VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Ketrecben tartja a migráns gyermekeket a Biden-kormányzatAz Egyesült Államok vám- és határvédelmi tisztviselőinek beszámolói szerint hónapról hónapra nő a Mexikóból az Egyesült Államokba határt illegálisan átlépő kísérő nélküli gyermekek száma. 2021 januárjában a határőrök ügynökei 5871 kísérő nélküli kiskorút fogtak el. Ez meghaladja a 2020 decemberi 4995 és a 2020 januári 3076 értéket.


A határőrök szervezete szerint a mainstream média elhallgatja, hogy a Biden-adminisztráció ezeket a kísérő nélküli migráns gyerekeket ketrecekben tartja fogva.

A határőr szakszervezet vezetője arra is rámutatott, hogy a kiskorúakat a törvényesen megengedettnél hosszabb ideig tartják fogva. A gyermekeket ugyanazokban a „ketrecekben” tartják, amelyek miatt a baloldali média és a demokrata politikusok hangosan kritizálták a Trump-adminisztrációt.


Brandon Judd, az Országos Határőrségi Tanács elnöke elmondta a texasi Breitbartnak, hogy hétfőtől kezdve a határőrség tisztviselői több mint 800 kísérő nélküli migráns gyermeket (UAC) tartottak őrizetben. Annak ellenére, hogy törvényben előírták, hogy a gyermekeket 72 órán belül más szövetségi ügynökségek elé kell engedni, 212-nél több maradt őrizetben a törvényi határértéknél hosszabb ideig.

"Ma [a Fehér Ház sajtótitkára], Jen Psaski azt mondta, hogy az adminisztráció nem tudta más helyeken tartani a gyerekeket a Covid protokollok miatt, ideértve a társadalmi távolságtartást is - mondta Judd a Breitbartnak -, de amit nem mondott el a médiának, az az volt, hogy a gyerekek a [határőrség] őrizetében olyan körülmények között tartották, amelyekkel semmilyen módon sem lehet biztosítani a járványügyi intézkedéseket. A baloldali képmutatásra és a mainstream média valódi arcára jellemző, hogy egyáltalán nem érdekelik azok a gyerekek, akiket gyalogként használtak Trump elnök támadására."

A kísérő nélküli migráns gyermekeknek sajátos védelemre van szükségük. Az életkoruk, a lakóhelyüktől való távolság, valamint a szüleiktől vagy gondviselőiktől való elszakítottság miatt különösen sérülékenyek.


Sok esetben gyermekrablások áldozatai és olcsó munkaerőnek, szexuális áldozatnak, a szervkereskedelemmel kapcsolatos „piaci okok” miatt „szállítmányozzák” őket a célországba.

Nehezen szocializálódnak. Valószínűleg erőszak, fizikai, lelki és szexuális bántalmazás szemtanúi voltak a célország területére történő érkezésük előtt vagy azt követően. Fennáll a veszélye, hogy marginalizálódnak, radikalizálódnak, illetve bűncselekmények elkövetésére kényszerítik őket.


Forrás:


https://www.breitbart.com/border/2021/02/23/media-silent-as-biden-illegally-holds-unaccompanied-migrant-children-says-border-patrol-union/

22 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek