top of page

Letartóztatták Caroline Farrow-t, a CitizenGO kampányigazgatóját – egy LMBT-aktivista óhajára


„Sebastian Lukomski és a CitizenGO teljes csapata” aláírással érkezett hozzánk az alábbi levél.
Nem írnék neked ilyen későn, ha nem lenne ennyire fontos...


Az elmúlt órákban Caroline Farrow-t, a CitizenGO kampányigazgatóját – a keresztény családi értékek egyik legbátrabb védelmezőjét – az Egyesült Királyságban letartóztatták és elvitték a gyermekei szeme láttára, azzal a hamis, alaptalan és igaztalan váddal, hogy megsértette egy LMBT-aktivista érzéseit.


"Teatime. Sült csirkét készítettem. Kopogtak az ajtón. Két rendőr. Zaklatással és rosszindulatú hozzászólással vádoltak, és »azért jöttünk, hogy letartóztassuk«".


Caroline megdöbbent... Azonnal parancsot kért, de egy 180 centis rendőr nyomult be a bejárati ajtón, gúnyosan azt állítva, hogy nincs szüksége parancsra.


Azonnal tudta, hogy ki áll a hamis vádak mögött: ugyanaz a radikális transznemű aktivista, aki korábban börtönbe akarta juttatni, és soha nem állt le zaklatni Caroline-t és családját! Ugyanaz az aktivista, aki két másik nő letartóztatását már elérte, hasonló körülmények között.

Mindannyiunkat meg kellene rémítenie, hogy a rendőrség egyszerűen elhiszi egy LMBT- és transznemű aktivista szavait, beronthat a házába, és letartóztathatja.

A Surrey-i rendőrségnek és azoknak, akik Caroline letartóztatására szólítottak fel, szégyellniük kellene magukat egy ilyen erőszakos, szégyenteljes és szükségtelen behatolás miatt, és felelősségre KELL vonni őket – most nagyobb szüksége van mindannyiunk támogatására, mint valaha.Rosszul vagyok attól, ami Caroline-nal történt, és nincsenek szavak arra, hogy leírjam, mit érezhetnek most a kisgyermekei és a családja.

Az egyik percben még vacsorát főz, a következőben pedig egy cellába viszik! És csak azért, mert a vádlója, nem számít, hogy hazudik-e, egy transznemű aktivista!

A hatóságok már egy ideje követik Caroline-t, a mindennapi életében és az interneten is, tiszta tekintélyelvű, szovjet módra.


Még 2019-ben a helyi rendőrség nyomozása alatt találta magát, miután egy tizenhat éves fiún elvégzett nemi átalakító műtétet "kasztrációnak", "a gyermekbántalmazás egy formájának" és "csonkításnak" nevezte.


A média visszhangját követően a transznemű lobbisták mindent megtettek, hogy Caroline-t megbüntessék. Az egyik ilyen volt Stephanie Hayden, aki a közösségi médián keresztül kezdte el Caroline ellen irányuló könyörtelen gyalázkodási kampányt, amelynek során többek között támadta a katolikus hitét, többször megfenyegette, és megpróbálta eltávolíttatni a médiából.


Caroline egész családját zaklatták tréfás telefonhívásokkal, gusztustalan anyagokkal árasztották el és zaklatták a közösségi médiában.

Vajon számított-e valamit, hogy Caroline többször is védelmet kért a rendőrségtől? SEMMIT! Sajnos ő nem transznemű aktivista, ő csak egy keresztény anya, aki megpróbál kiállni az értékeiért és megvédeni a családját.

Miután Caroline-t azóta is figyelik, de annak ellenére, hogy semmilyen említésre méltó bizonyíték nem volt, a rendőrség úgy döntött, hogy házkutatást tart, és kíméletlenül lefoglalja az ő és családja összes eszközét, beleértve a házi iPadet is, amelyet Caroline 10 éves autista lánya használ az otthoni oktatáshoz.


"Miközben megfosztottak a személyes tárgyaimtól, megcsókoltam a keresztes nyakláncomat, mielőtt egy műanyag zacskóba tettem volna. Azóta, hogy megkaptam, le sem vettem."

Cselekedjen MOST Caroline védelmében: követelje David Bentley nyomozó főfelügyelőtől, hogy vizsgálja ki a rendőrök indokolatlan eljárását, és vizsgálja ki a vádlója panaszos múltját.

A közelmúltban láthattuk, hogy a hatalom hogyan korlátozza kegyetlenül az alapvető szabadságjogainkat, különösen a leglényegesebbet: a saját gondolatainkhoz és meggyőződésünkhöz való jogunkat.


Láthattuk ezt Pavi Raasanen finn parlamenti képviselő esetében, aki egy hosszadalmas perben börtönbüntetéssel nézett szembe egy bibliai vers közzétételéért. Láthattuk ezt Maureen Martin esetében, akit kirúgtak a munkahelyéről, mert vallási meggyőződésének adott hangot. És nemrégiben Enoch Burke ír tanárnál, akit azért börtönöztek be, mert megtagadta a gender-ideológia érvényesítését.


Hányan és hányan lehetnek még?

Egy pillanatig se gondoljuk, hogy ez valamiféle távoli valóság. Fel kell ébrednünk arra, ami történik. Azonnal szükségünk van a segítségére, hogy harcoljunk az eszméink, hitünk és szabadságunk elleni totalitárius támadás megállításáért! Rajtunk múlik, hogy az ilyen jellegű támadások ne ismétlődhessenek meg.

Miközben Caroline-t letartóztatták, a transznemű aktivista a közösségi médiában egy képet posztolt, amelyen szó szerint pezsgősüveget pukkaszt és ünnepli, hogy egy ötgyermekes anyát letartóztatnak autista gyermekei szeme láttára, valamiért, amit nem követett el.


Az üldözésnek nem lesz vége, ha nem állunk ki ellene MOST! Ha ez megtörténhet egy 5 gyermekes keresztény anyával egy vidéki angol városban, akkor bárkivel megtörténhet – beleértve téged és engem is!


Kérjük, írja alá ezt a kulcsfontosságú petíciót még ma, hogy támogassa Caroline-t és családját, és mindabban, amin jelenleg keresztülmennek, és igazságot szolgáltasson annak a többi nőnek, akivel szemben a vádlója hamis vádakat fogalmaz meg.


Őszintén,


Sebastian Lukomski és a CitizenGO teljes csapata 

Utóirat: Most már ne hátráljunk meg! A helyzet kritikus, és az önök hangja most fontosabb, mint valaha. Olyan támadásnak vagyunk kitéve, amelyet soha nem tudtunk volna elképzelni, mégpedig azon a területen belül, amelyről egykor azt hittük, hogy egy szabad és nyílt társadalom.


Ha ilyen gyalázatos üldözés megtörténhet egy kedves 48 éves anyukával, akkor ne tévedjetek – biztosak lehettek benne, hogy bármelyikünkkel megtörténhet, és valószínűleg meg is fog történni! 

Készült a www.DeepL.com/Translator (free version) segítségével473 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page