VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A Life Site indítványa Dr. Fauci felelősségre vonására a járvány kirobbantásában játszott szerepéért

Indítvány Dr. Fauci menesztésére és büntető jogi felelősségre vonására, a koronavírus világmizéria kirobbantásában játszott szerepéért


2021. febr. 9., MVSZ Sajtószolgálat


Az Amerikai Egyesült Államok egyik legkedveltebb portálja, a keresztény szellemiségű, élet- és családközpontú Life Site leleplező írást közölt Dr. Anthony Faucinak a vuhani laboratóriumokban zajló, hatalmas kockázatú és ezért tiltott, titkos kutatások támogatásában játszott szerepéről.


A lap kezdeményezi Dr. Anthony Fauci azonnali menesztését az Országos Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetének (NIAID - National Institute of Allergy and Infectious Diseases) vezetői tisztségéből, és büntető jogi felelősségre vonását.


Íme a Life Site indítványának Apagyi Yolanda által készített fordítása:


Amikor az aggódó tudósok figyelmeztették az amerikai kormányt a szupervírusok laboratóriumi létrehozásának rendkívüli veszélyére, egy ember nyilvánosan megvédte a kockázatos kísérleteket: ez az ember az Országos Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetének (NIAID) befolyásos vezetője, Dr. Anthony Fauci volt. 2014-ben, ugyanabban az évben, amikor az amerikai kormány felfüggesztette ezt az őrülten veszélyes kutatást, Dr. Fauci NIAID-ja finanszírozni kezdte a denevérek koronavírusának emberre történő átvitelének tanulmányozására vonatkozó kutatást. Az alapítványt (tőkéjét – fordító megjegyzése) nemcsak a denevérek koronavírusának emberre történő könnyebb átterjedését vizsgáló technológiájának fejlesztésére fordította, hanem annak nagy része arra a laboratóriumra ment, ahol a Covid-járvány végülis megjelent: Vuhan, Kína. Mint minden embert, Dr. Faucit is megilleti az ártatlanság vélelme, amíg a bűnösségét be nem bizonyítják. De a bizonyítékok annyira elsöprőek arra nézve, hogy Fauci egy szupervírussal szerencsejátékot játszott, amit elvesztett (az egész világ elvesztett!), hogy minimum meneszteni kell közbizalmi pozíciójából, és vizsgálatot kell indítani a szupervírusok laboratóriumi létrehozásának rendkívül veszélyes gyakorlatát felfüggesztő amerikai törvény megsértése miatt!

A Life Site indítványához itt lehet csatlakozni


A koronavírus világmizéria kirobbantásában játszott esetleges célzott emberi tevékenységnek az emberiség elleni bűncselekménnyé való nyilvánítást kezdeményezte a Magyarok Világszövetsége 2020. december 28-án közzétett tiltakozó és a SARS_COV-2 kényszeroltás ellenében való cselekvésre szólító felhívásában:

https://www.facebook.com/mvsz.sajtoszolgalat/posts/3510715235673113


Angol nyelven: https://www.facebook.com/mvsz.sajtoszolgalat/posts/3516004288477541

Francia nyelven: https://www.facebook.com/mvsz.sajtoszolgalat/posts/3513884522022851

Német nyelven: https://www.facebook.com/mvsz.sajtoszolgalat/posts/3516012575143379