top of page

Kinek a hibája? Kutatók, orvosok és egy ügyvéd a Covid19-ről, a vakcinákról és a gyermekek oltásárólAngelika Mihalik

„Szerinted mikor lesz a halálos áldozatok száma olyan magas, hogy a közvéleménynek is feltűnjön?”

„Hogy ez egyáltalán hogy lehetséges, hogy még nem tűnik fel neki, ez zavaros nekem. Sportolók halnak meg a pályán... Mindenhol ott van előtted, és mégis: az emberek nem tudják elfogadni a tényt, hogy ez megtörtént. Beszéltem néhány emberrel erről, pszichiáterrel, pszichológusokkal... A probléma az, hogy az emberek azt hiszik, hogy a kormány soha nem tenne ilyet velük, mert a kormány gondoskodik róluk.”A mesterséges 3' és 5' nukleozid analóg sapkákkal ellátott hírvivő ribonukleinsav hónapokon keresztül tartó megmaradása a szervezetben a tüskefehérje túlzott és elhúzódó termelését eredményezi. Ez a magyarázata a halmozott toxicitásnak és a dupla, tripla és négyszeres adagok után bekövetkező elhalálozásoknak.


Dr. Ryan Cole patológus Houston-ban, Texas államban a VAxX summit-on 2021. április 9-én.

“Ezek nem normális vérrögök, és a tüskefehérje toxikus.”

Dr. Ryan Cole patológus:

"Nem kísérletezhetnek a gyermekeinken. "

Elmondtam @adamsosnicknek, hogy miért kellene aggódnia. Most már érti. Arra a következtetésre jutott, hogy bizonyára valami fontosat szeretnének eltitkolni. Önkéntelenül is vitatkozott, amikor kényelmetlenül és kellemetlenül érezte magát. Egyesével törtek össze a tömeghez igazodó elképzelései. Ezt látni lehet a testbeszédén.


Dr. Bret Weinstein, Steve Kirsch és az MRNA vakcina technológia egyik kifejlesztője, Dr. Robert Malone beszélgetnek a FOIA által közzétett, a Pfizerre vonatkozó japán dokumentumokról, amelyek azt mutatják, hogy

az mRNA-lipid nanorészecskék az egész testben terjednek és különböző szervekben koncentrálódnak

Dr. Scott Jensen Minneapoliszban mesél azokról az orvosokról, akik nem mernek gyógyítani, félnek hangot adni aggodalmaiknak, illetve kiállni a betegeik mellett.

Az orvostársadalom tehetetlen, erő és bátorság nélkül; Jensen egy "ilyen időkre való" ember, aki fellép a betegekért és az orvosi szabadságért.

Todd Callender ügyvéd arról beszél, hogy miért nem veszik észre az emberek azt, ami körülöttük és velük a Covid19 és a vakcinák kapcsán történik. 

Tovább a filmhez

525 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page