztés.

Senki olyat nem lehet megválasztani az elnöki tisztségbe, akit az emberek jobban kedvelnek. Ha, mint Trump, váratlanul kerül oda, akkor eltávolítják.

Az amerikai polgári szabadság megalapítója, Thomas Jefferson figyelmeztetett bennünket, hogy a szabadság nem létezhet 200 évnél tovább, véres forradalommal kell felfrissíteni. Túlbecsülte a szabadság élettartamát.


Életem során a szabadság jelentése megváltozott. Már nem azt jelenti, amit az alapító atyák értettek rajta (akiket ma rasszistáknak titulálnak), vagyis az önrendelkezést, és az elnyomó kormánytól való mentességet.

Ma a szabadság a feketék szabadságát jelenti, hogy büntetlenül kirabolhassák a boltokat, a kormány és médiakurváinak szabadságát, hogy cenzúrázzák és elnyomják az igazságot, a szabad véleménynyilvánítást és a szabad egyesülést, a kormány szabadságát, hogy letartóztassa és bebörtönözze azokat az embereket, akik "lázadóként" gyakorolják polgári szabadságjogaikat, a kormány és médiakurváinak szabadságát, hogy az igazmondókat "a demokrácia veszélyeztetőinek" bélyegezzék, akik "félretájékoztatás" terjesztésében bűnösek, a szabadságot, hogy elvegyék az orvosi engedélyeket azoktól az orvosoktól, akik életeket mentettek azzal, hogy a Big Pharma kezelési protokolljai által betiltott gyógyszereket használtak.

Az elmúlt évtizedekben született embereknek fogalmuk sincs, hogy ez mennyire elrugaszkodott egy olyan ember számára, aki a múlt valódi Amerikájában élt. Amikor az én generációm meghal, már senki sem fog élni, aki tudja, milyen volt egykor Amerika.


478 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page