top of page

Kirúgták a munkahelyéről Maureen Martint, mert kifejtette a házasságról vallott véleményét


Az Egyesült Királyságban nemrég azért bocsátották el az 56 éves keresztény politikusjelöltet, Maureen Martint az állásából, mert vallási és erkölcsi meggyőződésén alapuló véleményt nyilvánított. Maureen, ringbe szállva a londoni Lewisham kerület polgármesteri posztjáért, „Hatpontos terv” című választási kiáltványában a következőket üzente a választóknak:

„A természetes házasság egy férfi és egy nő között jön létre; ez a sikeres társadalom alapvető építőköve és a gyermeknevelés legbiztonságosabb környezete”.Munkáltatója, az Egyesült Királyság egyik legnagyobb lakásszövetkezete, a London & Quadrant Housing Trust (L&Q), ezt a mondatot a „befogadási politikájukkal” szemben állónak titulálta, azt állítva, hogy az „diszkriminatív”, és megsérti a homoszexuális és transzgender embereket.

Ezért a cég vizsgálatba fogott, és először felfüggesztette, majd végleg elbocsátotta Maureent. Elbocsátása előtt Maureen 13 évig dolgozott az L&Q-nál lakhatási menedzserként, makulátlan előélettel, jó kapcsolatokat ápolva a munkatársaival és a szolgáltatásokat igénybe vevőkkel.

Maureen Martin a legújabb áldozata annak a veszélyes folyamatnak, amely megtiltja a keresztényeknek, hogy megosszák a véleményüket, ha az ellentétes az LMBTQ-ideológiával és a liberális fősodorral.

A keresztények elnyomásának dinamikája napról napra egyre nyomasztóbb a nyugati világban. Felelős emberekként nem ülhetünk ölbe tett kézzel. Ki kell mondanunk, hogy ebből elég!Ha most nem szólalunk fel, lépésről lépésre ellehetetlenítik a keresztény értékek képviseletét és megélését a közéletben és a hétköznapi életben egyaránt, így egyre kevesebb lehetőségünk lesz kifejteni a véleményünket. Az inkvizítorok így rúgatták ki Maureent:

  • Először egy lewishami lakos tett panaszt, hogy szerinte Maureen természetes házassággal kapcsolatos kijelentése „gyűlöletbeszéd”.

  • Ezt követően panaszok érkeztek a munkáltatójához, miután a közösségi médiában elterjedtek a vele kapcsolatos lejárató bejegyzések.

  • A Pink News LMBT-híroldal közzétett egy cikket, amelyben pártja irodájától kért választ.

  • Maureen kampánycsapatának még tudományos kutatásokkal is sikerült alátámasztania álláspontját. Az L&Q azonban azonnal felfüggesztette Maureent az ügy kivizsgálása idejére.

  • Az L&Q vizsgálata ezután arra a következtetésre jutott, hogy ügyének semmi köze a kereszténységhez, annak ellenére, hogy a gondolat-, lelkiismereti- és vallásszabadsághoz való jogára, valamint saját véleményének szabad kifejtéséhez való jogára hivatkozott az Emberi Jogok Európai Egyezménye 9. és 10. cikkét idézve.

  • A választások után a szervezet azonnali hatállyal elbocsátotta Maureent, mert állításuk szerint szembeszegült „befogadási politikájukkal”, ami – Maureen szavaival élve – „úgy tűnik, nem tartalmazza a kereszténységet”.

Világossá kell tennünk, hogy ez nem elfogadható! A jelenlegi folyamatok alapján a nyugati világban senkit nem szabad megkülönböztetni – kivéve a keresztényeket…

A finn Päivi Räsänen bíróságokon való meghurcolása után itt a következő példa a nyugati keresztényüldözés fokozódására. És nem ez lesz az utolsó. Maureen szavait idézem:

„Milyen üzenetet közvetít ez a rosszindulatú támadás egy keresztény politikus és az általa vallott értékek ellen a politikával foglalkozni akaró keresztények számára? Nagyon aggódom amiatt, hogy ami történt, elriasztja őket, ezért nincs más választásom, mint küzdeni az igazságért.”

(...)Köszönettel:

Faragó Renáta és a CitizenGO csapata


U.i.: Miután aláírta a petíciót, kérem, ne felejtse el megosztani minden olyan ismerősével, aki egyetért azzal, hogy a keresztények jogait meg kell védeni! Köszönöm!


További információk: A keresztény tanítás mellett való kiállása miatt rúgták ki Maureen Martint: https://thecritic.co.uk/sacked-for-christian-beliefs/ Maureen harcolni fog az igazságért: https://christianconcern.com/news/mayoral-candidate-dismissed-by-housing-employer-for-christian-beliefs/

349 megtekintés

1 Comment


Az, hogy a nyugat idióta és ássa a saját sírját - nem érdekel! De ne akarják, hogy mi velük együtt dögöljünk meg, mert ők idióták!

Like
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page