top of page

Isten mérnöke – Nikola Tesla géniuszaNikola Tesla 5-6 éves korától gyakran látott különböző méretű, szivárványszínű gömböket.

Ezek körülötte lebegtek. Valahányszor megjelentek, gépek, szerkezetek, fizikai képletek sejlettek fel benne, amelyeket egyszer meg fog alkotni.

Akármik voltak is a gömbök, másodpercekkel a legjobb ötletei előtt bukkantak fel, mint az „isteni szikra” hírnökei. Nagyon érzékletesen írja le ezeket naplójában.

A szerb ortodox pap fia akkora lángelme volt, hogy találmányai új korszakot nyitottak meg: az ú.n. „Tesla-civilizációt”.

Minden fontosabb műszaki berendezésünk alapját ő találta fel.

Egy konteó szerint, Tesla kapcsolatban állt egy vagy több kozmikus fajjal, ők segítették különös látomásokkal, hogy az ifjú zseni megalkothassa azokat a technológiákat, gépeket, amelyek emberiség általi megismerésének eljött az ideje.

A legenda szerint, miután teljesítette földi feladatát, az „idegenek” magukkal vitték a világűrbe, netán egy párhuzamos valóságba.

Életműve olyan, hogy egész biztosan nem pusztán tanulással vagy tapasztalati úton szerezte ismereteit. Találmányai megelőzték korát, újfajta tudományt alapoztak meg, amelyben a technika szellemi alapja nem a materializmus, hanem a spiritualizmus.

A világot egész életében átható, céllal rendelkező, tudatosnak látszó erők mozgásának tartotta. Nem véletlenül tartották „Isten mérnöké”-nek.

Kifejlesztett egy technológiát, amellyel kapcsolatot teremthetett idegen civilizációkkal. Jeleket észlelt a Marsról. Elmondása szerint, 1899-ben távoli bolygók rádiókommunikációjába sikerült belehallgatnia, véletlenül.

A New York Gazette-nek 1906-ban így számolt be: „Sosem felejtem el azt az érzést, amikor megértettem, hogy olyasmivel léptem kapcsolatba, ami az emberiség számára mérhetetlen tudományos érték. Először megijesztett… de lassanként megértettem, hogy én vagyok az első, aki bolygók egymásnak küldött üzeneteit hallja.”

Visszaüzent a Marsra, nem tudni mit, nem maradtak dokumentumok.

A munkásságát kutató Velimir Abramovic szerint ezek matematikai sorozatok, összefüggések, Thalesz, Püthagorasz, Archimédész törvényei voltak. Abramovic szerint Tesla egy emberi arcot ábrázoló jelet kapott válaszként.

Tesla jelek özöneit fogta. Nem értette a nyelvüket, de „érezte” őket. Biztos volt benne, hogy az Univerzumban nem vagyunk egyedül: „...csak egy teljesen vak, a természet nagyságáról semmit sem tudó ember állíthatja, hogy csak ezt az egy bolygót lakják intelligens lények” – vallotta.

Egy másik interjúban azt állította, hogy a Marson ősi építmények vannak, amelyek az ősi emberiségtől származnak, és nem marslakóktól: templomok, piramisok, ipari létesítmények, romokban, nagyrészt betemetve, de ma is állnak.

A háttérhatalom képviselői többször meglátogatták (Man in Black = feketeruhás emberek), zsarolták, fenyegették, próbálták lekenyerezni.

Nem adta be a derekát, teljes nyomorban halt meg. Dokumentumait a CIA lefoglalta.

Vannak, akik szerint sikerült „kaput nyitnia egy másik dimenzióba”, ahol ma is él.361 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page