top of page

Kishírek a nagyvilágból

1. Oroszország

Putyin bevezette azt, hogy kötelező az orosz hadseregben az élet vize, a boldogság kék madara, az örökfiatalság széruma, a terminátorgyártó csodaÓttás, amúgy sok másfele kötelező, illetve melegen ajánlott ott is, applikációval, stb.

Ezt csak úgy mondom azoknak, amik a Putyinban mint WEFtől meg NWO-tól megváltóban reménykednek, neki sincs több esze, mint egy tyúkudvarban kapirgáló szárnyasnak.

A "hogyan tegyük harcképtelenné majd nyírjuk ki a fegyveres testületeket" öngyilkos küldetésben hazánk, az Európai Unió, sőt (Afrika kivételével) szinte az összes állam, beleértve az USA-t Kína és Oroszország fej fej mellett halad.

2. Amerikai Egyesült Államok

Steve Kirsch hírlevelében arról ír, hogy az Amerikai Egyesült Államokban egyes tagállamokban sunyiban bevezették az egészségügyi szolgáltatók azt, hogy bárki bármilyen egészségügyi problémával jelentkezik, a rutin vérvizsgálat része a Troponin szint mérése. Azaz rutin, kérdés, kérés nélkül nézik, mindegy, hogy eltört karral vagy mivel megy be a beteg.

Na most, ezt már a magyar egészségügyben is láttam a vérvételi eredményekben, hogy a Troponin szint referencia tartományait megemelték, azaz annak a szintje, mettől milyen szintig van a normál referencia tartomány, felfelé változott, attól függően, mely labor nézte.

Az USA-ban sincs ez másként.

Mi is az a Troponin? Hát, a szívizom gyulladását, a szívinfarktust, a szív megbetegedéseit jelzi. Az ideális szint a 0. Nos, az USA-ban a normál szint most 3-19 ng/L.

Ehhez képest az élet vize, a boldogság kék madara és az örék élet esszenciája – azaz az ÓTTÁS előtt ennek maximális szintje 4 ng/L volt, sőt, egyes szakcikkek szerint 3 ng/L lehet az a tökéletes, ha a szint 0, vagy alig van.

Hát, igen, kis szívmegszakadás, kis szívizomgyulladás nem betegség, azzal még max 5 évecskét el lehet élni – ha nem hal meg a beteg más óttásmellékhatásban közben.

 

Külföldi források:
906 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK