top of page

Hullanak, mint a legyek – #nemattólvan

Az angol királynő temetésén részt vevő fegyveresek közül egy biztosan meghalt, kettő pedig összeesett a temetésen – arról nem szól a történet, neghaltak-e, sanszos, ahogy elnézed a sztorit, hogy a holttestüket vonszolják el onnan.

Persze nincs itt semmi látnivaló, tök normális, hogy katonai kiképzést kapott fiatal emberek összeesnek, meghalnak álmukban, ilyesmi, ez az újnormális, még jó, hogy ritkán temetnek királyokat, így relatíve kevés katonai kiképzést kapott fiatal ember fog összeesni álltában, meg hal meg álmában 18 évesen.

Amúgy 20 percenként van a váltás, 20 percet nem tudnak állni, a 3., a 18 éves meg álmában halt meg. Újnormális. Kimerültek.

Ah, ez az egész biztos a klímakatasztrófa miatt van, meg mert túl sok húst ettek, nem elég tücsköt, meg mert nem vegánok.

MINDENTŐL IS meghalnak, csak a 💉 nem az oka.

Amúgy 20 percenként van a váltás, 20 percet nem tudnak állni, a 3., a 18 éves meg álmában halt meg. Újnormális. Kimerültek.

Az 💉 az élet vize, a boldogság kék madara, az egészség garanciája, minél több van belőle, annál jobb mindenkinek.

Nem mellékesen, mégis mellékesen ezért nem lesz meg a great reset, meg kreditrendszer, ilyesmik. Mert azok, akik kikényszerítenék, azok ezek. Akik összeesnek. Ami késik, nem múlik. A fegyveres testületek tagjai, a világon mindenütt, és azok, akikkel pótolni lehetne őket (a fiatalok) olyan nagy hányadban ittak a szérumból, hogy mire great reset meg karbonizé meg QR kód lenne, csak huss, összeesnek.

A 3 összeesés/halál a linkeken.

  • https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/breaking-soldier-18-who-walked-28126606

  • https://vm.tiktok.com/ZMFNR2cT4/

  • https://www.hellomagazine.com/healthandbeauty/health-and-fitness/20220915151182/why-do-queen-royal-guards-faint/ 

873 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page