VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Levél Maria Schillernek Londonból: Június 21-én mi, a NÉP visszavesszük a szabadságunkat!

Minden, ami elkezdődött, véget is ér


Boris Johnson négy héttel késlelteti a június 21-ig ígért lezárás feloldását, hogy megakadályozzon „több ezer halálesetet”. Erre az előre beharangozott hírre így reagált Maria Schiller, Angliában élő magyar honfitársunk egyik ottani levelezőtársa:


Június 21-én, mi a NÉP visszavesszük a szabadságunkat! Vegyétek le a maszkokat!

Ahogy várható volt, beigazolódott, hogy a kormány június 21-től meghosszabbítja a lezárásokat. De ne félj, csodálatos új hírem van mindannyiótoknak.

Ahogy kezdettől fogva mondtam, valóban egyszerű, hogy június 21-től mindenki befejezi az engedelmességet az üzleteket megnyitják.

Június 21-én, mi a NÉP visszavesszük a szabadságunkat!


Mindenkit bátorítunk, hogy vegye le a maszkot és éljen boldog és egészséges életet. Mit akarnak: letartóztatásokat, és visszatartani emberek millióit egy békés tiltakozástól?


Nem hagyom tesztelni vagy oltatni magam!

A szüleim nem adták a hozzájárulásukat!

Nem engedem, hogy diszkrimináljanak miatta!


Az egyik támogatónk küldte nekem a fenti kártyát. A szülők adják oda gyermekeiknek az Egyesült Államokban. Minden nagyon nagylelkű támogatónknak köszönhetően bankkártya stílusban készítjük el ezeket, és a hátoldalon a szülők számára aláírási helyet hagytunk. Addig is, ha szeretné, letöltheti és aláírhatja ezt, és természetesen oktathatja gyermekeit arra, hogy magabiztosan mondhassák, hogy nem is járulnak hozzá a kényszerítési kísérlethez.

Velünk az erő, nem az állammal és a fősodratú médiával, ezért biztatok mindenkit , hogy 21-én csatlakozzanak hozzám a parlamentnél, amennyien csak tudnak, vagy szervezzenek helyileg tüntetéseket.


Biztos vagyok benne, hogy lesz még rengeteg ötlet a következő napokban ennek jegyében!


Üdvözlettel,

David Clews


MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek